Skip to main content

Jesica, marea câştigătoare MasterChef - ultimul show Pro TV ce poartă semnătura Monei Segall

 
masterchef
masterchef

masterchef
Foto: Pro TV

Publicitate

Georgeta Zamfir - Jesica (28 de ani) a câştigat marele premiu de 50.000 de euro în finala celui de-al patrulea sezon al MasterChef, difuzată aseară la Pro TV. Ea a ajuns în finală cu Rareş Calotă şi cu Irina Bucşa.

Georgeta Zamfir a câştigat aseară cu un sufleu din tăiţei de casă cu sos de bolognese, cotlet cu crema de linte roşie şi şofran, dar şi para fiartăîn vanilie cu brioşă de ciocolată.

Acesta este ultimul sezon MasterChef produs de Mona Segall şi echipa ei, care au trecut la grupul Intact. De altfel, acesta este şi ultimul proiect de la Pro TV ce poartă semnătura Monei Segall, după ce show-ul Românii au talent, produs tot de ea, a ajuns la final luna trecută.

Paginademedia.ro va prezenta în curând audienţele finalei MasterChef de aseară.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Ceva imi spune, si chiar sper ca show-urile pro tv sa fie mai bune acum ca a plecat Mona Segall. Dupa parerea mea, emisiunile dumneaei au fost bune, dar au avut niste hibe, metehne si pile ale dumneaei care le impiedicau sa atinga nivelul de productie de afară :) sper sa vedem niste schimbari de grafică, de studio-uri si de dinamica la Vocea Romaniei si la Masterchef la toamna ^_^ apoi o sa ma pronunt daca plecarea doamnei Segal merită jelită :)))
  • geo geo
    Eu am scris acum o luna ca filmarile trebuiau sa se faca prin aprilie-mai iar finala in care au intrat ultimii trei sa aiba loc in cursul zilei de ieri - iar in citeva ore montau ora care trebuia sa intre pe post - sau, in cel mai rau caz, cu o zi inainte - iar din momentul desemnarii cistigatorului si pina la difuzarea pe post nimeni nu avea voie sa iasa din locatie sau sa comunice in afara...ptr ca lumea sa urmareasca cu placere si finala...
  • Alin Alin
    Pe principiul nu mi-a iesit ciorba ca a batut vantul in China.
  • Dorian Dorian
    Sa le fie rusine tuturor celor care au scris ca Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros. Alin vroia sa urmareasca meciul maine.
  • Alin Alin
    Nici macar acolo nu e asa usor, sunt site-uri unde sunt postati finalistii cu mult timp inainte. In plus mai spunea Jeff Probst ca si site-urile de socializare au devenit o problema, deoarece multi concurenti posteaza pe facebook si twitter indicii si dau de gol diverse intamplari, iar cei de la CBS nu vor sa introduca in contract clauze care sa le interzica aceste postari.
  • Alin Alin
    Tu intelegi ce vrei, dar eu n-am zis ca nu trebuia stirea pusa, doar ca se putea si fara numele castigatorului in titlu. In al II-lea rand nu stiu ce consideri tu site de stiri, dar eu intru doar pe 2 si nimeni nu s-a obosit sa puna castigatorul. In al III-lea rand eu spuneam cum am vazut la case mai mari, unde se poarta Netlfix, Hulu, etc, unde oamenii care aleg sa vada cand au chef si timp finalul nu stiu inainte ce se intampla.
  • Mihai Mihai
    Numele castigatorului a aparut in presa tabloida de acum 1 luna . Ca in fiecare an :) mereu e cineva care " da din casa" la terminarea filmarilor . Nu inteleg de ce cele 10 minute cu anuntarea castigatorului nu se pot face live dupa difuzarea episodului cu probele din finala ca sa evitam situatii de genul asta . Am vazut asta la showl Survivor unde anuntarea castigatorului e facuta live intr-o emisiune cu toti participantii . E chiar asa de greu si costisitor sa faci 10 minute live ?
  • BOG BOG
    Prietene, pentru ca tu nu te-ai uitat aseara, asta inseamana ca nu trebuia data aceasta stire? Oricum stirea a aparut in toata presa. Acum ce vei face? Vei intra pe toate site-urile de stiri si vei pune acelasi comentariu?
  • Alin Alin
    Citesc multe siteuri de acest gen, majoritatea din SUA, unde in titlu NICIODATA nu se pune asa ceva. Chiar mai mult, de cele mai multe ori este trecut mare SPOILER, iar cine doreste poate intra pe stire. Oricum, macar e bine de stiut ca trebuie sa va scot din RSS si intru cand stiu ca am terminat de vazut tot.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Asa facem la toate marle show-uri. A doua zi dam stire cu castigatorul si cu audientele :).
  • Alin Alin
    Asta stiu, dar nu toata lumea se uita atunci. Asa si la un film dupa ce apare premiera puteti sa spuneti cine moare in final, sau la orice serial. Nu toata lumea se uita live!
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Alin, finala MasterChef a fost aseara.
  • Alin Alin
    FELICITARI pentru SPOILER!!! Poate n-a vazut toata lumea finala, eu spre exmeplu urma sa ma uit in seara asta.

Trimite un comentariu

sus