Skip to main content

JURIU nou la „Splash! Vedete la apă”. Anda Adam şi Daniel Buzdugan, înlocuiţi de Ozana Barabancea şi Cosmin Seleşi

 
splash, ozana barabancea, cosmin selesi
splash, ozana barabancea, cosmin selesi

splash, ozana barabancea, cosmin selesi
Foto: Antena 1

Publicitate

Ozana Barabancea, Cosmin Seleşi şi Cătălin Preda, multiplu campion naţional la sărituri, sunt juraţii show-ului “Splash! vedete la apă”, anunţă postul de televiziune.

Cătălin Preda este singurul nume care a mai fost prezent şi în ediţia de vara trecută. Înainte, în locul Ozanei Barabancea şi al lui Cosmin Seleşi au fost Anda Adam şi Daniel Buzdugan. Postul de televiziune nu a anunţat încă data exactă a difuzării show-ului. 

Ozana Barabancea, fost jurat la Te cunosc de undeva, a participat la Splash, vara trecută, în calitate de concurent.

Ozana Barabancea: „Mă simt extrem de utilă în această postură, pentru că mi-am făcut o părere, încă de anul trecut, despre munca de echipă de aici, despre munca la apă şi cu antrenorii. Îmi amintesc cu drag fiecare antrenament şi cât de ambiţioasă eram, cât de mobilă şi conştiincioasă. Voiam să fiu tot timpul în formă şi făceam câte două antrenamente pe zi, pentru că îmi doream să fac o impresie bună.”

Cosmin Seleşi: „Sunt pentru prima oară într-un juriu şi mi-e teamă, pentru că nu m-am mai aflat niciodată într-o asemenea ipostază. Ozana şi Cătălin, colegii mei din juriu, mi-s dragi şi sunt convins că o să facem o echipă frumoasă la „Splash!”. Ce voi puncta? Curajul şi evoluţia fiecărui concurent. ”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • victor slav victor slav
    vorbeste numai prostii
  • maria maria
    Vad ca il scot pe Buzdugan pe tusa: si de la emisiunea de umor si de la Vedete la apa ...A facut ceva rau ? Ca pe Morar l-au pus director la ZuTv .

Trimite un comentariu

sus