Skip to main content

Laura Chiriac şi Vlad Ionescu, concediaţi de la Realitatea TV

 
laura chiriac
laura chiriac

laura chiriac
Laura Chiriac

Publicitate

Jurnaliştii Laura Chiriac şi Vlad Ionescu au fost concediaţi de la postul Realitatea TV. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, postul de ştiri a încetat contractele cu cei doi jurnalişti.

Laura Chiriac prezenta emisiuni la Realitatea TV în weekend. Tot în weekend prezenta ştirile, dar şi alte emisiuni, Vlad Ionescu.

Contactată de Paginademedia.ro, Laura Chiriac a declarat că a fost sunată pentru anunţ de cineva din departamentul administrativ.

"M-a sunat ieri doamna Doriniţa Birjaru, de la departamentul administrativ şi mi-a spus că administratorul judiciar, din cauza problemelor financiare delicate, a decis anularea contractului meu de drepturi de autor. Asta este situaţia, ne pare rău, mi-a spus. A fost singurul contact pe care l-am avut cu cineva".

"Înţeleg bine situaţia delicată şi dificilă prin care trece Realitatea şi nu am niciun dubiu că restructurările de personal sunt un bun argument pentru felul lor de a acţiona. Eu nu sunt un om special, sunt angajată cu contract pe drepturi de autor, iar dacă ei au luat decizia de a-l înrerupe, respect această decizie", a declarat Laura Chiriac, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

Ce va face în continuare?

"Pentru moment, nu am niciun fel de proiect, cu nicio televiziune", a spus Laura Chiriac.

Vlad Ionescu, Şcoală de Folclor alături de vedeta TVR Iuliana Tudor

Şi Vlad Ionescu a confirmat pentru Paginademedia.ro încetarea contractului cu Realitatea TV:

"Am colaborat foarte bine cu Realitatea TV. Nu m-am lămurit care este motivul pentru încetarea contractului, dar, din câte am înţeles din hârtia primită de la administratorul judiciar, este vorba de o reducere de costuri, cauzată de faptul că societatea este în insolvenţă şi trebuie să respecte un plan de reorganizare", a declarat Vlad Ionescu pentru Paginademedia.ro.

Ce va face în continuare:

"Intram în al patrulea an de lucru în weekend. În plus, am pornit noile proiecte: TheMusic.ro - Şcoala Industriei Muzicale, alături de Elena Gheorghe, Cat Music, Marius Moga, CRBL şi Voltaj Academy. Este o nouă firmă de talent management şi de sprijinire a tinerilor care aveau până acum uşile închise la marile case de producţie”, a menţionat pentru Paginademedia.ro Vlad Ionescu.

“În urmă cu două săptămâni, am lansat şi Şcoala Naţională de Folclor, alături de Iuliana Tudor, de la O dată-n viaţă şi de alţi artişti de muzică populară”, a adăugat Vlad Ionescu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Managementul ,,genial,, al lui Gusa!! Acum se asociaza cu alt bandit de pe piata media, Burci!! Niciunul nu e in stare sa se ocupe de ce e al lui si se mai baga si peste alt insolvent.
  • Jurevycius Jurevycius
    Obaeee, schimba si tu poza aia, sunt o gramada de poze cu ea pe net recente
  • name name
    Corect
  • dumitru diaconu dumitru diaconu
    de Vlad Ionescu imi pare rau,era inofensiv.Laura Chiriac e bine c-a fost plecata.Asa era.
  • Johnny Mnemonic Johnny Mnemonic
    Vlad Ionescu e un prezentator bun care insa e bagat in tot felul de afaceri cu controversatul Mihai Craiu. E posibil ca Gusa sa se fi prins de smekerie si sa plateasca acum pt asta.
  • alex alex
    Eu nu urmaresc de mult Realitatea si am incetat sa "ma informez" prin acest mijloc pe vremea cand au inceput sa dezinformeze. Aceasta Laura Chiriac era printre moderatoarele care aducea argumente contra bunului simt si al ratiunii. Sa se gandeasca ca asta este rasplata fireasca pe care o primeste acum, poate prea tarziu, pt renuntarea la principii pt un pumn de arginti.

Trimite un comentariu

sus