Skip to main content

Mazăre: producătorul general al TVR i-a schimbat pamperşii lui Nicuşor Constantinescu în SUA

 
radu-mazare-evz
radu-mazare-evz

radu mazare

Publicitate

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, aduce ca argument pentru starea gravă în care se află Nicuşor Constantinescu faptul că acesta a fost îngrijit în SUA de producătorul general al TVR, Cristian Zgabercea, care a confirmat informaţia, spunând că el a fost primul care l-a îngrijit după operaţie, scrie Mediafax.

Radu Mazăre: „Producătorul general de la TVR, domnul Zgabercea, a stat cu Nicuşor o lună în apartamentul în care stă şi ştie foarte bine, mai bine cei de la TVR îl sunau pe Zgabercea să-l întrebe, care este şeful lor. Spitalul John Hopkins are un contract cu un bloc de apartamente unde sunt cazaţi şi stau cei care sunt trataţi post-operator, ambulatoriu, acest contract există depus la instanţă. Zgabercea a stat o lună acolo. Numai când este în caz foarte grav se mută de acolo, intră la urgenţă şi se internează ceea ce s-a întâmplat de câteva ori. În America oamenii sunt trataţi altfel decât în România, nu stai în spital luni de zile. Dacă producătorul general al TVR a stat şi l-a îngrijit pe Nicu o lună, să-l sune pe ăla şi să-l întrebe unde stă şi cum stă Nicu, că-i explică. Zgabercea a stat o lună, i-a scos plosca, i-a pus pamperşii, ştie exact Zgabercea. Şi-a luat omul concediu, că e prietenul lui Nicu şi l-a îngrijit o lună”, a afirmat Radu Mazăre.

Cristian Zgabercea, producătorul general al TVR, a spus că a stat "aproape o lună" cu Nicuşor Constantinescu. "Au fost trei săptămâni şi ceva", a completat acesta.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mazilu Mazilu
    Este incredibil în ce hal a ajuns să fie această umilită această instituţie! Desigur, fiindcă are un asemenea PG şi nu fiindcă acelaşi personaj este nurs-ul unui MARE om (> 220 lbs alive).
  • mihai mihai
    Sa-l pupe si in fund pe CONSTANTINESCU,datorita lui a ajuns ZGABERCEA mare sef in TVR!Oricum la cat c.....papa Zgabercea nu mai conteaza ca -l sterge la fund pe Constantinescu!
  • mihai_m mihai_m
    De ce paltim abonament? O fi BBC ul Romanesc? O luna de schimbat pampersi? Cui? Constaninescuhttp://adevarul.ro/locale/constanta/dupa-jurnalistii-aflat-adevarul-avocatul-nicusor-constantinescu-schimba-placa-Seful-cjc-nu-stat-niciodata-spital-1_53a9d1ce0d133766a8de4002/index.html#...Pai mai DNA, omul asta chiar sufera, si voi vreti sa-l arestam? Domnule presedinte TVR, cum se tine un angajat o luna de zile pe post de sora medicala, in SUA??? ''Zgabercea a stat o lună, i-a scos plosca, i-a pus pamperşii, ştie exact Zgabercea. Şi-a luat omul concediu, că e prietenul lui Nicu şi l-a îngrijit o lună” Gata concediul, Stelian, nu?
  • omar omar
    in primul rand, ala nu e producator general, e un cameraman de mana a treia ajuns la TVR datorita draga Raducu. nu cred ca intelege mare lucru din ce i se intampla. el este un interlop de mana a 3-a din echipa ta de tucalari...poate la anu impartiti aceeasi celula, cine stie...si Nastase se credea zeul zeilor si acuma mananca orez de la cazan...asa ca mai ai putina rabdare...
    nici n-o sa stii din ce parte ti-a venit...
  • Septimiu Septimiu
    Un hot, doi hoti... Si suferinzii romani nepenali pe care nu-i plange Mazare isi vad de necazuri in tacere. Mi-e greata...

    Macar Zgabercea pupa mana (ma rog, organul) care l-a pus sef la tvr. Ca dupa taierea salariilor cu 25% n-o sa-si mai permita, din salar. Ca altfel...

Trimite un comentariu

sus