Skip to main content

Prima TV face ştirile sportive cu imagini de la Dolce Sport. 10 din 16 oameni restructuraţi de la Departamentul de sport al Prima TV

 
Logo Dolce Sport alb
Logo Dolce Sport alb

Logo Dolce Sport alb

Publicitate

Mutări la Departamentul de Sport al Prima TV. Ştirile sportive ale postului deţinut de Cristian Burci vor fi realizate cu imagini de la Dolce Sport. De la departamentul de sport al Prima TV, 10 din 16 oameni au fost restructuraţi, inclusive un prezentator – Dragoş Gostian.

Detalii, în continuare:

Ce înseamnă colaborarea cu Dolce Sport?

Vlad Sterescu, Chief Integration Officer Prima TV, pentru Paginademedia.ro:

“Ştirile de sport ale Prima TV îşi păstrează identitatea, dar vom prelua de la Dolce Sport materiale făcute pe teren sau filmări de la diferite evenimente.”

Colaborarea va fi şi la nivel de corespondenţi. Astfel, corespondenţii Dolce Sport vor transmite şi pentru Prima TV.

“Reporterii Dolce Sport vor putea da corespondenţe, evident cu menţionarea a faptului că sunt Corespondenţi Dolce Sport. Şi preluările de imagini sunt marcate ca atare. Noi împachetăm grafic materialele preluate de la ei, dar menţionăm clar că sursa este Dolce Sport”, a explicat Vlad Sterescu.

De ce s-a mers pe această variantă?

“Din punct de vedere economic, este mai bine”, a spus Vlad Sterescu.

Departamentul de Sport al Prima TV a fost restructurat. Din 16 oameni, la ştirile sportive ale postului au rămas şase. Dintre prezentatori, a plecat Dragoş Gostian.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, o colaborare între Dolce Sport şi grupul lui Cristian Burci urmează să se pună la punct şi pe zona de online.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Din toate miscarile astea putem trage concluzia ca in Ro sunt prea multe posturi tv ;)
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    A fost o scăpare. Am modificat. Mulțumim!
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Realitatea are stiri sportive dimineata.Romania avea doar la inceput cand avea titulatura RTV.
  • vlad vlad
    "Din 16 oameni, la știrile sportive ale postului au rămas 10.", parca era invers din 16 au fost restructurati 10.
  • geo geo
    Pe vremuri si Realitatea TV prelua stiri de la Dolcesport. Acum nici Realitatea TV si nici Romania TV nu mai au buletine cu stiri de sport...sau poate nu am mai remarcat eu...
  • Adu Adu
    Inca o dovada ca Burci face televiziune pe banii altora! Nu inteleg insa cum isi pastreaza identitatea Prima TV daca va luat tot de la Dolce?Parea baiat dezghetat Sterescu , dar sa spui ca ,,vom lua materiale facute pe teren SAU la diferite evenimente.....,, e de Gaga!

Trimite un comentariu

sus