Skip to main content

Pro TV are un nou şef peste programe, din Austria. Anca Budinschi s-a retras „din motive personale”

 
Pro TV are un nou şef peste programe, din Austria. Anca Budinschi s-a retras „din motive personale”

Mag. Wolfgang Hˆfer

PRO TV îl numeşte în funcţia de Director de Programe pe Dr. Wolfgang Höfer, un specialist cu o experienţă de 15 ani în piaţa de media. Schimbarea va surveni de la 1 iulie. Anterior, această funcţie a fost deţinută de Anca Budinschi, care a decis să se retragă din motive personale.

Wolfgang Höfer a lucrat pentru ORF – Austrian Broadcasting Corporation, unul dintre cele mai importante grupuri media din Austria. Începând din anul 2012, a fost Deputy Senior Vice President în cadrul companiei, fiind responsabil cu planificarea şi stabilirea grilelor de programe pentru staţiile TV lidere pe piaţa din Austria, ORF eins şi ORF 2, acordând o atenţie specială poziţionării posturilor, dezvoltării ratingurilor şi mediului competitiv (aceste două staţii TV concurează cu reţele germane puternice precum PRO7 sau RTL).

De asemenea, în această funcţie, Wolfgang Höfer a dezvoltat noi formate TV precum „The Toughest Jobs of Austria” („Cele mai dure meserii din Austria”) sau „Live Your Dreams“ („Trăiţi-vă Visurile”). Anterior, a fost Head of Programming pentru ORF eins, Program Advisor of Director of Program (2011-2012), Senior Vice President ORF-Group Programming (2009), Head of Operative Programming and Scheduling (2007-2009), Assistant Senior Vice President ORF Programming (2000-2007) şi Marketing Manager (1999). Wolfgang Höfer are un doctorat în Psihologie la Universitatea din Viena (2012), teza sa având ca temă „Conţinut media relevant din punct de vedere emoţional”.

Aleksandras Cesnavicius, Director General PRO TV: „Doresc să-i mulţumesc Ancăi pentru dedicarea ei şi pentru contribuţia pe care a avut-o la evoluţia PRO TV şi în urez succes în cariera ei viitoare. În acelaşi timp, mă bucur că îl vom avea în echipă pe Wolfgang, deoarece are o experienţă remarcabilă în programe TV şi în piaţa de media şi a lăsat o amprentă valoroasă în toate oganizaţiile din care a făcut parte. Înţelegerea peisajului mediatic şi a provocărilor din acest domeniu, împreună cu know-how-ul său international, ne vor ajuta să creştem în continuare calitatea conţinutului oferit telespectatorilor noştri”

Responsabilităţile lui Wolfgang Höfer în aceasta funcţie includ dezvoltarea şi implementarea strategiei de programe a PRO TV, coordonarea grilelor de programe, dezvoltarea şi implementarea noilor formate TV, precum şi rolul de a consolida echipa şi de a creşte specialişti care vor continua povestea de succes a PRO TV.

Paginademedia.ro a anunţat încă de la începutul lunii mai plecarea Ancăi Budinschi de la şefia programelor Pro TV. (detalii AICI)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ana ana
    sunt scandaluri si la nemti si la austrieci, dar nu ca la noi. am stat acolo si va asigur ca nu au programe ca noi. daca ar avea capatos...ar ramane socati. ei sunt foarte liberi sexual, asta ne-ar soca pe noi, dar cand vine vorba de scandal ii intrecem,.
  • dariu dariu
    bullshitu si scandalu au fost aduse la noi de la altii, printre care si nemtii. daca n-ai stat macar cateva luni printr-o tara dezvoltata, la studii sau munca, nu mai spune tampenii.
  • dariu dariu
    te asteptai sa priceapa multe? posteaza pe net la comanda lu' dan voiculescu. ce studii crezi tu ca are?
  • Florin Florin
    da, ca la germani nu sunt emisiuni gen Acces direct.
  • mihai mihai
    incet incet CME calca pe urmele Pro7 Sat1 in cazul Prima TV. Ce nu inteleg stainii astia e ca "retea" nemteasca nu merge la romanica :) Aici se vinde bullshit, scandal, etc...de neconceput pentru ei.
  • Gaetano Gaetano
    Are doctoratul in psihologie. Dar informatia e greu de procesat pentru unii.
  • vlad vlad
    are titlu de doctor, dar se vede ca esti habarnist.
  • ion din balon ion din balon
    Este cautator prin pestera :))
  • gabi gabi
    dar dl dr. - nou sef de programe - de ce specialitate medicala este?

Trimite un comentariu

sus