Skip to main content

Sabin Orcan a încetat colaborarea cu B1. Restructurări la postul TV.

 
sabin orcan
sabin orcan

sabin orcan

Publicitate

UPDATE: Contactat de Paginademedia.ro, Sorin Oancea, director B1 TV, a declarat că "este vorba de optimizări, de ajustări, în contextul actual de piaţă. S-a întâmplat şi la alte televiziuni, acum a venit rândul nostru." Oancea a precizat că este vorba de 14 oameni restructuraţi. Alţi angajaţi ar putea pleca în urma reajustării salariului.

RESTRUCTURĂRI LA B1. Jurnalistul Sabin Orcan a încetat colaborarea cu postul B1. Într-o postare publicată pe Facebook, Orcan anunţă că nu mai lucrează la postul TV, fără a da alte amănunte.

Sabin Orcan realiza emisiunea X-Press, în fiecare vineri seara, de la ora 21.30. Emisiunea a fost scoasă de pe post în urma unor restructurări la B1 TV.

"Am încetat colaborarea de comun acord. Nu vreau să comentez nimic despre motive", a declarat Sabin Orcan pentru Paginademedia.ro.

De altfel, postul B1 TV trece prin restructurări puternice: bugetele de salarii vor scădea cu aproximativ 15-20%. Mai mulţi angajaţi vor fi restructuraţi în perioada următoare sau vor salariile diminuate.

Postul B1 TV are, în prezent, aproximativ 250 de angajaţi.

Urmare a modificărilor, mai iese din grilă emisiunea de weekend a Nadiei Ciurlin (care va rămâne la B1, dar ca producător).

O altă emisiune care nu se va regăsi la B1 este Agrikultura, realizată duminică, de la ora 14.00, de la Laurenţiu Botin.

Iese din grilă şi emisiunea Condamnaţii, realizată de Adriana Stoicescu. Ei i s-a oferit o poziţie de producător la ştiri.

Postarea lui Sabin Orcan, de pe Facebook:

"Dragi prieteni, începând de astăzi, am încetat colaborarea cu B1 TV. Aşa că, vă rog, nu-mi mai trimiteţi notificări despre ce vă place sau nu să vedeţi pe post. Şi nu mă întrebaţi care sunt motivele, pentru că nu vreau să comentez.

Ştiu că e un an electoral, în care pasiunile şi presiunile politice sunt încinse la maximum, dar nu cred că o să mă mai vedeţi la televizor o vreme. Mă veţi putea citi, în schimb, pe site-ul pe care o să-l lansez în curând.

Deocamdată, o să-mi iau o mult amânată vacanţă. O să fiu plecat o perioadă din ţară, prin urmare nu mă certaţi dacă nu răspund pe loc mesajelor voastre. Le voi citi însă cu siguranţă."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dana dana
    Imi pare foarte rau de aceasta plecare.Sper sa revina chiar si doar in postura de invitat.
  • Andrei Andrei
    Orcan era unul dintre cei mai enervanti oameni prezenti la B1. Mereu se lauda ca el face presa de 20 de ani si alte aiureli. Frate, n-ai facut niciodata presa, asa ca deal with it!
  • pampam pampam
    silviu, herjeu si bucur chiar au fost la b1tv. cauta pe net ca sa te convingi.
  • ion ion
    http://www.paginademedia.ro/2011/09/disponibilizari-la-b1-tv-adrian-bucur-si-radu-herjeu-ies-de-pe-stiri/
  • silviu silviu
    Herjeu și Bucur n-au fost niciodată la B1, faci o confuzie majoră. Vrei să spui la Prima TV.
  • pampam pampam
    Sa vedem ce o sa fie la toamna-iarna, dupa prezidentiale. O sa mai plece, probabil, 25 de persoane. In conditiile astea, cu sefa de la stiri si acolitii sai la timona, b1 se va inchide cat de curand.
  • ion ion
    Completare:
    In septembrie 2011, alti 25 de angajati ai B1 au fost pusi pe liber, tot printr-o restructurare. Printre cei concediati atunci se numarau prezentatorii Radu Herjeu si Adrian Bucur. Motivul invocat atunci de Sorin Oancea a fost reducerea costurilor.
  • ion ion
    Printre cei pusi pe liber se mai numara Gentiana Coman (prezentatoare de stiri), Andreea Pora (invitat permanent) si mai multi angajati de la stiri.
    Cei 25 de angajati restructurati au fost anuntati ca nu vor primi salarii compensatorii.
  • aura aura
    Nicio paguba ! Oricum erai praf . Un vandut pe bani putini si aia din evaziune.
  • Restructurări dramatice la B1 TV: Sabin Orcan părăseşte postul!
    […] Postul de televiziune B1 TV trece prin restructurări masive. Pe lista celor puşi pe liber se numără şi jurnalistul Sabin Orcan, care a anunţat că nu mai lucreză la postul TV într-o postare publicată pe Facebook, scrie Pagina de Media. […]
  • dana dana
    Sa intelegem ca Udrea si Niro nu mai baga bani? Sau ca e vorba doar de o epurare a unor oameni incomozi, de genul color facute de actuala conducere a B1 (Oancea & Titiriga) pe vremea cand era la Antena 3?
  • ion din balon ion din balon
    N-a iesit PMP si nici PDL n-o duce mai bine :))) Iar PNL cotizeaza la RealitateaTV, nu la B1, deci adio fonduri!

Trimite un comentariu

sus