Skip to main content

Serviţi, vă rog, în varianta Antena 1, se va numi Poftiţi pe la noi. Au început filmările

 
Nea Marin Antena 1
Nea Marin Antena 1

Nea Marin Antena 1

Publicitate

Antena 1 a început filmările pentru show-ul Poftiţi pe la noi, un format asemănător cu emisiunea Serviţi, vă rog, de la Pro TV.

Poftiţi pe la noi îl are în prim plan pe Nea Mărin, ca şi fosta emisiune Serviţi, vă rog, iar producţia este asigurată de echipa coordonată de Mona Segall.

Show-ul va fi difuzat în această vară pe Antena 1.

Nea Mărin va avea la dispoziţie o săptămână pentru a detecta problemele unei pensiuni şi pentru a le rezolva, alături de vedete.

Formatul e explicat chiar de Nea Mărin:

"În fiecare saptămână suntem într-o locaţie nouă, cunoaştem şi încercăm să rezolvăm problemele fiecărei pensiuni, treaba e multă, iar cheful vedetelor nu e întotdeauna pe măsură. Dar de asta mă ocup eu."

Filmările au început de două săptămâni, la pensiuni din judeţul Suceava şi de la Moeciu. Urmează pensiuni din Braşov şi apoi din partea de sud şi sud-est.

Comunicatul Antena 1:

Celebrul Nea Mărin a început filmările pentru emisiunea „Poftiţi pe la noi!” show difuzat în această vară de Antena 1. Nuiaua, sarcinile dificile şi pedepsele vor fi uneltele cu care acesta îi va înnebuni pe cei care i s-au alăturat în misiunea din vara aceasta.

"I-am avertizat încă de la început: vara asta avem mai multe responsabilităţi ca niciodată! Am început filmările de ceva vreme şi vedetele par să se descurce, dar asta doar pentru că am stat din nou cu ochii şi cu nuiaua pe ele! În fiecare saptămână suntem într-o locaţie nouă, cunoaştem şi încercăm să rezolvăm problemele fiecărei pensiuni, treaba e multă, iar cheful vedetelor nu e întotdeauna pe măsură. Dar de asta mă ocup eu. Vara asta, Poftiţi pe noi!", a declarat Nea Marin.

Cunoscut drept coşmarul vedetelor din România, celebrul Nea Marin vine la Antena 1, unde va avea de îndeplinit cea mai grea misiune de până acum.

Vara aceasta, ‘Nea Marin va trebui să salveze de la faliment pensiunile care îi vor cere ajutorul. Va avea la dispoziţie o săptămână pentru a detecta problemele şi pentru a le rezolva şi, bineînţeles, în tot acest timp îi vor fi alături cele mai tari vedete din România.

Filmările au început de mai bine de două săptămâni, ’Nea Marin ajungând în zona Sucevei şi la Moeciu. în perioada următoare, acesta va ajunge la pensiuni din Braşov şi va coborî mai apoi şi spre partea de sud/sud-est a ţării."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lituanianul lituanianul
    daca era pe prosteve toata lumea se uita dar cum e pe antena 1 e doar pentru "niste tarani".Bravo copii,asa va vrea lituanianul,rai si prosti.
  • doru68 doru68
    ''Niste tarani''vorba reclamei la pateu ARDEALUL daca nu ma insel.
  • Jenescu Sergiu Jenescu Sergiu
    Antena se pune pe treaba vara asta in timp ce restul se duc in vacanta. Cu siguranta va fi un factor determinant in ceea ce priveste ratingul.
  • nelu nelu
    Dacă PROTV va pune înregistrările din sezoanele trecute cu Serviti va rog in acelasi intervalul cu Poftiti pe la noi, Antena iar o ia in barba!
  • Pedagogul Pedagogul
    Asteptam cu mare drag sa vedem aceasta emisiune la Antena 1.
  • valentina valentina
    abia astept sa se difuzeze :)
  • Marta Marta
    Țaran
  • mile mile
    e cam singura tv care face ceva vara, celelalte hiberneaza
  • geo geo
    Pina una alta, Serviti va rog se reia la ProTv...pentru ca peste tot a inceput sezonul reluarilor...Deci asta e secretul emisiunilor, nenea Marin va pune "vedetele" la treaba: sa faca curatenie, sa spele, sa faca mincarea...si care e treaba cu salvarea de la faliment...turistii vor fi atrasi sa doarma in asternuturile vizitate de Bianca Dragusanu ori de Gina Pistol...

Trimite un comentariu

sus