Skip to main content

Starcom MediaVest Group, desemnată Media Network of the Year la Cannes Lions 2014

 
Starcom
Starcom

StarcomReţeaua Starcom MediaVest Group a obţinut titlul Media Network of the Year în cadrul galei de premiere desfăşurate pe 17 iunie, in cadrul ediţiei din 2014 a festivalului Cannes Lions. Până în prezent, reţeaua a primit 34 de premii şi 120 de nominalizări la mai multe categorii.

Publicitate

Distincţia a fost acordată după anunţul castigarii a trei Silver Lions, nouă Bronze Lions şi 14 nominalizări la categoria Media Lions la nivel de reţea. Campaniile câştigătoare au fost dezvoltate pentru clienţi precum Bank of America, Esurance, Heineken şi Samsung.

Condiţiile pentru acordarea distincţiei au fost cu atât mai stricte cu cât, odată cu schimbarea numelui premiului de la Media Agency of the Year Award la Media Network of the Year, au fost schimbate şi condiţiile de eligibilitate.

Titlul Media Network of the Year este acordat reţelei care adună cele mai multe puncte cu înscrierile la categoria Media Lions, unde numai agenţiile de media pot propune campanii.

Acest câştig vine la nici două săptămâni de când Starcom MediaVest Group a primit distincţiile Most Effective Agency şi Most Effective Agency Network în cadrul North American Effie Awards Gala. În aprilie, SMG a fost premiată cu distincţia Agency Network of the Year în cadrul Media Global Awards, care a avut loc în Roma.

Despre Starcom MediaVest Group

Agenţia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare reţea de media din lume SMG Worldwide şi din grupul de comunicare Leo Burnett. Înfiinţată în 2000, Starcom este prima agenţie de media din România premiată la Cannes, dar şi alte festivaluri precum Eurobest, Ador, Portoroz, Effie şi Webstock. Cu o experinţă de mai bine de un deceniu în industria românească de comunicare, agenţia enumeră totodată specializări diverse ale departamentelor şi oamenilor săi precum Consumer Understanding, Inovaţie, Digital, Planning, Buying sau Proiecte Speciale.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus