Skip to main content

Tensiuni la CNA. Laura Georgescu, şefa instituţiei, a smuls camera cu care Valentin Jucan transmitea şedinţa. Motivul: reprezentanta Antena 3 era deranjată

 
valentin-jucan-razvan-chirita (1)
valentin-jucan-razvan-chirita (1)

Sursa foto: Mediafax Foto, Răzvan Chiriţă
Sursa foto: Mediafax Foto, Răzvan Chiriţă

Publicitate

Demersul lui Valentin Jucan, membru CNA de a transmite, live, pe internet, a creat tensiuni. Astăzi, Mirela Bomboe, reprezentantul Antenei 3, a precizat înainte de a începe discuţia despre cazul ştirii false cu şeful Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, că refuză să fie filmată, deoarece nu este persoană publică şi are dreptul la viaţă privată. După aceste afirmaţii, Laura Georgescu, preşedintele CNA, s-a ridicat de la masă şi a mers la locul lui Valentin Jucan, unde se afla laptopul şi web cam-ul folosit pentru transmisiune şi a smuls camera de pe dispozitiv, astfel încât să nu o mai filmeze pe reprezentanta postului Antena 3.

„Nu aveţi voie să faceţi asta, doamna preşedinte”, i-a atras atenţia Narcisa Iorga, membru CNA. La momentul respectiv, Valentin Jucan lipsea din sală.

Laura Georgescu a cerut apoi revenirea la subiectul de pe ordinea de zi, însă Narcisa Iorga a insistat şi a cerut explicaţii legat de faptul că Antena 3 a fost lăsat să filmeze şi să transmită în direct din şedinţa CNA pe tot parcursul discuţiei despre prelungirea licenţei televiziunii de ştiri (mai bine de o oră). Asta în condiţiile în care, până acum televiziunile puteau luate imagini în limita a aproximativ trei minut, la începutul şedinţei, pentru ilustrare.

Narcisa Iorga – Cum s-a permis postului Antena 3 să filmeze întreaga şedinţă?

Laura Georgescu, fără a băga în seamă întrebarea Narcisei Iorga – Colegii, aveţi întrebări pentru doamna Bomboe? Mulţumesc. Intrăm în dezbatere.

Narcisa Iorga - V-am adresat o întrebare, pe procedură, vă rog să-mi răspundeţi.

Laura Georgescu - Doamna Iorga, sunteţi la un punct de pe ordinea de zi. Încercaţi să înţelegeţi unde suntem cu discuţia, pe ordinea de zi, la punctul unu.

Narcisa Iorga - Procedura are sens după ce dumneavoastră aţi venit şi în mod abuziv aţi scos această cameră. Şi vă întreb, încă o dată, Regulamentul de Organizare şi Funcţionare (ROF) are nişte prevederi. Cine a permis Antenei 3 să filmeze. Dacă s-a permis Antenei 3 să filmeze, cred că poate filma oricine, orice post de-acum încolo. S-a votat în plen o abatere de la ROF. Nu vă faceţi că nu auziţi sau să mă ignoraţi.

Laura Georgescu - Domnul Cristea, vreţi să faceţi propuneri la punctul unu?

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • resere resere
    oribil.
    discretionar.
  • nadia nitov nadia nitov
    abuzurile sunt pe fata! :(
  • nadia nitov nadia nitov
    of, cata dreptate ai! :(
  • CRistiana CRistiana
    un articol din 2011: În privinţa reclamaţiei lui Cetin Ametcea, Mirela Bomboe, reprezentanta trustului Intact – din care fac parte televiziunile Antena 3 şi Antena 1 a spus că fotografia cu bloggerul, prezentată în emisiunea “În gura presei”, este publică. “Poza este pe internet. Mircea Badea a specificat sursa. Bloggerul şi-a făcut el însuşi publică poza”, a mai spus Mirela Bomboe. Acum "doamna" invoca dreptul la viata privata intr-o sedinta publica.
  • oblio oblio
    Lucrurile pot ajunge in instanta. Daca cei afectati doresc asta.
  • Irina Irina
    Pentru aceia care vor sa vada si momentul smulgerii camerei web, surprins in imagini, va rog sa accesati https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10426582_1432683400329669_3118529972001759190_n.jpg
  • MERCEDESA MERCEDESA
    Aoleo, ce apucaturi, ce for, ce institutie, ce televiziuni, ce redactori, ce oameni !?!?!?!?
  • Nasul TV » Tensiuni la CNA | Laura Georgescu, șefa institu
    […] lui Valentin Jucan, membru CNA de a transmite, live, pe internet, a creat tensiuni, informează paginademedia.ro Astăzi, Mirela Bomboe, reprezentantul Antenei 3, a precizat înainte de a începe discuția despre […]
  • Petru Petru
    Viață privată la ședința publică CNA? Ce să înțeleg de aici? Ce se petrece acolo privat de n-avem voie să vedem?
  • Kius Kius
    Ce autoritate au oamenii astia sa faca judecati de valoare, sa dea amenzi, sa mentina in echilibru in spatiul public, de vreme ce ei insisi she comport a ca niste primitivi?
  • ziaristii lui peste ziaristii lui peste
    Madam georgescu a facut dreptu' la FF, la Stefan Gheorghiu. Auzi nazdravanie, te duci la o sedinta publica si invoci dreptul la viata privata. Ma mir ca nu a cerut sa fie o sedinta secreta, sigur ii aproba madama. Daca bomboenica era interesata de viata privata, trebuia sa stea acasa si sa trimita pe cineva care nu este deranjat de sedintele cu caracter public.
    Inca o dovada ca pe duduia Georgescu, ca si pe reprezentantii A3, nu-i mai intereseaza legea. Pana de curand mai aveau un pic de jena, dar acum par a fi intrat in trepidatii. 37% nu pare un scor confortabil:)
    daca musiu juncan asta are sange in instalatie, daca este adevarat ce scrie in articol, are cel putin 2-3 motive pentru diverse plangeri penale.
  • MIHAI VITEAZUL MIHAI VITEAZUL
    Va veni o vreme cand PSD și Antenele vor pune jugul pe tara si cand nu se va mai putea face nimic pentru a trai normal. Probabil ca asa ne trebuie! Acestia suntem, asa votam. Rusine, popor roman!

Trimite un comentariu

sus