Skip to main content

TVR suspendă pe perioada verii contractele cu colaboratorii. Printre ei, Mircea Dinescu

 
tvr
tvr

tvrTeleviziunea Română a decis să suspende pe perioada verii contractele cu colaboratorii săi, a declarat Irina Radu, coordonator cu atribuţii de Director de Programe al TVR, pentru presă.

Publicitate

Acestă decizie a fost luată cu scopul de a face econmie, colaboratorii nefiind plătiţi pe perioada verii. Irina Radu nu a dorit să-i nominalize pe cei care vor fi afectaţi de această măsură, ea precizând că este vorba de toţi colaboratorii Televiziunii Române.

Contractele cu aceştia erau semnate pe un an de zile. Irina Radu a spus că, în principiu, din toamnă colaborările vor fi reluate.

În această primăvară, mai mulţi colaboratori s-au alăturat Televiziunii Române pentru a realiza o serie de emisiuni. Printre aceştia s-au numărat Ion Cristoiu, Daniel Apostol, Timeea Bereczki, Mircea Dinescu, Florin Iaru, Ion M. Ioniţă, Miruna Munteanu şi Cornel Nistorescu. Postul public a renunţat între timp la o parte dintre colaboratori pentru că aceştia aveau constracte şi cu alte canale de televiiune, cum a fost cazul lui Ion Cristoiu.

Pe perioada veriii, televiziunea publică va difuza reluări ale unor emisiuni de divertisment şi multe filme.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Educatie,Cultura,Arta ,Sport si Religie- RadioMetafora.ro
    […] masura a fost luata din ratiuni financiare, iar colaborarile vor fi reluate in toamna, transmite Pagina de Media.Irina Radu nu a dorit sa-i nominalizeze pe cei pe care TVR nu ii va plati pe perioada verii, insa […]
  • Livia Pila Livia Pila
    Si cu ce isi va asigura banii de concediu imensa ziarista tanasista Miruna Munteanu? Ii da Stelica cu titlu de imprumut? Precum Bercea Modialu lui Mircea Basescu?
  • Livia Pila Livia Pila
    Ideal era sa fie suspendat si Stelian Tanase, care va definitiva actul de deces al TVR, si oportunista Irina Radu. Niste zerouri profesionale absolute!

Trimite un comentariu

sus