Skip to main content

“Urzeala tronurilor”, un nou record de piraterie

 
Urzeala Tronurilor
Urzeala Tronurilor

Urzeala TronurilorUltimul episod din sezonul cu numărul patru din “Urzeala tronurilor”, difuzat duminică seară în Statele Unite de HBO, a stabilit un nou record de piraterie online, scrie variety.com.

Publicitate

Potrivit site-ului TorrentFreak, 250.000 de utilizatori au partajat simultan un fişier unic ce conţinea acest episod, stabilind astfel un nou record în domeniul pirateriei online.

Episodul, intitulat “The Children”, a fost descărcat online de 1,5 milioane de ori în primele 12 ore după ce a fost difuzat de postul HBO. Reprezentanţii site-ului TorrentFreak se aşteaptă ca acest număr de descărcări online să depăşească 7,5 milioane în săptămânile următoare. Dacă estimările se vor adeveri, atunci serialul “Game of Thrones” va deveni încă o dată cel mai piratat serial TV al anului, titlu pe care l-a deţinut şi în 2013.

“Game of Thrones” deţinea şi precedentul record pentru cel mai partajat fişier unic al unui episod TV. Jeff Bewkes, CEO al Time Warner, grupul care deţine HBO, a declarat în trecut că pirateria online a ajutat postul HBO, contribuind la o creştere a numărului de abonaţi ai acestui post de televiziune.

“«Game of Thrones» este cel mai piratat serial din lume. Acest titlu e mai bun decât un premiu Emmy”, a declarat Jeff Bewkes.

În urmă cu câteva săptămâni, “Game of Thrones” a devenit cel mai popular serial din istoria postului HBO, depăşind serialul “Clanul Soprano”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Nu va depasi niciodata ca scenariu The Sopranos sau True Detective.
  • noName noName
    Acum că am citit știrea, m-am pus și l-am downloadat și eu.

Trimite un comentariu

sus