Skip to main content

8 Iulie. Adrian Sârbu: Victor Ponta minte când spune că i-am solicitat să oprească un control al ANAF

 
adrian sarbu (4)
adrian sarbu (4)

adrian sarbu (1) - CopyDEZMINŢIRE. "Minte!", a declarat Adrian Sârbu ca răspuns la afirmaţia lui Victor Ponta făcută la B1 TV în această seară, scrie Mediafax.

Premierul Victor Ponta a susţinut, luni, că Adrian Sârbu ar fi fost la el în birou: "Mi-a zis că are nişte controale de la ANAF şi dacă pot să le opresc şi i-am zis că nu pot. Şi de atunci am tot citit ce rău sunt eu”.

Adrian Sârbu: Victor Ponta minte când spune că i-am solicitat să oprească un control al ANAF


AFILIERE. Compania locală de comunicare Links Associates a primit „undă verde” din partea Edelman pentru a se afilia grupului de PR pe piaţa locală şi pe cea din Serbia, scrie Ziarul financiar. Astfel, Links Associates, specializată în public affairs, relaţii publice, management de evenimente şi consultanţă de business, cu birouri în Bucureşti şi Belgrad, va avea acces la o reţea globală de 65 de birouri şi 5.000 de angajaţi din întreaga lume.
Links Associates a fost înfiinţată în urmă cu şapte ani de Corina Vinţan, care este în prezent CEO al companiei şi deţine 90% din business.
Firma românească de comunicare Links Associates se afiliază grupului de PR Edelman


ACHIZIŢIE. Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) va cumpăra 29 de instrumente muzicale pentru angajaţii Direcţiei Formaţii Muzicale, din cadrul SRR, valoarea totală maximă a acestora fiind de aproape 200.000 de euro, scrie Mediafax.
Consiliul de Administraţie (CA) al SRR a aprobat recent iniţierea procedurii de achiziţie publică în vederea cumpărării unor instrumente muzicale pentru angajaţii Direcţiei Formaţii Muzicale în anul 2014.
Radioul Public va cumpăra 29 de instrumente muzicale cu aproape 200.000 de euro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus