Skip to main content

AUDIENŢA PAMFLETELOR. Cine are mai mulţi telespectatori, Badea, Banciu sau Pătraru? În gura presei, învingătoare la puncte de rating

 
mircea-badea-dragos-patraru-radu-banciu
mircea-badea-dragos-patraru-radu-banciu

Colaj Radar de Media
Colaj Radar de Media

Publicitate

Cum s-a dat bătălia între cele trei emisiuni pamflet pe terenul audienţelor, în luna iunie? Mircea Badea, de la Antena 3, are cei mai mulţi telespectatori pe minut dintre toate emisiunile intitulate "pamflet". Urmează Dragoş Pătraru, de pe România TV şi Radu Banciu, de la B1.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţa celor trei emisiuni-pamflet difuzate la posturile de ştiri Antena 3, România TV şi B1 TV.

De menţionat că cele trei emisiuni nu se suprapun în totalitate.

O altă menţiune importantă: în luna iunie, multe dintre meciurile de fotbal de la Mondialul din Brazilia au fost difuzate de TVR 1 de la ora 23.00, când încep emisiunile pamflet.

În gura presei, prezentată de Mircea Badea pe Antena 3, a fost cea mai urmărită emisiune-pamflet în luna iunie, cu o medie de 258.000 de telespectatori în fiecare minut, la nivel urban.

Producţia prezentată de Badea este urmată de cea de pe România TV, Starea Naţiei. Emisiunea realizată de Dragoş Pătraru a avut luna trecută o medie de 151.000 de privitori de la oraşe.

Lumea lui Banciu, de la B1 TV, a avut o medie de 124.000 de telespectatori pe minut, la ediţiile din luna iunie.

Audienţa emisiunilor-pamflet în luna iunie, la nivel URBAN:

Emisiune Post Nr persoane RTG%
In gura presei Antena 3 258.000 2,6
Starea Natiei Romania TV 151.000 1,5
Lumea lui Banciu B1 TV 124.000 1,2
 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    Banciu este muuult mai bun decit descompusul de labadea, pe Banciu putini oameni il inteleg pentru ca este un om citit, are cultura generala foarte multa iar descompusul labadea este teleghidt de securistul varanu.Bravo Rad Banciu ai putini dar buni.calitatea conteaza mult.
  • Liviu Liviu
    Ceilalți nu fac in timpul emisiuni cat face Mircea in publicitate!
  • Pusa Pusa
    nu banciu, Badea. Si Badea mai si canta si danseaza si spumega impotriva tuturor alaturi de Gadea. Dati-le apa la moara, aste puncte de rating pot fi masluite usor...nu le luati chiar de bune. Cu un calculator deschis in timpul emisiunii poti sa faci ca si cum zeci de milioane de somnambuli s-ar uita la programul tau si daca nici magazia lui Felix n-are asa ceva....
  • Pusa Pusa
    si nici unul din ei nu face spagatul...odihniti-va oameni buni la ora aia...sau nu aveti serviciu la care sa mergeti a doua zi? Sau daca mergeti, aveti pat ca sa recuperati orele pierdute in fata a trei habotnici? Somnul ratiunii naste monstrii.....si cand va uitati la asa zisele emisiuni ratiunea voastra doarme
  • Pusa Pusa
    bravo keres...informeaza-te din Badea. Singura lui propozitie care acum se potriveste cel mai bine a fost: "avem o tara minunata...pacat ca e locuita"...in rest totul e desertaciune, inclusiv spagatul "Badea" - e patentat?
  • Başpunar Başpunar
    Informarea corecta a publicului, dorinta pentru adevar si dreptate ar trebui sa primeze in mass media. Dar in Romania cei din mass media se lupta pentru pupatul in dos sau satisfacerea patronului ori a politicii editoriale dictate de cel sau cei de la putere/butoane.
  • patrik patrik
    cine se uita la patraru e penibil rau .deci fraierul ala citeste de pe promter .habar n-are de televiziune .
  • adi adi
    elena tu esti?
  • Elena Elena
    Pe ceilalti i-ai urmarit ? Sau pentru tine antenele sunt singurele canale tv cunoscute ?
  • Elena Elena
    @adi : du-te si te culca, esti obosit.
  • adi adi
    banciu a reparat strazile
    banciu ne-a scapat de cainii vagabonti
    banciu a crescut salariile
    banciu a ajutat-o pe halep

    banciu presedinte! sau macar primar! in vaslui?
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Ei da, e mai bine sa fii prezent la o dezbatere de inalt nivel intelectual, un florilegiu de cultura si citate din clasici, o desfatare de metafore si farmec inedit decit sa stai in aer liber, sa-ti aerisesti mintea dupa o zi de munca si sa te uiti la un eveniment care si asa ne napadeste, e o data la 4 ani, prea mult. Se si vede: in tribunele din Brazilia, unde sunt niste nenorociti din toata lumea (si judecind dupa preturi, pentru europeni un voiaj costa cam 5.000 de euro) e vorba numai de asistati social! Si, inca o data, corecta observatia lui stefan, rigiitul in public nu-i frumos, mai bine pe ascuns, acasa. Eventual pe vreun site...
  • POPESCU POPESCU
    Banciu este cel mai bun, dar putini il inteleg.
    Badea nu spspune nimic
  • Mego Mego
    Banciu e mult mai tare dar ma rog...
  • mile mile
    urate

Trimite un comentariu

sus