Skip to main content

AUDIENŢA PAMFLETELOR. Cine are mai mulţi telespectatori, Badea, Banciu sau Pătraru? În gura presei, învingătoare la puncte de rating

 
mircea-badea-dragos-patraru-radu-banciu
mircea-badea-dragos-patraru-radu-banciu

Colaj Radar de Media
Colaj Radar de Media

Publicitate

Cum s-a dat bătălia între cele trei emisiuni pamflet pe terenul audienţelor, în luna iunie? Mircea Badea, de la Antena 3, are cei mai mulţi telespectatori pe minut dintre toate emisiunile intitulate "pamflet". Urmează Dragoş Pătraru, de pe România TV şi Radu Banciu, de la B1.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţa celor trei emisiuni-pamflet difuzate la posturile de ştiri Antena 3, România TV şi B1 TV.

De menţionat că cele trei emisiuni nu se suprapun în totalitate.

O altă menţiune importantă: în luna iunie, multe dintre meciurile de fotbal de la Mondialul din Brazilia au fost difuzate de TVR 1 de la ora 23.00, când încep emisiunile pamflet.

În gura presei, prezentată de Mircea Badea pe Antena 3, a fost cea mai urmărită emisiune-pamflet în luna iunie, cu o medie de 258.000 de telespectatori în fiecare minut, la nivel urban.

Producţia prezentată de Badea este urmată de cea de pe România TV, Starea Naţiei. Emisiunea realizată de Dragoş Pătraru a avut luna trecută o medie de 151.000 de privitori de la oraşe.

Lumea lui Banciu, de la B1 TV, a avut o medie de 124.000 de telespectatori pe minut, la ediţiile din luna iunie.

Audienţa emisiunilor-pamflet în luna iunie, la nivel URBAN:

Emisiune Post Nr persoane RTG%
In gura presei Antena 3 258.000 2,6
Starea Natiei Romania TV 151.000 1,5
Lumea lui Banciu B1 TV 124.000 1,2
 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vera fisher vera fisher
    e clar ca Badea are cea mai tare emisiune....celelalte doua doar spicuiesc ziarele...nu se numesc pamflet.....
  • PEDAGOGUL PEDAGOGUL
    Cel mai bun pamflet il realizeaza Badea. Felicitari !!!!
  • @Mihai @Mihai
    fiecare crede ce vrea...pana una alta cam asta e rating-ul oficial
  • Mishu Mishu
    Da, ești unul din ei! Felicitari!
  • Mihai Mihai
    in gura presei nu mai are nici o treaba sa fie comparata cu celelalte emisiuni de pe palierul orar 23 - 24. E ca si cum ai compara stirile de la ora 10 dimineata cu stirile de la ora 19.
    si in alta ordine de idei, audientele antenei 3 sunt niste glume bune. de la o posta se vede ca nu au nici o legatura cu realitatea. pai cum sa ii ramana lui badea aceeasi audienta...avand in vedere ca el incepe emisiunea mai nou putin inainte de 12 noaptea si o termina bine dupa? ca sa nu mai punem si campionatu mondial de fotbal care doar pe antenisti se pare ca nu ii incomodeaza in audiente. hai ca e chiar jenanta toata treaba asta. astept cu interes inregistrari in care sa se dea pe fatza cum se manipuleaza cifrele astea.
  • keres keres
    sunt unul din 'idiotii' care urmareste in gura presei de 5 ani zilnic si nimic altceva. ma consider bine informat cu actualitatile locale iar stilul lui de a vorbi si analiza vine ca un bonus.
  • stefan stefan
    Sau poate ca dupa cateva halbe de bere ajung sa se uite la Banciu, in pauza meciului, nu neaparat faptul ca au trecut de pe badea pe banciu.
  • Cristian Cristian
    1. Dragos ala mi se pare varza. Am incercat cateva minute sa ii urmaresc emisiunea, mai mult nu as fi putut.
    2. Daca as fi badea, mi-as pune mari intrebari de ce astia fac audienta, pe un gen de emisiune aproape "inventat" de mine. Calculele spun ca jumătate din oameni au schimbat postul, eu asa vad. :)
  • stefan stefan
    Da, are dreptate Liviu Iordache, idiotii se uita la emisiunile astea, il loc sa stea la tersasa, sa sparga seminte si sa bage bere. Bravo Liviu. Mai pune si mie un pahar de bere ca ma apuca ragaitul.
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    In timpul meciurilor de fotbal? Ori sunt datele falsificate, or suntem un popor bolnav, daca o juma de milion de oameni stau noaptea sa se uite la nimic, nu se culca, nu sta la terase la fotbal, se uita in gura unor, nici nu stiu cum sa le zic, saltimbanci...

Trimite un comentariu

sus