Skip to main content

AUDIENŢE. Premiere: ce au făcut Cabral şi Laura Cosoi la Pro TV şi Vârciu şi Ilinca Vandici la Kanal D

 
Cabral si Laura
Cabral si Laura

Cabral si Laura

Publicitate

AUDIENTE. Doua emisiuni de vara au debutat ieri. Traieste-ti vara, cu Laura Cosoi si Cabral, au intrat la Pro TV in locul lui Maruta, la bataie cu Acces direct, de pe Antena 1. Seara, dupa 22.00 Kanal D a dat startul unui program cu Liviu Varciu, Ilinca Vandici si Dorian Popa. Cu ce rezultate?

Emisiunea lui Cabral si a Laurei Cosoi a plasat Pro TV pe locul doi pe toate targeturile, dupa Antena 1. Premiera de pe Kanal D a fost pe locul patru in clasament.

Paginademedia.ro va prezinta audientele celor doua programe estivale:

Cabral si Laura Cosoi au inceput pe locul doi

NATIONAL. La nivelul intregii tari, la emisiunea Traieste-ti vara, de pe Pro TV s-au uitat, in medie, 300.000 de romani pe minut. Pro TV a fost pe locul doi, dupa Antena 1, care avea o audienta dubla cu Acces Direct.

URBAN. Diferenta dintre Antena 1 si Pro TV s-a mentinut si la orase. Cabral si Laura Cosoi au avut 490.000 de telespectatori pe minut, iar Antena 1 cu Acces Direct era urmarita de un milion de oraseni.

COMERCIAL. Cabral si Laura Cosoi au atras 155.000 de telespectatori intre 18 si 49 de ani (3,1 rating pe target). Antena 1 a avut pe intervalul emisiunii Traieste-ti vara o medie de 256.000 de persoane din segmentul comercial (5,1 rating).

Audientele posturilor TV pe intervalul emisiunii Traieste-ti vara, luni, 28 iulie (17.30-19.00):

NATIONAL URBAN
Nr. telespectatori (rtg%) Nr. telespectatori (rtg%)
Antena 1 998.000 (5,4) 609.000 (6)
Pro TV 489.000 (2,6) 299.000 (3)
Antena 3 366.000 (2) 296.000 (2,9)

Liviu Varciu si Ilinca Vandici, O iubire de-o vara de locul patru

Emisiunea de pe Kanal D a debutat aseara pe locul patru pe toate cele trei targeturi. Emisiunea O iubire de-o vara, cu Liviu Varciu, Ilinca Vandici si Dorian Popa de la La La Band a inceput la 22.15 si s-a terminat dupa miezul noptii.

NATIONAL. La nivelul intregii tari, Varciu si Vandici au fost urmariti de 452.000 de romani pe minut. Locul patru, dupa Antena 1, Antena 3 si Pro TV.

URBAN. La orase, media emisiunii a fost de 190.000 de persoane. Tot locul patru, tot dupa Antena 1, Antena 3 si Pro TV.

COMERCIAL. Locul patru si pe acest target, dupa Antena 1, Pro TV si Antena 3. Media: 109.000 de telespectatori intre 18 si 49 de ani.

Audienta emisiunii O iubire de-o vara, luni, 28 iulie (22.15-00.30):

Nr. persoane Rtg%
National 452.000 2,4
Urban 191.000 1,9
Comercial 109.000 2,2

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Grigoriu Iulian Grigoriu
    ....... sa nu mai vorbim mult si prost.... sa apreciem ce avem !
  • mariana mariana
    pusa ca sa se termine cu mizeria de la maruta, capatos si apces puroiat direct tot noi telespectatorii ii putem elimina adica, noi cei multi nu trebuie sa ai urmarim aceste mizerii imputite cu toti semianalfabetii si manelistii.
  • pusa pusa
    Pai peste tot antenele vor fi lider de audiente, nici nu stiti ce usor se poate face asta cand intr-un subsol poti tine 5000 de baxe tv toate pe Antene…nici nu trebuie monitor. Mi-ar fi placut totusi sa se termine de tot cu Maruta, sa uitam de Abces direct, de Capatos si sa vedem emisiuni mai cultivate, nu doar tigani, manele, gagici in pielea goala si pline de botox…de aici ni se trage. Devenim din ce in ce mai inculti stand lipiti de tv la emisiuni de 2 parale
  • pusa pusa
    Pai peste tot antenele vor fi lider de audiente, nici nu stiti ce usor se poate face asta cand intr-un subsol poti tine 5000 de baxe tv toate pe Antene...nici nu trebuie monitor. Mi-ar fi placut totusi sa se termine de tot cu Maruta, sa uitam de Abces direct, de Capatos si sa vedem emisiuni mai cultivate, nu doar tigani, manele, gagici in pielea goala si pline de botox...de aici ni se trage. Devenim din ce in ce mai inculti stand lipiti de tv la emisiuni de 2 parale
  • Don Don
    ce un an?!... in toamna protv e PA
  • Marius Marius
    Sa ne trimitem reperezentantii neamului pe dealuri sa se uite dupa americani pana pleaca rusii ...
  • geo geo
    Ai mare dreptate...chiar ai fost platit sa scrii timpenia asta...
  • Priceputu' Priceputu'
    De data asta, arogantu ala de capatos a zis-o bine aseara: cit de prost manager esti, daca pui la bataie cu greii de la ora aia un manelist fara haz (varciu) si o mimoza de tot risul (vandici)? Turcii o au groasa din toamna.
  • Ovii21 Ovii21
    asta e prostia romaneasca, cum sa te uiti la Acces direct?=)), nu tin cu protv, dar aia cu Stefan Stan in lift ca e blocat, regie 100% =)) ala ramanea blocat in lift si o suna pe aia. Vai de capu nostru.
  • Sarbu Sarbu
    Ca vreti sau nu, Antena 1, dupa vreo 1 an si jumatate, maxim 2 ani, va fi lider de audienta pe toate segmentele. Stiu, pentru postacii protv-isti e greu de acceptat dar asa vor sta lucrurile.
  • andrei andrei
    Ne meritam soarta draga popor, daca antena 3 a obtinut locul 3 pe comercial pe intervalul emisiunii de la Kanal D. Aia de la ProTV au incercat sa aduca ceva nou dar romanii tot la jegul de la antena 1 s-au uitat.
  • andrei.ro andrei.ro
    adio PRO TV! Bun venit propagandei Voiculesciene! Ne-au tras-o americanii au pus pe butuci PRO TV-ul cu lituanianul lor cu tot. Rusine sa le fie!
  • Cami Cami
    Pai cum sa nu fie batuti daca echipa este condusa de marele producator Silviu Calangiu. Omul asta distruge TOT
  • ela ela
    Tocmai la debut face audienta... Lumea e curioasa, vrea sa vada!
  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    pai...debut sau nedebut, pana acum pro era tot timpul pe primul loc.

Trimite un comentariu

sus