Skip to main content

Canalele Disney Junior şi Look Plus, introduse automat în grilă. Abonamentul, majorat cu 3 lei, fără posibilitatea de renunţare. Scrisorile UPC trimise către abonaţi.

 
109864_01
109864_01

109864_01

Publicitate

Înainte de pachetul extra fotbal, UPC a mai introdus în grilă două posturi TV – Disney Junior şi Look Plus şi a majorat abonamentul, fără ca abonaţii să poată opta dacă doresc sau nu cele două canale.

Potrivit mesajului trimis abonaţilor UPC, pe care Paginademedia.ro îl prezintă în continuare, din luna iulie sunt introduse în grilă “două noi canale premium – Disney Junior şi Look PLUS”. “Începând cu 1 august, abonamentul tău se va majora cu cu 3 lei (TVA inclus)”, spune mesajul UPC.

Introducerea canalelor şi majorarea preţului nu sunt opţionale. Mesajul nu precizează dacă clienţii pot opta sau nu pentru posturile respective şi pentru creşterea de preţ.

În schimb, precizează că, dacă nu sunt de acord, “ai dreptul să denunti unilateral contractul fara despagubiri in termen de 30 de zile de la primirea prezentei scrisori”

Mesajul trimis clienţilor UPC, în urmă cu câteva zile

Pentru tine - noi canale premium

Draga…

Iti multumim ca esti alaturi de noi si te asiguram ca punem pe primul loc dorintele tale: iti oferim cele mai multe canale pentru copii si canale de documentare precum si cele mai valoroase canale HD disponibile prin cablu.

Suntem fericiti sa te anuntam ca din iulie iti oferim doua noi canale premium – Disney Junior si Look PLUS – pentru tine si intreaga ta familie.

Incepand cu 1 august, abonamentul tau se va majora cu cu 3 lei (TVA inclus).

Ne bucuram sa te avem alaturi, de aceea vom continua sa iti oferim serviciile digitale de cea mai buna calitate.

Multumim
Echipa UPC

In conformitate cu prevederile articolului (51) alineatul (7) din Ordonanta de Urgenta nr. 111/2011 privind comunicatiile electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, in cazul in care nu esti de acord cu modificarea pretului abonamentului, ai dreptul să denunti unilateral contractul fara despagubiri in termen de 30 de zile de la primirea prezentei scrisori. In acest sens trebuie sa te prezinti personal in orice magazin UPC pentru a depune cererea.

Mesajul legat de pachetul opţional de fotbal: o lună gratis, după care trebuie să anunţi că nu mai vrei

Ulterior mesajului legat de creşterea automată a abonamentului, fără drept de opţiune, clienţii UPC au primit un alt mail, despre pachetul de fotbal.

Paginademedia.ro publică în continuare mesajul trimiţi clienţi în legătură cu pachetul de fotbal.

Toţi abonaţii UPC primesc automat pachetul de fotbal, pentru o lună gratuit. După o lună, abonaţii sunt cei care trebuie să anunţe dacă mai vor pachetul sau nu, pentru că acesta costă 10 lei. Dacă nu anunţă, vor plăti automat 10 lei în plus, pe lângă abonamentul lor. Detalii, pe Paginademedia, AICI.

Adaugare optiune Extra Fotbal
Draga …

Suntem fericiti sa te anuntam ca in urmatorii 5 ani la UPC vei trai spectacolul meciurilor din Liga 1.

• Cu pachetul tau actual de televiziune poti urmari o mare parte din meciuri pe Look PLUS

• Acum, cu noua optiune suplimentara Extra Fotbal iti oferim acces la inca 3 canale:

o Look TV
o Look TV HD
o Look PLUS HD

Astfel, cu aceasta optiune, vei putea sa te bucuri de toate meciurile din Liga 1 si la calitate HD.

Noua optiune Extra Fotbal a fost adaugata abonamentului tau.
In luna iulie iti oferim gratuit optiunea, urmand ca din 1 august aceasta sa fie tarifata cu 10 lei/luna (TVA inclus)

Daca doresti sa o dezactivezi, o poti face foarte usor, alegand una din urmatoarele metode:

- Trimite un sms cu codul tau de client la numarul 1719 (numar cu tarif normal)
- Suna la 0800 080 872 (numar gratuit din orice retea)
- Acceseaza pagina extra.upc.ro

La UPC vei avea parte intotdeauna de servicii si continut de cea mai buna calitate.

Multumim
Echipa UPC

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dariu dariu
    Domnul Suavemente,
    nu mai conteaza, poa sa numere si 5, si 1, tot 10 lei iti luau pentru liga1 :)
  • Domnul Suavemente Domnul Suavemente
    Cica Look TV si Look TV HD : adica acelasi canal difuzat de doua ori . Dar la numar apar doua canale :)
  • usccs usccs
    cred ca UPC incepe sa realizeze ca nu au cum sa isi acopere banii bagati in achizitionarea mizeriei numita Liga I si mareste vrei nu vrei, abonamentul. 3 lei pt un program de desene animate ,difuzat la liber (atat cat se poate) de alte companii de cablu, este grotesc. sa mai spui ca este si premium, este o flegma in ochii abonatilor. DAR, asa ne trebuie tuturor (eu sunt pe RCS dar si astia fac abuzuri, vezi scoaterea discovery sau nedifuzarea meciurilor din Anglia desi erau transmise de eurosport), pt ca nu avem cultura asocierii pt a ne apara drepturilor. suntem individualisti si preferam sa inghitim.
  • dariu dariu
    trebuie declasanta pe facebook o campanie de informare a oamenilor. multi nu vor sa se uite la liga 1 contra cost, multi n-au copii, iar cei care au copii folosesc tablete si pc-uri, nu disney junior. lumea trebuie informata ca poate rezilia unilateral contractul. sa-i dam drumul.
  • vlad vlad
    O alta stire pt Paginademedia. Poate cercetati mai multe.
    De pe UPC analogic au zburat 2 canale: UTV si Top Shop. Interesant e ca UTV-ul este al RCS-ului deci razboi in toata regula. Preturi tot mai mari la UPC si programe in viziunea lor "premium". Pai Disney Jr e prezent la RCS si la Romtelecom de cand au fost lansate in Romania. Pensionarii vor plati cateva luni in plus, ca cureaza pana se vor duce la caserii. Ca sa sune sau sa umble pe net nu se pune problema.
  • Aliela Aliela
    Nu e vorba ca nu ma pot lipsi de inca 3 Lei pe luna, ci de felul cum unii oameni inteleg sa faca lucrurile in Romania. Pa, pa, UPC!
  • Mm Mm
    Romtelecom a facut asta deja de cateva ori,nu e inventia lor.Marire de abonamente si scris mic acolo ca poti denunta contractul in 30 de zile,lumea a ramas la ei ca au toate programele si din obisnuinta.
  • Adelina Adelina
    Potrivit call centerului UPC, cresterea cu 3 lei a abonamentului reprezinta taxa de stalp, la care nu ai posibilitatea de a renunta. Bineinteles lucrul acesta l-am aflat sunand la ei, deoarece din informatiile de pe factura intelegi ca cei 3 lei se datoreaza introducerii celor doua posturi, Disney Junior și Look Plus, despre taxa de stalp nu se mentioneaza nimic.
  • zambroska zambroska
    Ai, nu ai copii? esti taxat
    Urmaresti, nu urmaresti Liga lui Paszkany? esti taxat
  • Thea cu th Thea cu th
    Pe langa majorarea abonamentului ma supara si adresarea la "per tu" din mesajele trimise de UPC. Nu mi se pare tocmai elegant mai ales ca mesajele vin de la o firma serioasa.
  • Thea cu th Thea cu th
    Pe langa majorarea abonamentului ma supara si adresarea la "per tu" din mesajele UPC. Cred ca nu este prea fericita mai ales ca vin de la o firma care se respecta.
  • bahmu bahmu
    Am vazut 5 ani Liga 1 la Digi Satelit SD- 7-8 meciuri pe etapa - cu 24 lei...daca ma mut la UPC cablu tot ptr Liga 1 ar trebui sa platesc 45 de lei - adica abonamentul actual de 27 lei + 3 lei de la 1 august = 30 lei + extraoptiunea de 10 lei + decodorul HD 5 lei pe luna...asta e varianta minimala...cu cele mai putine canale si posturi HD. "Promotia" "limitata" a UPCului pe care o intilnesti la orice colt de strada este de abonament de 24 luni cu 69 lei pe luna - cablu cu canale cit de cit, internet + telefionie...cu primele 6 luni reducere 50 la suta...insa ptr a privi Liga 1 mai trebuie sa dai in plus 10 lei pe luna...te duce la 79 lei pe luna...cel putin...cam scump, nu va suparati, parca la Digi este muult mai ieftin...
  • Mihai Mihai
    La mine s-a majorat doar cu 1 leu (probabil ca am un abonament mai mic de TV)

    Draga -------
    Iti multumim ca esti alaturi de noi si te asiguram ca punem pe primul loc dorintele tale: iti oferim cele mai multe canale pentru copii si canale de documentare precum si cele mai valoroase canale HD disponibile prin cablu.
    Suntem fericiti sa te anuntam ca din iulie iti oferim doua noi canale premium – Disney Junior si Look PLUS – pentru tine si intreaga ta familie.
    Incepand cu 1 august, abonamentul tau se va majora cu cu 1leu (TVA inclus).
    Ne bucuram sa te avem alaturi, de aceea vom continua sa iti oferim serviciile digitale de cea mai buna calitate.

    Referitor la marirea de 10 lei/luna pentru Liga1, am intrat pe - extra.upc.ro si am dezactivat. Sa fim seriosi, Liga1 nu se poate numic campionat de fotbal.
  • Thor Thor
    Și de fapt nici Look Plus nu e tocmai nou venit în grilă, existând și până acum sub o altă denumire...
  • valyy valyy
    ce v-a facut-o UPS :))

Trimite un comentariu

sus