Skip to main content

Curtea de Apel a pus sechestru pe mai multe bunuri ale familiei Voiculescu

 
INTERVIU DAN VOICULESCU - ZIARUL GANDUL
INTERVIU DAN VOICULESCU - ZIARUL GANDUL

 DAN VOICULESCU

Publicitate

Cei doi magistraţi de la Curtea de Apel Bucureşti care judecă de marţi dosarul privind privatizarea ICA au extins sechestrul asigurător pe mai multe bunuri ale lui Dan Voiculescu şi ale celorlalte persoane acuzate în această cauză, scrie Mediafax.

Dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), în care este judecat, printre alţii, Dan Voiculescu, a primit un nou termen de judecată pentru 7 iulie, când ar urma să fie audiaţi inculpaţii care vor dori să dea declaraţii.

Instanţa a stabilit să fie extins sechestrul asigurător în cazul mai multor acţiuni şi terenuri pe care Dan Voiculescu le donase fiicelor lui, Corina şi Camelia Voiculescu.

Astfel, a fost pus sechestru asigurător pe 36 de hectare de teren din strada Gârlei (unde este sediul Antena Group), pe două seturi de peste 5.000 de acţiuni de la Grivco, unul donat Corinei Voiculescu şi celălalt Cameliei Voiculescu, precum şi pe două seturi de 9,9 milioane de acţiuni, în valoare de aproximativ două milioane de lei, de la Compania de Cercetări Aplicate şi Investigative.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • paul S paul S
    Dar esti constient ca nu stii sa scrii corect, ca esti agramat?
    Cred ca nu, ca altfel ai fi scris si "rusine pentru cat de prost sunt".
    E normal sa iti iubesti taticul spiritual, care si-a pus amprenata pe toata generatia voastra.
    Chiar semeni cu fetita dansului dpdv intelectual.
  • LEO LEO
    ERAU TERMINATII.DISPERATII .NU-MI VENEA SA CRED CE VAD LA TV.GADEA VORBEA URAT CA UN DISPERAT,LA FEL SI BADEA SE STRAMBA IN DIRECT ZICEAI CA-I O MAIMUTA PE MOARTE.
    TATICUL LOR DAN O SA INTRE LA PARNAIE CRED.
    ISI MERITA SOARTA PENTRU FURTUL CARE LA FACUT SECURISTUL FELIX.
    O DEMENTA TOTALA DIN PARTEA ACESTOR JURNALISTII DE MIZERIE CA NU-I POT NUMI ALTFEL,DE FELUL CUM VORBESC LA TV CUM JIGNESTE LUMEA,SI AIA CARE TIN CU BASESCU PENTRU EI SUNT NISTE DEMENTII.OARE ASA TREBUIE SA FACA?DE FAPT NU AI CE SA FACI CA DISPERATA DE LAURA DE LA CNA NU FACE NIMIC.RUSINE UNDE AM AJUNS.RUSINE.

Trimite un comentariu

sus