Skip to main content

Derby-ul Rapid - Steaua, difuzat astăzi pe Look TV

 
Look TV Aici este fotbalul
Look TV Aici este fotbalul

Look TV Aici este fotbalul

Publicitate

Noul sezon al Ligii I a debutat vinei pe TV, pe cele două posturi care deţin drepturile de difuzare ale meciurilor, Look TV şi Look Plus.

VINERI. Primul meci din sezonul 2014 - 2015 este Concordia Chiajna – Astra Giurgiu şi se va juca de la ora 18.30. Meciul va fi difuzat pe Look TV.

De la ora 21.00 va începe cea de-a doua partida, între CSU Craiova şi Pandurii Tg. Jiu, meci ce va putea fi văzut tot pe Look TV.

SÂMBĂTĂ. Derby-ul etapei dintre Rapid - Steaua se va desfăşura sâmbătă, 26 iulie, de la ora 21.00, şi va fi transmis de Look TV.

Tot sâmbătă va avea loc meciul dintre ASA Tg. Mureş şi Universitatea Cluj, transmis de Look Plus.

DUMINICĂ. Patru meciuri vor difuza Look TV şi Look Plus în cea de-a treia zi a noului sezon din Liga I. Mai exact, duminică, Look TV va difuza CFR Cluj - Ceahlăul Piatra Neamţ, de la 19.00, şi Braşov - Petrolul Ploieşti, difuzat de la ora 21.00.

Look Plus va transmite două partide: Botoşani - Gaz Metan Mediaş, de la ora 17.00, şi CFR Cluj - Ceahlăul Piatra Neamţ, de la 19.00.

LUNI. CSMS Iasi va întâlni Viitorul, luni, de la 18.30, meci ce va fi difuzat pe Look TV
Tot luni, se va juca Dinamo - Otelul, de la 21.00, pe Look Plus

De menţionat că până la acest moment, posturile Look TV şi Look Plus sunt disponibile in retelele UPC, FocusSat, Ines TV şi Orange TV.

Vezi AICI cum pot fi vizionate meciurile online şi pe mobil

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stelist de mic Stelist de mic
    N-ai vazut ba nene ca nu au dat niciun meci tot weekendu-ul? Ce mai astepti? berzele? :)))))
    Zarurile au fost aruncate, digi nu mai da liga1 cel putin urmatorul an.
  • Toma Toma
    Eu nu am bugetul sa imi permit un smartv ca tine, dar vreau sa vad meciurile pe rds, ca la ei am abonament. Mai exista oare vreo speranta sa se razgandesca cu privire la retransmisie?
  • Toma Toma
    Nu s-a vazut niciun meci in acest weekend pe platoforma digi. Ce masuri luati domnilor administratori ai rds? Chiar asa de nepasatori puteti fi?
  • mad79 mad79
    Razvan-visezi frumos,daca crezi ca banii ce se platesc de catre televiziune/abonat ajung la echipe,pentru a dezvolta fotbalul pe pricipii solide ca la cluburile din vest!
    Acei bai se duc/duceau la Becali,Copos,Borcea,Porumboiu,etc,iar chiar daca acei oameni au fost inchisi sau au disparut din fotbal la fel se procedeaza.Cel mai bun exemplu e Steaua,unde Becali nu baga bani,desi au castigat sezonul trecut 36 de mil euro!
  • geo geo
    Mai cautati baieti, mai cautati... ca v-ati cam obisnuit cu mura in gura.
  • Razvan Razvan
    Toata lumea se plange ca avem un campionat slab si ca nu merita sa platesti 10 ron la UPC sau altii ca sa vezi meciurile. De acord. Dar fiecare dintre noi contribuie la asta. Noi vrem totul gratis. Daca am plati un abonament pentru meciurile din Liga1 care sunt difuzate ar creste si finantarea campionatului. Daca noi toti ne uitam pe net in curand nimeni nu va mai dori sa cumpere drepturile si implicit nu vor mai fi televizate; deci nici pe net nu le vei mai putea vedea. In afara platesti 20euro pe luna ca sa vezi meciurile din campionat de aceea Real si Barca dau zeci de milioane pe un jucator pentru ca le vin sume mari din drepturile de televizare.
  • dana dana
    si eu am UPC si-mi apare.
  • EUGEN EUGEN
    Nu te mai da mare degeaba.Am incercat la toate aplicatile de tv online si pe desktop si pe tableta. Hai baga un link unde sa mearga look tv cand e meci.
  • EUGEN EUGEN
    Nu te mai da maredegeaba.Am incercat la toate aplicatile de tv online si pe desktop si pe tableta. Hai baga un link unde sa mearga look tv cand e meci.
  • mad79 mad79
    era unul Paul zilele trecute pe aici si I-am spus atunci si ii spun si acum sunt abonat RDS si am putut sa vad meciurile pe net si comentariile de dupa,fara intreruperi sau cu blocarea imaginii!
    Multumim RDS pentru internetul fff bun!
  • Obretin Obretin
    Ai plecat pe dracu'. Nu cred ca ai fost vreodata abonat. Iti spun eu cum stau lucrurile pentru ca am fost la ei sa ma abonez. Toti abonatii upc ai prima luna gratuita iar daca vor sa pastreze pachetul in continuare trebuie SA ISI EXPRIME INTENTIA. Nu vor fi taxati de la sine.
  • Savicevici Savicevici
    Eu am plecat de la UPC tocmai pentru ca dau meciurile din campionatul romanesc si cer bani pe ele. Si in plus, cu nesimtire maxima, TU trebuie sa anunti ca nu vrei sa platesti in plus. Altfel platesti automat 10 ron/luna.
    Fucking retards! 32 mil. euro pe 5 ani? Pe Concordia, Astra etc? In 9 luni o sa refaca licitatia ca pica in cap cu audiente de 2 lei.
  • Jj lehto Jj lehto
    Pe dolce sunt in grila momentan,
  • geo geo
    Meciurile se pot vedea in conditii f bune la smart tv uri si la calculatoarele legate la internet...deci abonatii RCS@RDS nu vor pleca nicaieri...pentru ca au internet ieftin si bun...cine ma poate contrazice este asteptat sa se exprime.
  • Diamantini Diamantini
    A gresit Dl Dragomir, el voia sa zica de campionatul din Belgravistan, de acolo o sa transmita RDSu meciurile

Trimite un comentariu

sus