Skip to main content

Dezvăluirile unei angajate CNA cu privire la şefa instituţiei: "Mi-a spus că mă castrează"

 
Mariana Popa
Mariana Popa

Mariana PopaUn angajat al CNA rupe tăcerea şi descrie atmosfera care domneşte în instituţie sub conducerea Laurei Georgescu.

Publicitate

"Mi-a spus la un moment dat că mă castrează. Apelativul "Fă" este la ordinea zilei. Laura Georgescu ne-a cerut la un moment dat să ne spunem părerea despre ea şi toţi angajaţii i-au spus că le este frică de ea. A savurat momentul", a dezvăluit la Realitatea TV Mariana Popa, consilier superior în cadrul CNA.

"Starea de teroare la CNA a fost de la început. I-a încurajat pe angajaţi spre delaţiuni. Este vorba de un abuz în formă continuată. Eu personal sunt sancţionată de CNA, m-a băgat în comisia de disciplină şi, pe de altă parte, sunt trimisă în Parlament să reprezint instituţia. Limbajul doamnei Georgescu este sub orice descriere. Mi-a spus că mă castrează. Era de faţă la momentul respectiv şi directorul postului Trinitas TV. Apelativul "Fă" este la ordinea zilei", a declarat angajata CNA în cadrul unei emisiuni speciale Realitatea TV cu Lavinia Şandru, potrivit Realitatea.net.

"Nu am vorbit până acum pentru că am fost convinsă că nimeni nu mă va crede. Eu sunt angajată la CNA din anul 2007 şi nu ne puteam imagina sub mandatul lui Răzvan Popescu că aşa ceva este posibil. După toate dezvăluirile şi înregistrările recente, Laura Georgescu pare totuşi un om lovit. Ne-a cerut la un moment dat să ne spunem părerea despre ea şi toţi angajaţii i-au spus că le este frică de ea. Dumneaei savura momentul respectiv", a mai povestit Mariana Popa.

"Au fost trimişi oameni la mine de Laura Georgescu să semnez acte fără să le citesc şi acte antedatate", a completat angajata CNA.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    " Mi-a spus că mă castrează."

    Daca e sa cantarim bine, putini din CNA, ar trebui scutiti de ... castrare.
  • cristian cristian
    Din ce trib face parte aceasta individa? Eu am semnat aceasta petitie!
  • Justitiarul Justitiarul
    DEMISIA DE URGENTA, Laura Georgescu! Sa vorbesti asa la tine la autobaza! Semnati petitia pentru demisie!
    http://www.petitieonline.com/demisia_laurei_georgescu_presedinte_cna

Trimite un comentariu

sus