Skip to main content

Digi24 va intra în reţeaua Digital Cable Systems şi la Romtelecom. La UPC mai are de aşteptat.

 
digi 24 (1)
digi 24 (1)

digi 24 (1)

Companiile de cablu Digital Cable Systems şi Romtelecom (care are câteva reţele locale de cablu) au notificat CNA despre introducerea în grila de programe a postul de ştiri Digi24 deţinut de RCS&RDS, potrivit informaţiilor obţinute de paginademedia.ro.

Mutarea vine ca urmare a deciziei instanţei, în luna iune, de a-i obliga pe cablişti să introducă în grilă postul de ştiri, aflat în lista must carry (detalii AICI).

Recent şi compania NextGen (deţinută de Romtelecom) a decis să introducă Digi24 în grilă, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Nu la fel stau lucrurile şi în cazul UPC. Compania de cablu a reuşit să obţină suspendarea deciziei instanţei care îi obliga să preia Digi24.

Astfel, în data de 27 iunie, Tribunalul Bucureşti a decis „suspendarea provizorie a executarii sentintei civile nr. 10947/19.06.2014 in dosarul nr 23769/299/2014 de Judecatoria Sector 1 Bucuresti pana la solutionarea cererii de suspendare formulate de UPC in cadrul apelului declarat impotriva sentintei 10947/19.06.2014”. De precizat că această decizie poate fi atacată cu recurs în cinci zile de la comunicare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cata cata
    Foarte corect !!!
  • adrian adrian
    Clar e cu tine petrisor!! Esti cu rcs rds si cand mananci...te rog sa sa zici ca ei vorbesc de romtelecom ,apoi ei au scos discovery.!!
  • cristina cristina
    Mariana tu esti dovada vie ca la noi fac rating televiziuni de stiri gen Antena 3 sau RomaniaOTV ! Din pacate esta este nivelul telespectatorului si votantului roman ! Hai ca vine campania electorala . O sa primesti si tu o galeata din partea candidatului tau preferat ! :))
  • ady ady
    nici pe nextgen digital nu e inca vizionabil...l-am tot cautat si nu e
  • un curios un curios
    nici pe Dolce IPTV nu este, ceea ce e incorect!
  • cristian cristian
    daca l-ai cautat pe Dth poti sa iti iei gandul de la el
  • Popa Popa
    Dobitocii fac rating. Si nu doar in Romania
  • radu radu
    Pe romtelecom am cautat mai inainte, inca nu este. Sa anuntati si cand intra!
  • Carry Must Carry Must
    Cata vreme romania va avea telespectatori cu retard , privitori cu sutele de mii la Antena3 sau RomaniaOTV , un post de bun simt nu va avea audienta .
  • Mariana Mariana
    Petrisor, vad ca esti fan RCS-RDS si Digi 24. De ceva vreme, tot dai stiri la greu cu BBC-ul Romaniei si cu intrarea lor in grilele cablistilor. Crezi ca are importanta in ce grile mai intra ei in vreme ce fac rating de 0,19 ? Sunt convinsa ca si daca se vor prinde cu antena de camera tot acelas public spectator il vor avea. Angajatii RCS-RDS sI rudele acestora.

Trimite un comentariu

sus