Skip to main content

History va difuza sezonul şase din Războiul depozitelor

 
Razboiul depozitelor
Razboiul depozitelor

Razboiul depozitelorPostul de documentare History va difuza în premieră sezonul 6 al serialului „Războiul depozitelor”, începând cu 15 iulie.

Publicitate

Cei mai faimoşi licitatori, Darrell şi Brandon Sheets, Brandi şi Jarrod Schulz şi Barry Weiss, revin pe History în fiecare marţi, începând cu ora 21:00.

Noul sezon îi prezintă pe aceiaşi licitatori, care sunt mai pregătiţi ca oricând să continue această vânătoare de comori. Dacă au noroc, un depozit abandonat le poate aduce o mică avere. Printre cumpărători se numără atât tineri dornici de aventură sau colecţionari, cât şi echipe formate din soţ şi soţie, care vor să obţină un profit substanţial şi rapid.

History este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. Televiziunea este disponibilă prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • noName noName
    Păi sa dovedit mai de mult că este o făcătură. Dave Hester se şi judecă cu ei deoarece a părăsit serialul şi a făcut public faptul că totul este fals, obiectele de valoare sunt plasate de regizori iar licitaţia este subvenţionată de producători astfel doar "cel ales" câştigă licitaţia.
  • gigi gigi
    S-a scris mult pe internet despre show-urile astea si despre cat de fake sunt ele. Ati vazut numai in ce hal se supraevolueaza vechiturile alea pe care le gasesc/inventariaza prin depozitele "castigate" la licitatie. Daca te uiti dupa ele pe ebay le gasesti la preturi si de 10 ori mai ieftine.
  • mile mile
    tot ce fac sua e fake
  • Marius Marius
    E adevarat ca mai combina ce gasesc in mai multe incinte, dar nu gasesc deloc antichitati in fiecare depozit. Oricum, partea interesanta la emisiune sunt personajele si conflictele dintre ele, nu ca sunt sau nu descoperirile inestimabile
  • geo geo
    O facatura de serial...cum naiba sa dai aproape in fiecare depozit de cite o antichitate...din asta valoroasa...cum nici la muzee nu gasesti...

Trimite un comentariu

sus