Skip to main content

INTERVIU. Şerban Huidu: Nimic nu mă supără mai tare decât lipsa de loialitate. Cronica este un format foarte puternic şi poate merge înainte. După Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu, şi Mistreţu’ părăseşte Cronica

 
serban-huidu1
serban-huidu1

serban-huidu1

Publicitate

“Nimic nu mă supără mai tare decât lipsa de loialitate”, spune Şerban Huidu într-un interviu acordat Paginademedia.ro după plecarea de la emisiunea TV Cronica Cârcotaşilor a lui Mihai Găinuşă şi a lui Codruţ Keghş - Dezbrăcatu.

“Eu sunt un tip foarte loial, de 14 ani sunt la Prima, am schimbat o singură dată locul, iar dacă e ceva care m-a deranjat puternic, este lipsa de loialitate”, a spus Huidu.

Cum s-a ajuns la situaţia de acum?

“Ruptura aceasta cred că a început mai demult. Nu aş putea să spun mai multe, pentru că sunt implicat direct. Cred că, de-a lungul timpului, s-au adunat mai multe frustrări, neîmpliniri, care au culminat cu situaţia de acum”, spune Şerban Huidu.

În afară de Mihai Găinuşă şi de Codruţ Kegheş, pleacă din echipă şi Mistreţu. Cei trei au un alt proiect, tot la Prima TV.

Emisiunea merge mai departe, spune Huidu.

Şerban Huidu, pentru Paginademedia.ro:

“Cronica Cârcotaşilor este un format foarte puternic şi poate merge înainte. Cronica nu este doar un show de divertisment, de satiră şi umor. Emisiunea a mers pe ideea unei asanări a societăţii, care se face prin intermediul umorului. Cronica se foloseşte de umor, dar să nu uităm că la bază este o emisiune de opinie.”

Interviul acordat Paginademedia.ro de Şerban Huidu:

Paginademedia.ro: Ce se va întâmpla cu Cronica Cârcârcotaşilor?

Şerban Huidu: Vom stabili ce vom face în contiuare. Nu am vorbit cu altă televiziune.

Sunt anumite nume luate în calcul în locul lui Mihai Găinuşă şi al lui Codruţ Kegheş?
Povestea este mult mai complexă. Mişu nu era doar un prezentator de emisiune. El făcea mult mai multe. Avea un rol într-un angrenaj.

Cronica Cârcotaşilor este un format foarte puternic şi poate merge înainte. Cronica nu este doar un show de divertisment, de satiră şi umor. Emisiunea a mers pe ideea unei asanări a societăţii, care se face prin intermediul umorului. Cronica se foloseşte de umor, dar să nu uităm că la bază este o emisiune de opinie.

Nu m-am gândit la cineva anume pentru prezentare. Va trebui să mă gândesc, să văd ce putem face. Vor fi şi proebe. Contează foarte mult ca viitorii prezentatori să simtă emisiunea.

Cum va fi noua Cronică?
Nu pot să dau amănunte, dar formatul se va respecta. Vor fi şi rubrici noi, cum au fost în permanenţă. Dacă ne uităm la Cronica din acest an şi la o emisiune a acum trei ani, vei vedea că sunt diferenţe. S-a mai schimbat.

Ai discutat cu Cristian Burci, cu cei de la Prima, despre viitorul emisiunii?

Am vorbit. Au spus că mergem înainte. Problemele sunt însă mai complicate.

Ce fac ceilalţi oameni din echipă, Puştiu’, Mistreţu’?
Puştiu’ rămâne, Mistreţu’ merge cu Mişu. Toţi ceilalţi rămân, aşa mi-au spus.

Ruptura cred că a început mai demult

Cum s-a ajuns aici?

Ruptura aceasta cred că a început mai demult. Nu aş putea să spun mai multe, pentru că sunt implicat diresc. Cred că, de-a lungul timpului, s-au adunat mai multe frustrări, neîmpliniri, care au culminat cu situaţia de acum. Sunt mai multe subiecte care au dus aici, dar nu vreau să intru în detalii.

Vorba lui Mişu, “Toţi avem un loc sub soare.”

Eu sunt un tip foarte loial, de 14 ani sunt la Prima, am schimbat o singură dată locul, iar dacă e ceva care m-a deranjat puternic, este lipsa de loialitate. Nimic nu mă supără mai tare decât lipsa de loialitate.

Pe de altă parte, în viaţa mea au avut loc şi evenimente – accidentele – pe care nu le-am dorit.

Aţi încercat să vă împăcaţi?
Nu este vorba de împăcare, pentru că nu ne-am certat. Cum spuneam, mă deranjează lipsa de loialitate.

Este vorba de Kiss FM, unde ei au rămas, după ce tu ai plecat?
Eu nu le-am spus niciodată “plecaţi cu mine”. Faceţi ce vreţi. Nu puteam să le impun ceva.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • daniel daniel
    de acord cu Mircea...
  • mircea mircea
    a acuzi de lipsa de loialitate niste oameni care au stat cu tine cand ti-a fost mai greu . Si care au acceptat sa isi asume greselile tale fara ca ei sa aiba o vina .Si pe care inteleg ca i-ai lasat fara numele Cronica/Dezbracatu doar pentru ca tu te-ai suparat la un moment dat pe altii . Asta e lipsa de loialitate . Dar probabil loialitatea e pana la bani ;) In filmul vietii tale esti cel mai slab producator !

Trimite un comentariu

sus