Skip to main content

Look Plus are o licenţă nouă

 
Look TV Aici este fotbalul
Look TV Aici este fotbalul

Look TV Aici este fotbalul

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a acordat companiei NCN Studios o licenţă prin servicii de comunicaţii prin cablu postului Look Plus, care va transmite alături de Look TV meciurile din Liga I pe o perioadă de cinci ani.

Look Plus are deja o licenţă de transmisie prin satelit. Look TV, fratele său, deţine atât o licenţă prin satelit cât şi una prin cablu.

Investiţia pentru acest post este estimată la 1,1 milioane de euro, din „surse proprii şi atrase”, potrivit notei informative de la CNA.

Reprezentantul postului, Alexandru Turbatu, a declarat că vine cu această solicitare pentru a putea acoperi toate reţelele de distribuţie electronice şi pentru ca meciurile din Liga 1 să ajungă la cât mai mulţi telespectatori.

Întrebat de Narcisa Iorga, membru CNA, dacă există un contract de exclusivitate cu UPC România, reprezentantul Look a declarat: „Contractul nu este de exclusivitate. Societatea este deschisă să distribuie către toţi operatorii de cablu aceste canale.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    Golaneala si Sfidare ca la Frustratii Derbedei de la rcs nici pe vremea lui Ceasca nu s-a pomenit... Deci nu vii tu Lichea Ordinara si imi tai campionatul Angliei PREMIER LEAGUE pe 21 decembrie 2013, la pauza unui meci live al lui Liverpool !!! Numai pentru acea Marlanie trebuia sa va ciopartim cu batele de baseball ma Secaturilor rcs-rds !!! Am reziliat , dar dupa Craciun , din pacate... Ce Haimanale, astia de la rcs-rds... Anii trecuti l-au calcat in picioare pe Radu Moraru, au scos canalele Discovery sa nu mai enumar alte Mojicii... Sa nu mai aud de ei !!!
  • calculator calculator
    Ce va mai place sa faci socoteli cu banii altora. Pe langa faptul ca romanii vor cat mai mult dar sa achite cat mai putin, gratis daca se poate, 1-2 lei (care nu crezi tu ca o sa conteze) inseamna:
    - 3.000.000 - 6.000.000 lei pe luna pentru RCS (adica 36.000.000 - 72.000.000 lei pe an sau 8.000.000 - 16.000.000 euro pe an);
    - 1.300.000 - 2.600.000 lei pe luna pentru Romtelecom (adica 15.600.000 - 31.200.000 lei pe an sau 3.500.000 - 7.000.000 euro pe an).
    Conteaza sau nu acesti bani pentru orice companie?
  • Tudor Tudor
    Nasol e ca la Orange, calitatea video este destul de influentata de conditiile meteo. Daca iti da un fulger cand se bate un penalty :) Plus ca trebuie sa iti prinzi si o parabolica, ceea ce e mai complicat decat un simplu receiver.
  • Zoltan Zoltan
    si in fruntea listei este Zoltan Teszari
  • dariu dariu
    cu dolce sunt aproape finalizate negocierile si vor fi si acolo. posturile deja au fost introduse. asadar, avem: orange, dolce, upc. s-a dus dracu exclusivitatea lor :))
  • Clau Clau
    Din partea mea sa se si insoare. De ce insa nu vrea sa vin la nunta RDS-ul ? Asta ma enerveaza pe mine.
  • Clau Clau
    Ba astia de la RDS sunt chiar retarzi ... ei nu dau liga 1 din principiu. Pai sa faca un post tv numai cu Patapievici.
  • Adrian Adrian
    Normal ca este deschisa ei sunt interesati sa dea catre toti operatorii ... cu UPC se pare ca au un parteneriat preferential. E posibil sa fie ceva mai scump la ceilalti operatori insa nu o diferenta de 1-2 lei nu cred ca o sa conteze.
  • Gore Gore
    Putin imi pasa daca e exclusivitate sau nu cu Upc-ul. Daca prind eu Look-urile nu sunt invidios sa nu prinda si altii. Dar cred ca trebuie sa achite un pret cel putin egal cu cel dat de upc pentru retransmisie.
  • Georgica Georgica
    Ei sunt deschisi sa distribuie si catre alte canale, dar singurii cu care au ajuns la un acord ferm pana in prezent sunt cei de la Upc? Cum vine asta? Campionatul sta sa inceapa...am convingerea ca nu vor mai bate palma cu nimeni :)
  • Lora Lora
    Narcisa Iorga cred ca are cablu de la RDS de asta intreba ...
  • Jean Jean
    Pai era clar ca nu este exclusivitate cu UPC ca acum poti sa vezi si la Orange TV pe astia de la Look. Cu UPC au insa o colaborare ceva mai stransa.
  • Lucica Lucica
    Nu cred ca este vreo susrpriza pentru cineva. Dupa ce au luat LIGA 1 si au dat vreo 30 de miliaone sa aiba probelem cu licenta.

Trimite un comentariu

sus