Skip to main content

Meciul retur Steaua - Stromsgodset, difuzat astăzi în direct de Pro TV

 
Steaua - Stromsgodset
Steaua - Stromsgodset

Steaua - StromsgodsetPro TV va difuza în această seară, de la 20.30, meciul retur din turul doi preliminar al Ligii Campionilor în care Steaua se va reîntâlni cu Stromsgodset. Partida se va disputa pe stadionul bucureştean Naţional Arena.

Publicitate

În tur, Steaua a câştigat cu 1-0 în Norvegia.

Steaua - Stromsgodset începe de la scorul de 1-0, după ce Iancu a înscris singurul gol al meciului de la Drammen. Steaua este văzută drept favorită şi la retur, având cota 1,55 la victorie.

Pentru a se califica în turul 3 preliminar, Steaua trebuie să nu piardă returul cu norvegienii. Orice victorie a oaspeţilor, în afară de 1-0 (caz în care vom avea prelungiri), îi califică pe aceştia mai departe.

Învingătoarea din meciul Steaua - Stromsgodset va juca în turul trei preliminar cu câştigătoarea dintre georgienii de la Dinamo Tbilisi şi kazahii de la Aktobe, cei din urmă fiind favoriţi, după ce au câştigat turul cu 1-0 în deplasare. Învinsa dintre Steaua şi Stromsgodset va fi eliminată din Europa.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Nu.Invinsele din tururile 1 si 2 ale CL sunt eliminate, cele din turul 3 joaca in playoff-ul EL, iar cele din playoff-ul CL joaca in grupele EL.
  • mile mile
    se califica
  • Florea Florea
    Invinsa dintre cele doua nu va fi eliminata din Europa ci va juca automat in Europa League.

Trimite un comentariu

sus