Skip to main content

Mediafax Group renunţă la protvmagazin.ro şi apropo.ro şi lansează apropotv.ro

 
apropotv
apropotv

apropotv

Publicitate

Mediafax Group a lansat astăzi portalul apropotv.ro, ce conţine informaţii despre programe TV, dar şi de timp liber sau ştiri cu vedete.

Noul site ia locul protvmagazin.ro şi apropo.ro. De altfel, cei care accesează protvmagazin.ro sunt redirecţionaţi către noul portal, unde este afişat următorul text: „Pagina căutată de tine nu mai există. De astăzi îţi punem la dispoziţie apropotv.ro – cel mai complex produs de entertainment din online-ul romanesc”.

„Nu mai există Pro TV Magazin şi nici apropo.ro. Ambele se duc în Apropo TV”, a declarat pentru paginademedia.ro Orlando Nicoară, directorul general al Mediafax Group.

„Am cumulat echipele, echipa de la Apropo TV şi cu cea de la Pro TV Magazin. Iar coordonator este Nicoleta Nicolae, cea care se ocupa de Pro TV Magazin”, a mai spus Nicoară.

Ce aduce nou apropotv.ro? 

„Este partea aceea de going out. Şi o să mai aducă ceva suplimentar, dar din toamnă. Atunci vom lansa un nou modul”, a explicat şeful Mediafax Group.

Printre secţiunile site-ului nou lansat se numără Program TV, Cinema, Timp liber, Centrul vechi, Lifestyle şi Video.

apropotv.ro are şi o secţiune amplă de Timp liber cu informaţii despre Evenimente, Cafenele, Ceainării şi Restaurante.

În octombrie 2013, Mediafax a închis ghidul Pro TV Magazin, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate AICI. De altfel, din informaţiile noastre Mediafax Group nu mai poate folosi brandul Pro TV. La momentul respectiv, reprezentanţii companiei declarau pentru paginademedia.ro că urmează să lanseze un nou proiect.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ted Ted
    Site-ul ApropoTV.ro apartine Mediafax si este realizata de o echipa de angajati ai Mediafax, sub conducerea lui Orlando Nicoara.
    Emisiunea TV ApropoTV apartine ProTV si este realizata de Andi Moisescu si echipa sa.
    Intre cele 2 de mai sus nu exista nicio legatura sau colaborare.
  • Robert Robert
    Apropo TV era emisiunea lui Andi Moisescu, oare el nu are nimic de zis ca i se foloseste brandul?
  • alex alex
    Clona metropotam si articole tabloid. Bravo, Orlando esti vizonar
  • Ionica Ionica
    S-or fi cumulat ele echipele, dar prin excludere. Ia verificati cati oameni au fost dati af..., pardon "reziliati pe cale amiabila". Functionarea asta pe baza de comunicate exclusive nu e chiar deontologica...

Trimite un comentariu

sus