Skip to main content

Mihai Craiu, de la Media Consulta, îi face campanie lui Viorel Cataramă pentru preşedinţie

 
Mihai Craiu The Marketer
Mihai Craiu The Marketer

Mihai Craiu The Marketer
Foto: The Marketer

Publicitate

Mihai Craiu, fostul manager al Jurnalului Naţional şi proprietarul Media Consulta, se va ocupa de candidatura lui Viorel Cataramă la preşedinţia României.

Viorel Cataramă va candidat pentru Cotroceni, ca independent.

“Voi face tot ceea ce ţine de PR-ul, comunicarea şi imaginea publică a campaniei şi potenţarea transmiterii ideilor de campanie a lui Viorel Cataramă către publicul său”, a declarat Craiu pentru Paginademedia.ro.

Mihai Craiu a precizat că lucrează probono la proiect.

De ce către Viorel Cataramă?

"Nu eu m-am dus către el. El a venit către mine, este prieteni vechi, de 20 de ani, mi-a cerut ajutorul şi i l-am oferit", a spus Mihai Craiu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pringles pringles
    ai grija sa nu fie un tariceanu 2 (e probabil ca firma americana de campanie electorala a lui ponta sa constientizeze faptul ca voturile se mai pot lua doar din "partea dreapta" de electorat si lanseaza pseudo-independenti de dreapta care intr-un eventual tur doi indeamna votantii spre pisoi - vezi si diaconu)
  • Ionel DINU Ionel DINU
    Sunt un simplu cetetean, cum pot ajuta la strangerea de semnaturi ca voluntar? Cu cat mai multi candidati independenti cu atat mai bine.
  • name name
    corect. bine spus
  • aura aura
    Craiu, pro bono ? Cred ca nu-l cunoasteti. Si pe ma-sa ar fi in stare s-o fure.
  • pringles pringles
    nu stiu daca faptul ca e la a 13-a nevasta e important...pana la urma eu sunt gata oricand sa votez si cu o persoana care nu crede in dumnezeu...daca tot mai credem in prostia asta de sistem macar sa alegem persoane capabile nu actori penibili
    legat de catarama...slab, provine din aceeasi mizerie, marketing indraznet (vezi mai sus)
  • gigi gigi
    Andrei si Alina, observ ca ati inceput "in forta" campania electorala. Daca ar fi sa ma iau dupa felul in care sunt scrise cele doua mesaje as zice ca e vorba despre una si aceeasi persoana. Cam amatoristica treaba, oricum.
  • Gigi Duru' Gigi Duru'
    Viorel Catarama e cumva familistul ala convins (adica e la a 13-a nevasta) care ne-a cadorisit cu vreo 15 ani in urma cu SAFI si alte nefericiri?
  • un prieten un prieten
    Interesant! Craiu nu avea marketing politic pana acum in portofoliu. Are o agentie care performeaza, dar Catarama? Ar trebui o minune nu doar un marketing genial care sa-l faca presedinte! Oricum, Catarama si-a ales bine omul: nu stiu cum sta Mihai Craiu cu know-how-ul in marketingul politic, dar in mod sigur parcursul profesional de pana acum ii garanteaza relatiile si parghiile sa-i asigure o super expunere media....Numai "catindatu" sa stie ce sa faca!
  • Alina Alina
    Daca ar mai fi oameni care sa isi sustina prietenii pro bono si acei oameni ar avea posibilitatea intelectuala si materiala si ar si dori pe de alta parte sa sustina o Romanie in care sa scapam de toti hotii care au ajuns la putere ar fi minunat !
  • Andrei Andrei
    Foarte frumos. Felicitari domnule Craiu ! Poate asa invata si altii care pot ca ar fi bine sa se implice in promovarea oamenilor de valoare in Romania !

Trimite un comentariu

sus