Skip to main content

Radu Banciu şi B1 TV au pierdut un proces cu Antenele: daune de 50 de lei şi scuze la Lumea lui Banciu

 
Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu

Antena Group, Antena 2 SA şi Antena 3 au câştigat un proces intentat B1 TV şi lui Radu Banciu. Instanţa îi obligă pe cei doi să plătească câte 50 de lei şi să-şi exprime scuze publice.

De menţionat că decizia îi aparţine Judecătoriei Sectorului 1 şi poate fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare.

Deiciza instanţei, în continuare:

Admite în parte cererea precizată. Obligă pârâţii la plata, în solidar, a câte 50 lei, către fiecare dintre reclamante, cu titlu de despăgubiri pentru prejudiciul moral produs reclamantelor, şi la exprimarea de scuze în mod public faţă de reclamante în cadrul emisiunii “Lumea lui Banciu”, difuzată de postul de televiziune B1 TV.

Ia act că reclamantele nu solicită cheltuieli de judecată. Respinge cererea pârâtei SC B1 TV Channel SRL privind acordarea cheltuielilor de judecată constând în onorariu de avocat, ca neîntemeiată. Ia act că pârâtul Radu Banciu îşi rezervă dreptul de a solicita onorariu de avocat pe cale separată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

B1 TV, proces pierdut şi cu Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu a câştigat în iarna anului trecut un proces cu Banciu şi cu B1 TV, cerând daune morale de 30.000 de lei şi scuze publice, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Şi în acel caz sentinţa nu a fost defiitivă şi a fost între timp atacată cu recurs la Tribunalul Bucureşti.

Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 a dat în judecată postul de ştiri şi pe Radu Banciu după ce realizatorul a afirmat într-o emisiune, în luna mai, că „Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru funcţie. Şi-a găsit bărbaţi bine situaţi care să o propulseze“. El a mai vorbit şi despre o presupusă relaţie cu Dan Diaconescu(OTV).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    BRAVO - RADU BANCIU ! ! ! TE RESPECT ! ! ! Actionandu-i in justitie pe Radu Banciu si postul B-1 Tv, latrinele tv. recunosc, implicit, ca sunt niste veceuri-tv. infecte.
  • wazzup.ro wazzup.ro
    Radu Banciu este un adevărat partizan al dreptăti. Haină de ceremonie, lungă și neagră, cu mâneci largi, pe care o poartă magistrații și avocații în ședințe este mai mereu murdară in fata dreptătii. 24 de ani timpul, mizeria si sărăcia ne vorbeste deschis
  • constantin p. constantin p.
    Radu Banciu este omul care a facut cel mai mult bine romanilor si Romaniei prin a spune adevarul adevarat pana la capat .Iar jegodiile il amendeaza .Orusine nationala .Antenele sunt la comanda acestui bandit criminal ,corupt ,cu un tupeu si o obraznicie numit Dan Voiculescu.M-am uitat la fata lui Voiculescu o fata de DRAC……...
  • Costa Costa
    Banciu e cel mai tare !
  • serban serban serban serban
    Mai mare rasul, comentatorii articolului se insulta intre ei pentru doi indivizi care nu merita nici o consideratie. Cum adica, un mitocan e mai moderat decat altul. E adevarat, un mitocan cu atribut este mai valoros, numai ca acesti doi indivizi unul este "mai cult" si celalalt "incult" insa amandoi mitocani !
    Banciu merita pe deplin pedeapsa. Pedeapsa e moderata ...
  • Mandea Mandea
    Nici tu n-ai prea citit articolul, Răducule. Sau, dacă l-ai citit, n-ai înțeles nimic. Procesul a fost pentru „prejudiciu moral” nu pentru că nu a spus adevărul. Adică, Banciu i-a făcut boi (de exemplu) pe cei de la latrine, dar nu a adus și probe în acest sens. Faptul că au câștigat procesul nu înseamnă că slugile varanului n-ar fi boi ci doar că Banciu n-a putu proba cu dovezi clare apartenența la specia bovină. Acu' e mai clar?
  • cata cata
    chiar daca le merita nu e necesar sa fie suburban tot timpul
  • fane fane
    Radu Banciu este pe departe superior in inteligenta si cultura generala fata de Mircea Badea.
    Mirciulica este doar o coada de topor in slujba securistului varan......
  • stroe vasilica stroe vasilica
    TE RESPECT SI TE ADMIR PENTRU UMORUL SI SCLIPIREA MINTII TALE,DOMNULE RADU BANCIU IN REST...HIENE,JIGODII AU FACUT LEGILE,TOT JIGODIILE PROFITA DE ACELE LEGI STRAMBE!!!
  • Radu Radu
    Milogul @ Frate, tu nu citesti articolul ?...doar comentezi sa te afli in treaba ? Omul a pierdut procesul. Asta inseamna ca nu a spus deloc adevarul .
  • milogul milogul
    bravo B1 si Lumea lui BANCIU ca spun adevarul ,jos sapca (palarie nu port) !
  • Simona Simona
    Haaa...treaba ca e Badea...cui le da..le meritaaaaa cu virf si indesat...
  • mariana mariana
    Banciu este muuult mai ponderat decit jigodia aia de labadea.
  • geo geo
    Banciu - ca si M Badea - ar trebui sa fie mai ponderati in afirmatii...

Trimite un comentariu

sus