Skip to main content

Românii au talent, un jurat mai puţin. Mihai Petre trece la Antena 1, jurat la Dancing with the stars

 
Mihai Petre
Mihai Petre

Mihai Petre

Mihai Petre, fost jurat de la Dansez pentru tine şi la Românii au talent de la Pro TV, va face parte din juriul show-ului „Dancing with the stars”, pe care Antena 1 îl pregăteşte în această toamnă, anunţă postul de televiziune.

Mihai Petre: „Dancing with stars este, după părerea mea, cel mai complex şi mai spectaculos format de dans de pe piaţă. Urmăresc show-ul din SUA de multă vreme şi mă declar un fan al lui. Datorită profesiei şi carierei mele în dans am fost întotdeauna atras de acest gen de formate, asa că mă bucur foarte mult să am şansa să jurizez un show care duce dansul la alt nivel. Un factor important în decizia mea îl are şi echipa de producţie, alături de care lucrez de peste un deceniu, echipa în cadrul căreia m-am format ca şi om de televiziune. „Dancing with the stars” va fi o explozie de dansuri spectaculoase, iar de asta vă veţi convinge în această toamnă la Antena 1.”

Postul de televiziune a anunţat achiziţionarea formatului de dans la jumătatea lunii trecut.

În locul lui Mihai Petre ar putea merge Cabral sau Mihai Bendeac, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    Mihai Petre este un dansator foarte bun si a vorbit de cele mai multe ori lucri care au fost adevarate de la romanii au talent .....omeni sunt rai si doar injura si vb urat pe net de o persona care nu li se pare importanta lor. din invidie sau rautate. eu apreciz Mihai Petre si iubesc dansul.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Emisiunea se numea "Te cunosc de undeva".
  • patrik patrik
    nu-i nimic. cabral sau bendeac sunt mult mai placuti decat nea´mihai .sincer chiar sunt curios ce audiente vor face antenele .brenciu nu a adus niciun plus emisiunii la care a participat .nici nu stiu cum se numea .
  • andy andy
    dansez pentru tine va fi tot din toamna aceasta?
  • andy andy
    dansez pentru tine va fi tot din toamna acesta?
  • fost mediaprodist fost mediaprodist
    plecarea lui Mihai Petre echivaleaza cu plecarea unei jigodii, care odata ajunsa vedeta la pro, la concursurile de dans pentru copii isi impunea perechile de la scoala lui ca si castigatoare, si care de obicei erau antitalente, dar odrasle de parinti cu bani(eventual vedete). Mona Segall nu a fost concediata, ea n-a fost angajata niciodata la Protv. Lucreaza cu Sarbu cu care se cunoaste din anii de facultate, cu mult timp sa apara protv, cam din 1992 sau chiar 1991. sigur ca acest lucru ii crea avantaje in sensul ca firmele ei personale capusau, cum se spune, productiile protv, dar asta se facea cu girul lui Sarbu. nu plateau chirii pe sedii sau echipamente, cu alte cuvinte Sarbu i-a facut mari pe banii lui, vorba unuia daca sarbu n-ar fi tinut atat de multi tuteri pe langa el, acum ar fi avut jumatate de Romanie. pe undeva era normal sa plece si Mona si nu numai, când s-a supt cu banii pe degeaba. ganditi-va ca toti aveau firme prin care trageau bani. singurul lucru pe care se pare ca nu l-a invatat Antena 1, este ca, la fel ca si anii trecuti când a luat vedete de la Pro, le-a luat degeaba. ca sa isi atinga scopul propus trebuiau sa ia un singur om, Adrian Sarbu, restul sunt esecuri fara. dar se pare ca cei de la antena au si minte scurta si prostie in DNA, scuze in ADN.
  • mihai mihai
    adunarea de vedete pro la gramada spune multe despre ce poate face brandul Antena . nimic in afara de Dan Negru ;) pe care pro-ul nu-l vrea :)))) cand maninci prea mult o sa vomiti la un moment dat
  • geo geo
    Inca un nesimtit ajuns vedeta - si el si nevasa-sa - datorita Pro tv...
  • mariana mariana
    bine ca am scapat de stirpitura asta acra.
  • Florin Florin
    poate pe ici, pe colo trebuiau concedieri la Protv, dar concedierea Monei Segall s a dovedit a fi o miscare foarte proasta.

Trimite un comentariu

sus