Skip to main content

RUPTURĂ PE TV. Cârcotaşii se despart: Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu pleacă de la emisiunea TV produsă de Şerban Huidu. Interviu exclusiv cu Mişu Găinuşă

 
Mihai Gainusa Dezbracatu Cronica Carcotasilor
Mihai Gainusa Dezbracatu Cronica Carcotasilor

Gainusa, despre radioul de acum zece ani

Publicitate

Ruptură la emisiunea Cronica Cârcotaşilor: Mihai Găinuşă a decis să se retragă după 14 ani în programul realizat la Prima TV cu Şerban Huidu. La şedinţa la care Găinuşă şi-a anunţat plecarea, şi Codruţ Kegheş - Dezbrăcatu’ – a părăsit echipa.

Mihai Găinuşă a acordat un scurt interviu în exclusivitate pentru Paginademedia.ro în care povesteşte ce s-a întâmplat, dar şi ce va face în continuare: rămâne la TV.

Contactat de Paginademedia.ro, Cristian Burci, proprietarul Prima TV, a declarat că îşi doreşte să continue Cronica Cârcotaşilor. “Să vedem cum se reorganizează Şerban Huidu”, a spus Burci.

Mihai Găinuşă, interviul acordat în exclusivitate pentru Paginademedia.ro:

Paginademedia.ro: Ce s-a întâmplat, exact?
Mihai Găinuşă: A fost o şedinţă, ieri, la Cronica Cârcotaşilor. În acea şedinţă, am anunţat că nu mai fac parte din echipa Cronica Cârcotaşilor. Ulterior, şi Codruţ Kegheş - Dezbrăcatu, a spus că pleacă din echipă.

De ce?
Am primit un SMS de la Şerban, în care ne spunea să ne gândim bine, că ori Cronica va continua la altă televiziune, ori va deveni istorie. Ne-a spus şi că fiecare din noi, peste vară, ar trebui să-şi caute de lucru.

Eu am decis să nu mai fac parte din Cronică.

Ce vei face? Ai vorbit şi cu Cristian Burci?

Da, am discutat cu el. Rămân la Prima TV şi sunt implicat într-un proiect nou, alături de Codruţ Kegheş. Voi face o nouă emisiune, tot de satiră, pentru grila de toamnă. Nu îmi este uşor deloc. Sunt 14 ani în care am muncit la emisiunea Cronica Cârcotaşilor.

Aţi încercat o formulă de înţelegere?

Nu mă mai regăsesc în emisiunea de acum, în tensiunile şi în atmosfera de la Cronică. Am spus asta şi la şedinţă. Este o atmosferă în care se poate face foarte greu divertisment.

Mihai Găinuşă a postat şi pe contul de Facebook un mesaj legat de plecarea de la Cronică.

"Am decis sa părăsesc Cronica Carcotasilor. De la TV. Ca la radio si-a luat-o Serban Huidu si a plecat cu ea.

Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viata mea profesionala. M-am luptat sa salvez acest brand. Dupa fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei sa aibă unde lucra in continuare. Mi-am asumat responsabilitatea coordonarii emisiunii cand Serban nu era capabil.

Am scris si am prezentat aceasta emisiune 14 ani.
Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci dimpotrivă, mi s-a reproşat inclusiv ca am adus un preot in platou.

Am încheiat o etapă din cariera mea si le mulţumesc încă o dată celor care au crezut în mine în tot acest timp.

Eu si Codrut, ca nu am voie sa ii spun Dezbracatu, si poate si altii, lucram la un proiect nou.

Ne dorim să fim mai aproape de voi si sper ca toti cei care ne apreciaza sa fie alaturi de noi.

Cristian Burci: Eu cred că emisiunea va continua

“Aş vrea ca Prima TV să ţină în continuare brandul Cronica Cârcotaşilor”, a declarat Cristian Burci pentru Paginademedia.ro.

Cristian Burci, pentru Paginademedia.ro:

“Emisiunea Cronica Cârcotaşilor va continua. Dar depinde de Şerban Huidu, el este producătorul. Am vorbit azi cu el şi vedem cum se reorganizează în continuare cu emisiunea, după plecarea lui Găinuşă.

Aş vrea ca Prima TV să ţină, în continuare, brandul Cronica Cârcotaşilor.

Eu îi iubesc la fel de mult pe toţi, îi ştiu de la început.”

Despre noul proiect al lui Mihai Găinuşă:

“Mi-a explicat despre ce este vorba, ce va face şi sunt de acord”, a declarat Burci pentru Paginademedia.ro

Şerban Huidu: Le mulţumesc în numele colegilor

“Le multumesc in numele tuturor colegilor (nu putini si nu atat de vizuali) pentru ce au facut si pentru anii frumosi petrecuti impreuna”, scrie Şerban Huidu pe contul de Facebook.

Huidu:

“Am trait ieri si azi unele dintre cele mai amare zile ale vietii mele! Mihai Gainusa si Dezbracatu' au ales in fata tuturor colegilor sa paraseasca echipa Cronicii in care citez: "nu se mai regaseau"! Probabil vor urma si altii sau nu...

Raman anii de munca, ideea si o emisiune care incearca sa mearga mai departe! Daca va reusi voi decideti!

Le multumesc in numele tuturor colegilor (nu putini si nu atat de vizuali) pentru ce au facut si pentru anii frumosi petrecuti impreuna si le urez succes!"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mike arad mike arad
    Burci asta un fost traficant de copii!josnic !prima tv nu mai are imagine ok!
  • Criss Criss
    Cu tot respectul, daca soferul acela beat si-a primit pedeapsa, Huidu nu si-a primit-o. E inca liber si continua sa faca bascalie televizata.
    Dumnezeu sa ii odihneasca in pace pe oamenii aceia si pe sora dumneavoastra!!!
  • Gainusa Dezbracata Gainusa Dezbracata
    Cronica e deja istorie. Pana vin cei doi cu noua emisiune, uitati-va la Dragos Patraru pa tvr1. Umor, inspiratie, echidistanta. Felicitari Stelian Tanase pt curaj! Lasati-l liber, nu-i bagati pumnul in gura!
  • Marinache Marian Marinache Marian
    Succes Mihai, succes Codrut.eu tin cu voi oriunde ati merge.restul e can-can.
  • niristac niristac
    Pentru Misu si Codrut cele mai bune ganduri, mult succes si sa va tina Dumnezeu sanatosi !
    Cautati o televiziune cat mai putin implicata in scandaluri, ca "deloc" nu cred ca exista.
    Fara Huidu va fi cu mult mai bine !
    Va astept in noul format !
    Bafta !
  • Adi Adi
    S-a vazut aseara ce penibila este cronica fara Mihai si Codrut.
    Ei au dus in spate cronica in ultimii ani.
    Sunt curios peste o luna cine se mai uita mercurea la cronica.
  • Idealia Idealia
    Crima nu a fost, dar criminal tot este !!!! Asta pentru ca atunci cand mergi in mod repetat cu viteza,amanda dupa amenda,si in acelasi loc !!!....nu poti spune ca nu se astepta sa ucida pe cineva!!! sincer...
  • Adrian Adrian
    Hai sa nu vorbim asa . Huidu nu este un criminal , n-a facut o crima . A fost un accident . Nu stia ca avea sa se intample asta si nu si-a dorit niciodata asta . Voi chiar credeti ca el si-a dorit ca niste oameni sa moara ? N-a fost o crima , ci un accident dintr-o greseala , care il va urmari intotdeauna .
  • Leontin Grigorescu Leontin Grigorescu
    Cum adica Gainusha a administrat cand Huidu "nu era capabil"? Huidu e mereu capabil. Ele croitorashul cel viteaz, trei dintr-o lovitura.
  • Pusa Pusa
    wow, nu sunt singurul care nu lauda emisiune olteanului narcisist Maruta. Bravo..si cam asa sunt toate emisiunile de pe la noi, indiferent de post. Poate o mica exceptie o face Teo a carei emisiune e foarte relaxanta (o asemui cu Ellen Degeneris)
  • Pusa Pusa
    De accord...de abia astept sa vad noul format de emisiune Codut - Misu, ca de cand a venit Codrut langa el la prezentat a fost mai faina emisiunea. Serban n-are charmul lui Misu sau Codrut.
  • Pusa Pusa
    Nu Gainusa trebuia sa plece mai demult...Serban trebuia sa se retraga si sa nu mai apara de atatea ori in public sau ca voce la comentarii. Gainusa a fost geniul din spatele ecranului...majoritatea textelor erau ale lui, chiar si de pe vremea cand Cronica era prezentata doar de Serban - asta a recunoscut-o chiar el cand l-a prezentat pe Misu ca un co-prezentatro
  • barnutiu barnutiu
    nu va mai avea nici un farmec cronica fara gainusa si codrut
  • my my
    Gainusa va face treaba buna cu dezbracatu ..
  • nicky nicky
    Du-te Mihai, chiar e timpul sa te reinventezi impreuna cu Codrut: ati fost cei mai gustati cei mai cu lipici si mai ales v-ati pastrat lungul nasului ,Huidu si-o luase in cap ,rau de tot. Era prea agresiv si nu asta e ideea emisiunii , nu asta ar trebui sa fie atitudinea nici unei emisiuni umoristice. Si mai ales nu parasiti "PRIMA TV " ca sa va aruncati la Antenele Feline, numai pentru bani. Valoarea voastra ,nu v-o cumpara nimeni ! Hai ,fruntea sus, ca sunt probleme mai grave in lumea asta.

Trimite un comentariu

sus