Skip to main content

Şeful comisiei de cultură din Camera Deputaţilor: L-am avertizat pe premier în legătură cu comportamentul Laurei Georgescu

 
gigel_stirbu_
gigel_stirbu_

gigel_stirbu_

Publicitate

Laura Georgescu, preşedintele CNA, a fost chemată mâine în faţa comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor pentru a da explicaţii în legătură cu înregistrările în care aceasta le vorbea pe un ton agresiv unor elevi de şcoală generală.

„Mâine la orele 11.00 vom avea o şedinţă a Comisiei de Cultură în urma căreia vom trage o concluzie împreună cu colegii noştri”, a spus Gigel Ştirbu, şeful comisie de cultură a Camerei Deputaţilor, la Realitatea TV.

El a mai spus, în direct la postul de ştiri, că i-a atras atenţia chiar premierului Victor Ponta în legătură cu comportamentul „extrem de conflictual” al şefului CNA.

Gigel Ştirbu: „Nu vă scund că, cu ceva timp în urmă, acum aproape jumătate de an, am avut o discuţie cu premierul. Discuţie în care l-am avertizat despre comportamentul domniei sale. Un comportament extrem de conflictual. Nu vă ascund că pe noi nu ne interesează discuţiile private pe care domnia sa le are sau limbajul pe care îl foloseşte în discuţii private, dar dacă din aceste discuţii private reiese faptul că domnia face o evaluare a, să zicem, conţinutul editorial al unui post şi că domnia sa este pusă de anumite persoane să folosească aceasta dublă măsură, atunci ar trebui să ne spună cine sunt acele persoane care fac cu insistenţă acest lobby pe lângă domnia sa. Cred că instituţia care a propus-o ar trebui să-i ceară demisia.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Nea Gigel, eu zic ca ar trebui sa deschideti ochii si in privinta numitului TANASE STELIAN
  • Justitiarul Justitiarul
    semnati pentru demisie, sunt deja 271 de semnaturi:
    http://www.petitieonline.com/signatures/demisia_laurei_georgescu_presedinte_cna/

Trimite un comentariu

sus