Skip to main content

Serialul online de comedie "Sector 7" va fi difuzat de Prima TV

 
Teo Sector 7, Nimic nou
Teo Sector 7, Nimic nou

Teo Sector 7, Nimic nouPrima TV va difuza începând din 14 iulie serialul online de comedie "Sector 7", sub sloganul “Umor subversiv şi salată de vinete“.

Publicitate

"Sector 7 este un colectiv de oameni talentaţi şi pasionaţi de tot ce ţine de internet şi video. Scopul lor declarat este de a ridica ştacheta în ceea ce priveşte divertismentul de calitate din România.
Colectivul e format din scenarişti, regizori, comedianţi, editori, designeri, programatori şi cârciumari, din Bucureşti şi din toată ţara", se arată într-un comunicat de presă al Prima TV.

Sector 7 realizează videoclipuri cu subiecte şi stiluri diverse - de la materiale despre dependenţii de seminţe şi reclame la citit, la anunţuri de recrutare pentru “Şcoala Vieţii” şi piese despre cum să înjuri corect din punct de vedere gramatical.

Aşadar, din 14 iulie, Sector 7 vă prezintă în fiecare săptămână, la Prima TV, câte un videoclip viral de observaţie socială, satirizând diverse aspecte ale vieţii de zi cu zi din România - de la probleme în trafic şi probleme în dragoste, până la reclame agasante şi lipsa de interes pentru educaţie a tinerilor.

“Fiecare clip este produs şi «îmbuteliat» de Sector 7, în sensul că este scris, filmat, jucat şi montat de o mână de oameni, lucru inedit pentru televiziune”, spune Alex Coteţ, Creative Director la Sector 7.

Din echipă fac parte comedianţii Raul Gheba, Teo şi Andrei Ciobanu, actorul şi muzicianul Cătălin Babliuc, şi actriţa Smaranda Caragea.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    mie imi place prima tv din ce in ce mai mult. cei de la epic show (fostul cenzurat) sunt dementiali, mondenii sunt ok, chiar si aia cu stirile times new roman. nu am auzit de sector 7 in afara de piesa aia cu ma-ta are cratima, dar presupun ca sunt tineri simpatici si inteligenti ca numai astia au umor.
    daca o sa bage si ceva emisiuni de stand-up comedy, cum sunt in state, sau emisiuni gen fast and loose, cum sunt la bbc, cred ca va deveni rapid cel mai bun post de divertisment din romania.
  • Horia Horia
    In sfarsit ! Bravo voua, tineti-o tot asa ! ;)
  • ella ella
    Era si cazul sa se difuzeze ceva mai de calitate pentru ca Trasnitii din Nato nu e decat o porcarie.

Trimite un comentariu

sus