Skip to main content

Sezonul 4 din ”Urzeala tronurilor” revine astăzi la HBO

 
Urzeala tronurilor
Urzeala tronurilor

Urzeala tronurilorActul al 4-lea din „Urzeala tronurilor”, care revine la HBO azi, este marcat de schimbarea raporturilor de putere, lupte la scară largă şi obişnuita decimare a personajelor. Postul HBO va difuza, de la ora 23.05, primele două episoade ale seriei 4, scrie TVmania.ro.

Publicitate

Sezonul patru aduce şi mai multe răsturnări de situaţie. Capetele de regi vor cădea, vechii inamici vor încheia alianţe, iar un personaj important se va întoarce din morţi. În primul episod, Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) se îndreaptă spre Meereen, oraşul renumit pentru comerţul cu sclavi, care o reţine în drumul ei spre Westeros.

Filmările pentru sezonul al 4-lea au durat 136 de zile din cauza numărului mare de scene de luptă.

„Avem mai multă acţiune, ceea ce consumă şi mai mult timp. În ultimele trei episoade sunt câteva scene pe care aşteptam de mult să le filmez”, spunea David Benioff, unul din părinţii serialului.

După ce s-a reunit în Irlanda de Nord, echipa de producţie a trecut prin Islanda şi a descoperit noi locaţii de filmare în Croaţia, printre care Palatul lui Diocleţian, muntele Mosor şi cariera de piatră Perun.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jony jony
    Adica se da in reluare. Ca doar o luna a trecut de cand am vazut tot la hbo ultimul episod din seria a 4a.

Trimite un comentariu

sus