Skip to main content

UPC, sanctionata de Protectia Consumatorilor in cazul pachetului Extra Fotbal cu Look TV

 
UPC, sanctionata de Protectia Consumatorilor in cazul pachetului Extra Fotbal cu Look TV

Look TV Aici este fotbalul

Publicitate

Compania de cablu UPC a fost sanctionata de Autoritatea Nationala pentru Protecta Consumatorilor in cazul pachetului Extrafotbal cu Look, introdus automat in grila de programe.

ANPC a dispus "incetarea practicii incorecte, prin rectificarea ofertei speciale FAN cu optiunea Extra Fotbal inclusa, cu mentionarea tarifului aferent urmatoarelor 21 de luni din contract".

Anuntul sanctiunii a fost publicat de UPC in ziarul Curierul National si prezinta oferta modificata. Din aceasta lipseste si indemnul "Nu reinnoi contractul cu furnizorul tau actual de cablu, pentru ca ai o oferta speciala de la UPC cu doar 44,5 lei", asa cum era in prima varianta, prezentat de paginademedia.ro.

In noua formula, dupa decizia ANPC, oferta UPC spune doar "Ai o oferta speciala de la UPC, cu doar 44,5 lei".

Textul sanctiunii a fost publicat pe 29 si pe 30 iulie in ziarul Curierul National, ziar cu un tiraj difuzat zilnic in aproape 3.500 de exemplare, conform BRAT, pentru perioada ianuarie-martie 2014.

Până la ora publicării acestei ştiri, reprezentanţii ANPC nu au răspuns întrebărilor paginademedia.ro.

upc

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • noName noName
    Problema nu este preţul ci atitudinea care o au faţă de client. Din start te desconsideră ca om. E greu să spui 49 lei pe 3 luni şi 79lei pe 21 luni? Şi chestia asta cu contracte pe 24luni e un alt abuz şi ar trebui luate măsuri în această privinţă. 24 de luni în care ei au dreptul să facă ce vor cu grila iar eu am dreptul doar să tac şi să plătesc.
  • Vasile Vasile
    Domnule, astia se cearta ca PSD si PLM. Sa se certe in alta parte. Pana se impaca ei, ne prindem cu totii ca fotbalul e doar un pretext de luat bani de la fraieri. Lasa domnule fotbalul pentru popor ca n-a inventat ma-sa nici Romania si nici fotbalul. Eu as intelege sa platesc niste bani sa sustin o echipa sau chiar campionatul, dar avem jucatori care isi sug pingelele ca sa traiasca pana maine si grosul banilor merge la tot felul de baieti destepti.
  • Vasile Vasile
    Acum ma duc sa ma abonez. Eu nu am dureri de cap, dar ma supara stomacul, crezi ca ajuta si la asta un 69? As plati si 99 doar sa nu ma mai doara stomacul!
  • Ziaristul Ziaristul
    De aceea trebuie sa citesti cu atentie intreaga oferta. Si sa stii ca nu e rau nici la 69...pentru ca doar acolo ai liga 1 pe tv plus net de calitate.
    Simplu, fara dureri de cap
  • Mos Vasile Mos Vasile
    Ce te agiti ma asa? Zici ca ai castigat la 6/49 :))
    Lasa postacii in pace, ai ambelor tabere, sa se dueleze :)
  • Vasile Vasile
    79 de lei plus chirii pentru echipamente...
  • Vasile Vasile
    Sa vina postacii sa ne spuna ca suntem in Europa si consumatorii platesc precum vitele, ca daca am vrut in Europa, asa e in Europa! :)
  • Nea' Ilie Nea' Ilie
    Pai e bine...Nu e bine... Pam pam.
  • noName noName
    Nişte nemernici. Preţul promoţional de 44,5lei este valabil doar 3luni pentru contracte semnate pe 24 luni. Restul de 21 luni sunt tarifate la 69lei. După cum spuneam, nişte nemernici, în frunte cu Robert Redeleanu (al cărul salariu conform celor de la ZF este undeva în jurul sumei de 10.000€ lunar)

Trimite un comentariu

sus