Skip to main content

UPC, scrisoare către abonaţii altor reţele: „Nu reînnoi contractul cu furnizorul tău actual de cablu”

 
upc
upc

upc

Publicitate

Compania de cablu UPC face o campanie puternică de promovare cu puţin timp înainte de startul Ligii I.

Compania a trimis abonaţilor altor reţele de cablu o scrisoare prin care să-i convingă să-şi schimbe operatorul. În text, se precizează, printre altele, scris pe un fundal roşu: „Nu reînnoi contractul cu furnizorul tău actual de cablu pentru că ai o ofertă specială de la UPC cu doar 44,5 lei lunar”.

Din scrisoarea celor de la UPC:

La UPC ne răsfăţăm clienţii cu internet Fiber Power cu cea mai mare stabilitate, televiziune cu cea mai variată grilă de programe şi telefonie cu convorbiri nelimitate.

Şi nu ne oprim aici: acum suntem singurul operator de cablu care îţi garantează că vei putea vedea toate meciurile de fotbal din Liga I în următorii cinci ani

Nu reînnoi contractul cu furnizorul tău actual de cablu pentru că ai o ofertă specială de la UPC cu doar 44,5 lei lunar.

De precizat că oferta de 44,5 lei este valabilă doar în primele trei luni (în condiţiile în care se încheie un contract pe 24 de luni). După cele trei luni, preţul ajunge la 79 de lei.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    Nu stiu cat de serios trateaza rds-ul aceasta problema dar s-ar putea sa fie surprinsi de numarul mare de clienti care vor pleca dupa Liga1. Parerea mea este ca UPC stie foarte bine ce face si in momentul asta sta mult mai bine pe picioare
  • patrik patrik
    doamne ce vedeti voi in liga 1 ? cei de la upc si canalele care vor transmite liga 1 se vor ,,arde´´ tare rau.fotbalul in romania a ajuns la un nivel foarte slab fara spectacol,goluri, stadioane goale etc asta se va vedea pe audiente. cei de la rcs vor castiga mult mai mult cu meciurile din spania italia anglia etc ei au avut 5 ani liga 1 daca era asa ,,bine´´ o mai transmiteau 10 ani .apropo sunt fan steaua si ma pot uita si pe internet la un meci pe saptamana ,sunt atatea si atatea livestreamuri ,
  • geo geo
    Nenea, inainte de a posta, ma uit pe siteurile celor doua companii...de-asta sunt asa de bine in format...ca sa iti para tie rau...apropo, stii ce bine se vad meciurile la smarttv, mai desteptule?
  • yipi yipi
    Sa vezi distactie cand firma care a luat drepturile nu o sa aiba banuti sa plateasca drepturile :)) o sa va mutati inapoi la RDS ca sa vedeti L1? :))
  • banatan de pusta banatan de pusta
    si cum ramine cu cei 3 roni in plus la abo pentru cele 2 canale Look+ si Disney ?!
  • banatan de pusta banatan de pusta
    ai omis acel "cadou" de 3 roni la pachetul de baza cu Look+ si Disney. fain,nu?!
  • banatan de pusta banatan de pusta
    vorbim peste putin timp de acei 5 ani ?! in conditile actuale de abo? adica extra fotbal cu 10 ron precum look+ si disney cu 3 ron "cadou" in plus la abo de baza ? si vizitati voi un vecin pentru F1 cu Dolce si campionatele europene de fotbal la un alt vecin cu RDS ?!
  • Paul Paul
    SRI Este inclusa in pret. Dar pretul respectiv este valabil pentru o perioada limitata. Nu cred ca UPC va defavoriza clientii actuali.
  • mad79 mad79
    @Paul
    Trebuie sa fi nebun sa te muti doar ptr un amarat de campionat!Daca nu m-am mutat ca nu mai transmiteau Discovery si F1,trebuie sa fiu cel putin sarit de pe sinele gandirii logice,sa ma mut ptr Liga1.
    Ne dam mesaje dupa prima etapa si iti spun,dava vad sau nu meciurile Stelei,ca oricum numai acelea ma interesau,ok!
  • SRI SRI
    cu optiunea de 10 lei la abonament pentru meciurile din Liga I cum ramane? nu au mai bagat-o in pliant ?! sau noii clienti nu trevuie sa plateasca nimic, doar fraierii care sunt clienti si au activat-o ?
  • Paul Paul
    Ma indoiesc ca vei vedea Liga1 la RDS. Eu te sfatuiesc sa te muti la UPC daca vrei sa vezi Liga1.
  • mad79 mad79
    Sunt abonat RDS si nu am de gand sa plec de la ei,doar ptr Liga1.Am sa vad meciurile pe net,asa cum urmaresc si programele Discovery de cand au iesit din grila lor.
    Faptul ca un anumit cablist pierde sau castiga/cumpara o anumita competitie premium,nu face ca ei sa castige mai multi abonati,ptr ca aceste competitii se vad pe net,iar daca montezi un cablu HDMI,iti poti transforma televizorul in monitorul calculatorului si poti sa stai linistit pe canapea sa urmaresti competitia preferata fara stresul de a mai te uita la un monitor de 19 inchi!
    Ps.Daca sunt postac,va rog sa imi spuneti de unde sa imi iau banii :-)
  • Piticu 67 Piticu 67
    Mentionez ca am la RCS :TV Full DIGITAL123Canale(HBO,HBO Comedy,Cinemax,SuperONE HD),Tel Fix (1) Mobil (2),Internet 500,totul la 100 RON si-s MULTUMIT...Va ASIGUR ca vom vedea Liga1.
  • liviu liviu
    nu merita acest campionat de 2 bani atata atentie. Look a cumparat meciurile intr-un moment in care tot mai multe echipe se scufunda in neant. Ma uitam la Horica Ivanovici la Fanatik. Vorbea cu Nae Manea prin telefon dupa ce steaua batuse rapid in cupa ligii. Manea tot incerca sa ii spuna ca tot mai multe echipe vor muri iar Horica isi inghitea limba. Cum adica, vor muri? Tocmai acum cand au si ei Liga?
  • Piciu Piciu
    RDS e cu un picior in groapa. Deja vad si ei cat de "greu" e fotbalul intern

Trimite un comentariu

sus