Skip to main content

Victor Ponta, despre scandalul din CNA: "Nu am ascultat înregistrările cu Laura Georgescu pentru că nu provin dintr-o sursă credibilă"

 

Sursa foto: Mediafax foto/ AFP
Sursa foto: Mediafax foto/ AFP

Publicitate

Premierul Victor Ponta a afirmat, într-un interviu pentru Evenimentul zilei, că nu a ascultat înregistrările cu Laura Georgescu pentru că nu provin dintr-o sursă credibilă și a susținut că CNA nu ar trebui să-și piardă imunitatea față de Parlament.

”Nu voi adopta o Ordonanță de Urgență în privința CNA din următoarele motive: nu se adoptă Ordonanță de Urgență în vacanța parlamentară; nu se adoptă Ordonanță de Urgență pentru schimbarea structurii unor instituții. Tocmai sunt criticat pentru Ordonanțe de Urgență, deși eram mândru că am adoptat cele mai puține ordonanțe de urgență într-un semestru, din 2000 încoace, dar cred că, dacă e o problemă, vom susține inițiativa domnului Știrbu de a modifica legea. Domnul Știrbu nu e un om foarte profund când propune ceva: gândiți-vă dacă e bine să luăm membrilor CNA această imunitate pe care o au față de structura care o numește. E un membru numit de Boc acum în CNA. Deci pot să schimb? Președintele, în decembrie, poate să îl schimbe pe cel numit de Băsescu în octombrie?”, a afirmat Victor Ponta.

Întrebat dacă a ascultat înregistrările în care Laura Georgescu are un comportament nepotrivit față de angajații CNA, premierul a replicat că nu le-a ascultat pentru că au venit dintr-o ”sursă necredibilă”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu