Skip to main content

Sky News şi-a prezentat SCUZE publice, după ce unul din reporterii săi a scormonit printre lucrurile victimelor avionului doborât în Ucraina

 
Sky News
Sky News

Sky NewsReporterul Colin Brazier şi-a cerut iertare, în mod public, după ce într-una din relatările sale pentru Sky News a umblat în valizele pasagerilor din avionul care s-a prăbuşit în Ucraina, cel mai probabil, dobărât de o rachetă, scrie Evenimentul zilei.

Publicitate

Potrivit Daily Mail, într-o intervenţie de la locul tragediei, Colin Brazier a enumerat mai multe obiecte, inclusiv un set de chei şi o periuţă de dinţi, din bagaje, înainte de a-şi spune parcă sieşi: "Noi într-adevăr nu ar trebui să facem acest lucru, presupun."

Gestul său a stârnit indignarea telespectatorilor şi critici dure din partea colegilor de breaslă.

Unul din jurnaliştii de la radio BBC, Shelagh Fogarty, a exclamat: "Sky! Opreşte-ţi reporterul să mai scotocească prin lucrurile oamenilor (...). Noi n-ar trebui să facem aşa ceva. Sunt obiecte sacre ce aparţin rudelor îndurerate".

La rândul său Joe Watson, un cunoscut profesor mass-media, a catalogat acestă relatare ca pe "un moment oribil pentru jurnalism".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion ion
    Va dati seama, cum ar fi catalogate de media internationala mizeriile zilnice pe care le fac Antena3 si RomaniaOTV, daca televiziunile astea doua s-ar comporta intr-o tara ceva mai la vest... asa cum fac in Romania. "Momente oribil pentru jurnalism” se petrec la A3 si ROTV ceas de ceas...

Trimite un comentariu

sus