Skip to main content

15 August. Un membru CNA, Valentin Jucan, cheamă oamenii la un protest care sa "trezească" forul audiovizual

 
valentin-jucan-razvan-chirita (1)
valentin-jucan-razvan-chirita (1)

Publicitate

Sursa foto: Mediafax Foto, Răzvan Chiriţă
Sursa foto: Mediafax Foto, Răzvan Chiriţă

PROTEST. Valentin Jucan, membru CNA, a lansat miercuri noapte, pe pagina sa de Facebook, un apel la protest in fata sediului forului audiovizual, dupa incidentul de vineri cand, seara, dupa verdictul in dosarul ICA, la Consiliu a cazut curentul, iar emisiunile Antena 3 si ale celorlalte posturi nu au mai fost inregistrate pentru monitorizare. El sustine ca Laura Georgescu ar fi responsabila pentru pana de curent si indeamna oamenii sa vina la protest "cu un bec, cu un cablu, cu o priza", scrie HotNews.ro.


"CNA-ul doarme si Laurei Georgescu ii place tot mai mult sa ne lase in pana de curent. Vino cu un bec, cu un cablu, cu o priza, cu orice crezi ca ii poti oferi Laurei Georgescu pentru a nu mai lasa CNA-ul fara curent, de fiecare data cand vrea sa faca un abuz! Sau pur si simplu vino alaturi de mine sa ii cerem demisia! CNA-ul nu este al ei! Este al tuturor romanilor! Vino miercuri, 20 august, ora 11 la sediul CNA (Bucuresti, Bdul Libertaii nr. 14, S5) sa-i trezim!", a scris Jucan.
Un membru CNA, Valentin Jucan, cheamă oamenii la un protest care sa "trezească" forul audiovizual


PIRATARE. Contul de Twitter al premierului rus, Dmitri Medvedev, a fost spart ieri, hackerii postând un mesaj în care acesta îşi anunţa intenţia de a demisiona şi de a urma o carieră de fotograf independent, scrie Mediafax.
"Demisionez. Îmi este ruşine de acţiunile Guvernului. Îmi pare rău", afirmă primul mesaj. "Voi fi fotograf independent", adaugă altul. "Îmi doream să spun asta. Vova (Putin), te înşeli!", susţine un al treilea mesaj.
Hackerii au spart contul de Twitter al lui Dmitri Medvedev, anunţând demisia acestuia: ”Demisionez. Voi fi fotograf independent”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Are tot dreptul si libertatea ca el impreuna cu alti oameni (daca or fi) sa isi exprime opiniile si sa protesteze public in legatura cu orice isi doreste.Fara sa fie ridicat de jandarmi si fara sa fie amendat de CNA pentru ca anunta acest protest sau ca pur si simplu se plimba undeva.
  • Gelu Gelu
    Sunt curios cine va raspunde apelului distrusului astuia.
    Realitatea e ca CNA este o institutie kaghebista, inutila si sufocanta. Mars de-aici bai paduchilor!

Trimite un comentariu

sus