Skip to main content

20 August. Manifestaţie la CNA împotriva Laurei Georgescu

 
valentin-jucan-razvan-chirita (1)
valentin-jucan-razvan-chirita (1)

Publicitate

Sursa foto: Mediafax Foto, Răzvan Chiriţă
Sursa foto: Mediafax Foto, Răzvan Chiriţă

PROTEST. Valentin Jucan, membru al Consiliului, a chemat astăzi, de la ora 11, la o manifestaţie cu prize, becuri, cabluri în faţa instituţiei, pentru a cere demisia şefei CNA, scrie EVZ.


Apelul la protest în faţa Consiliului Naţional al Audiovizualui, postat pe pagina de Facebook a membrului CNA, Valentin Jucan, a avut peste 30.000 de vizualizări. Jucan susţine că cei ce i-au răspuns l-au încurajat şi i-au promis susţinere. În urma opririlor de curent ce au afectat serverele instituţie, şi implicit înregistrările emisiunilor, Valentin Jucan i-a invitat astăzi pe românii, de la ora 11.00, la un protest inedit în faţa sediului instituţiei. Ei trebuie să vină cu becuri, cabluri sau prize. „CNA-ul doarme şi Laurei Georgescu îi place tot mai mult să ne lase în pană de curent”, se arată în apel.
Manifestaţie la CNA împotriva Laurei Georgescu


RECRUTARE. Google caută persoane din România care s-au remarcat prin realizările lor în diferite domenii de activitate - antreprenoriat, media, cultură, ştiinţă sau politică -, pentru proiectul "New Europe 100 - cei mai importanţi inovatori din Europa Centrală şi de Est", scrie Mediafax.

Potrivit unui comunicat remis Mediafax, Res Publica, împreună cu Google şi Visegrad Fund, alături de Financial Times şi alte organizaţii din Europa Centrală şi de Est îi invită pe cei interesaţi să facă nominalizări pentru proiectul "New Europe 100" (NE100) - o listă de 100 inovatori din Europa Centrală şi de Est care s-au remarcat la nivel global, indiferent de domeniu.
Nominalizările se pot face pe pagina www.ne100.org sau pe Twitter, folosind hashtag-ul #NE100.
Google caută persoane din România care s-au remarcat prin realizările lor


NOI CONTURI. Google ar putea crea conturi online pentru copii cu vârste de sub 13 ani, decizie care ar putea avea implicaţii controversate referitoare la confidenţialitatea datelor, scrie Mediafax, care citează Financial Times.

Compania lucrează la o versiune a site-ului YouTube pentru copii, care să includă funcţii suplimentare prin care părinţii să îşi poată controla copiii. Google analizează şi crearea altor conturi destinate copiilor, cum ar fi prin sistemul Gmail, potrivit unei persoane apropiate situaţiei.
Google ar putea crea conturi pentru copii cu vârste de sub 13 ani

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zmeur zmeur
    In afara de ziare.com nu exista nicio stire despre acest amplu protest. A fost o lovitura dura data Laurei Georgescu. Cred ca deja a demisionat cand a vazut miliardele de cetateni care ii cereau acest lucru.
  • Mm Mm
    Mnoa,nimic despre miiile de protestatari?Am cautat pe televiziunile de stiri si nimic,slaba treaba.Eu am crezut ca aduna macar 10 000,ca practic toata tara il sustine pe .... asta .... zi sa ii zic .... :)
  • Mm Mm
    Go Juncan! You are the man ! Hahaha.

Trimite un comentariu

sus