Skip to main content

Antena 1 are şase producţii proprii şi formate internaţionale în grila de toamnă

 
Antena 1
Antena 1

Antena 1Prime-time-ul Antena 1 va avea în grila de toamnă şase productii proprii şi formate internationale, potrivit unui anunţ făcut astăzi de postul din Băneasa.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă care sunt show-urile de toamnă ale Antenei 1 şi când vor fi ele difuzate.

Hell's Kitchen se bate direct cu show-ul MasterChef de pe Pro TV

Noua emisiune culinară de la Antena 1, ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“, va fi difuzat în fiecare seară de luni şi marţi, când este programt şi MasterChef. Show-ul este jurizat de foştii masterchefi de la Pro TV, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu.

  • Show-ul pune la bătaie cel mai mare premiu oferit în România de un cooking show: 80.000 de euro şi şansa de a obţine un contract la un restaurant de top din Bucureşti.
  • Cei selectaţi să intre în acest concurs vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor găti.
  • Concurenţii vor fi împărţiţi în echipe şi vor fi supuşi în fiecare ediţie la multe probe eliminatorii, pentru că ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” înseamnă şi muncă sub presiune şi luptă pentru supravieţuire în bucătărie.
  • Aceştia trăiesc 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pe cel mai încins câmp culinar al vieţii lor şi înfruntă reţeta perfectă a coşmarului.

Mihai Petre, de la Dansez pentru tine la Dansează printre vise

  • Cel mai longeviv format de dans din lume, “Dansează printre vise” (“Dancing with the stars”), va aduce pe ringul de dans perechi formate din vedete şi dansatori profesionişti, care vor lupta prin coregrafii spectaculoase pentru a câştiga marele premiu. Noul show va fi difuzat în fiecare duminică.
  • Mihai Petre, unul dintre cei mai apreciaţi şi premiaţi dansatori din România, va face parte din această toamnă din juriul show-ului “Dansează printre vise”.

X Factor începe pe 19 septembrie

  • Din 19 septembrie, în fiecare vineri de la 20.30, începe cel de-al patrulea sezon “X Factor”, prezentat de Răzvan şi Dani. Din juriul show-ului fac parte Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică.

Emisiunea Te cunosc de undeva va fi difuzată în fiecare sâmbătă

  • Noul sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva” va fi difuzată sâmbătă seara, la Antena 1, din 13 septembrie. Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi vor prezenta show-ul ca până acum. Din juriul emisiunii fac parte Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits, care au misiunea de a analiza cu ochi critic încercările vedetelor aflate în concurs de a intra cât mai bine în pielea diverşilor artişti români sau internaţionali.

Next Star debutează pe 18 septembrie

  • “Next Star”, show-ul prezentat de Dan Negru, începe din 18 septembrie. La preselecţiile pentru cel de-al patrulea sezon al show-ului, care va fi difuzat în această toamnă de Antena 1, copii care au înţeles de mici că un talent trebuie întreţinut cu foarte multă muncă s-au prezentat cu acrobaţii spectaculoase, numere de karate pe muzică, beatbox şi electro dance, scenete, coregrafii şi momentele muzicale.

Serviciul Român de comedie este prograt miercurea

  • Toni Grecu şi gaşca sa revin din această toamnă la Antena 1, în fiecare miercuri, cu un nou sezon “Serviciul Român de Comedie”. Umoriştii de la SRC sunt pregătiţi să atace cu mult umor de calitate şi ironie fină subiectele momentului.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • blue blue
    dar la romanii nu au talent nu e tot maimutareala?Doar nu o fi calitate,ca de zici ca e calitate,esti redusa.
  • Raul Raul
    Vlad, antena trece la HD si 16:9. se schimba situatia anul acesta de aceea va fi mai interesant. nici eu nu urmaresc antena ptr calitatea absolut cretina a calitatii imaginii dar acum cu HD-ul si noul format poate o sa ma faca sa ma uit mai ales avand in vedere formatele. Pe mine unu m-au facut cel putin curios.
  • bianca bianca
    Publicul la Protv e deja format, cand zici Protv zici ceva bun de vazut, cand zici Antena 1 zici circ. La Protv vor fi oricum productii de dupa 2010, ceea ce vor prinde. Dar si altele. Filmul Pro a castigat mereu batalia in audienta, pentru ca efectiv nu ai ce sa vezi la antena 1 calitate si publicul stie asta, e obisnuit si greu de atras chiar daca te lauzi cu nu stiu cate productii de Mona Segall. E degeaba daca ai oameni ce nu stiu decat sa umple timpul cu nimic bun, cu glume expirate sau maimutareli.
  • geo geo
    Oare Alex Cesnavicius priveste programele Pro tv...sau macar intelege ceva din ele...chiar as fi curios sa aflu...
  • Alex Alex
    Sunt un simpatizant al postului PRO TV, insă oamenii cheie ai PRO s-au schimbat, iar Alex Cesnavicius nu face mai nimic, postul este condus acum în totalitate de CME. Grila PRO e dezastroasă, 2 producții premium, sunt extrem de putine, grila este bazata in mare parte pe filme, care prind la public pana la un moment dat... Mi-e teama ca Antena va bate PRO-ul, mai ales ca a avut o crestere semnificativa in ultima vreme... iar grila Antenelor se bazeaza in mare parte pe productii proprii, iar eu sunt de parare ca o productie proprie, produsa de MONA SEGALL!!!! , va bate filmul PRO, repet este insa opinia mea
  • Expertul, Expertul,
    Posibil ca antenuta 1 sa castige luni si marti, dar de miercuri pana duminica ProTV spulbera totul pe comercial. Miercuri: Extreme vsSRC. castiga Protv-ul. SRC a obtinut audiente modeste la ProTV ,iar la antenuta 1, audientele sunt si mai mici. Joi: Las fierbinti vs next star. castiga ProTV-ul pe commercial si national. Vineri: Vocea Romaniei vs kix factor. clar! castiga ProTV-ul. Sambata: filmul Pro vs te cunosc pe undeva. te cunosc e un format expirat. castiga ProTV-ul pe commercial si national. Duminica: Filmul Pro vs dancing. castiga ProTV-ul. Toamna trecuta filmele difuzate de protv au spulberat circul de la x factor. ProTV va difuza duminica filme din 2013 si 2014, cu care va obtine audiente uriase.
  • Expertul, Expertul,
    @Maria, Filmul Jocurile foamei, difuzat de ProTV, a obtinut 9.4 rating pe commercial,iar filmul de pe antenuta 1, nu este in top 20 al celor mai urmarite productii de saptamana trecuta.
  • Criss Criss
    Jocurile foamei de duminica a fost cel mai urmarit program de saptamana trecuta cu 9,7 rating urmat de filmul de vineri Killer elite cu 8,7 rating..(sursa Brand conection ) . Deci nu emisiuni de divertisment ale antenistilor au fost in top ci filmele Pro
  • Maria Maria
    Ce audiente au facut filmele de duminica? Pe Pro tv a fost difuzat Jocurile Foamei, iar pe Antena 1 un film cu catei. Sunt curioasa ce audiente au avut. Multumesc.
  • Gaetano Gaetano
    Da, s-au cheltuit pe avocati si robinetul s-a inchis acum ca Voiculescu e la bulau. Plus costuri mari cu vedetele ...
  • Sorin Sorin
    Miercuri e razboi doar intre Pro cu Extreme, Kanal cu Kidsing si Prima cu noul carcotas Alex de la Mondenii. Antena nu exista.
  • mihai mihai
    Nimic despre antena in HD ? Sau banii s-au cheltuit pe avocati ?
  • alex alex
    Pro tv a investit in filme , vor fi si productii 2014
  • Andrei Andrei
    Ai uitat ca Sambata si Duminica filmele pro fac si peste 2 milioane ? pe cand concurenta de are peste 2 milioane in minutu de aur....
    + ca Luni si Marti as zice ca e tot discutabil acuma depinde de profesionalismul de la antene ca masterchef se anunta ff profesional
  • vlad vlad
    De unde si pana unde pronosticurile ca Antena va bate Pro ? Daca Kanal D va bate atat Pro-ul cat si Antena ? Antena are un mare handicap: imaginea proasta atat tehnic cat si faima Antenelor + un public inbatranit comparativ cu Pro si Prima.
    Am maiz is si mai sus, singura emisiune unde are potential sa bata Antena este Te cunosc...in rest Antena va tine "mereu aproape"

Trimite un comentariu

sus