Skip to main content

GALERIE FOTO. Antenele, victimizare în direct, pe Antena 1 şi pe Antena 3. Cronica unei emisiuni în care toate vedetele au fost scoase la apărare

 
antena 3_
antena 3_

antena 3_

Publicitate

Postul Antena 3 a lansat o adevărată campanie de victimizare, după condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare. Emisiunea prezentată de Mihai Gâdea la Antena 3 este transmisă şi la Antena 1, care a renunţat la emisiunea programată Splash, vedete la apă.

Antena 3 şi-a scos la luptă toată artileria, de la realizatori şi invitaţi, la actori şi chiar machioze. Actorii au venit în platou sau au intrat în direct pentru a-şi arăta susţinerea pentru Antena 3.

Realizatori şi vedete ale celor două posturi s-au reunit încă de la ora 20.00 studiourile Antenei 3 pentru a-şi apăra patronul. Mesajul antelelor este că se încearcă o confiscare a postului de ştiri.

Reacţia vine după ce Curtea de Apel a dispus, pe lângă condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare şi confiscarea unor terenuri, a mai multor milioane de euro şi a sediului în care se află studiourile ştirilor Antenei 1 şi Antenei 3. De menţionat că instanţa nu a dispus închiderea posturilor.

În studio se află, pe lângă Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu, şi Alessandra Stoicescu, Dana Grecu, Adrian Ursu, Carmen Avram, Octavia Geamănu, Laura Nureldin, Felix Rache, Andreea Berecleanu.

20.35. Postul transmite imagini cu sediul Antenei 1 şi Antenei 3. Mihai Gâdea: „Acesta este sediul televiziunii, care de azi nu mai este al nostru”.

20.47. Dana Grecu apare în studiou. „Este una dintre persoanele cele mai curate pe care le cunosc”, spune Mihai Gâdea şi o îmbrăţişează.

21.00. Intră în direct actriţa Catrinel Dumitrescu, fosta soţie a regretatului Emil Hossu. Dragii mei, nu vă pierdeţi umorul, aveţi prietenia mea. Sunt cu voi.

21.13. Draga Olteanu Matei - Bună seara, sunt alături de dumneavoastră. Ce vă spuneam eu că mai rămâne să aşteptăm duba acasă? Şi eu vă pun apartamentul la dispoziţie. Vreau să vă spun că admir foarte mult pe doamnele Antenei 3. Din această seară, dictatura s-a reinstaurat în ţara noastră.

21.17. Şi Carmen Avram îşi face apariţia în studiou. La fel şi Ilie Şerbănescu. „Domnul Gâdea, nu sunt angajat al Antenei 3, dar sunt parte din familia Antenei 3. Fiind parte din viaţa mea, eu am făcut un act de onoare prin a veni aici”, a spus Ilie Şerbănescu. Nu l-a invitat nimeni. El a venit aici, a spus Gâdea despre Şerbănescu.

21.22. Încă doi actori îşi arată susţinerea prin telefon, Florina Cercel şi Mircea Diaconu. Florina Cercel a spus că va protesta alături de Mircea Badea în faţa Palatului Cotroceni.

21.41. Radu Tudor a intrat în direct prin telefon. „E extraordinară energia pozitivă împotriva energiilor negative de la Băsescu şi Laura Codruţa Kovesi. Toată lumea a înţeles ce comandă politică oribilă a fost făcută astăzi. Cred că mesajele care vin astăzi demonstrează nu doar solidaritatea ci şi imensitatea greaţă pe care Traian Băsescu şi asociaţii lui au creat-o astăzi. Începând de astăzi este un război, ori ei ori noi”. Nu de puţine ori Antena 3 a fost comparată cu Europa Liberă. Cred că zilele următoare vom fi surprinşi de reacţia oamenilor, car îşi pun casele la dispoziţie.

21.48. Mihai Gâdea: I-aţi luat banii profesorului Voiculescu, ce o să-i mai luaţi? Dan Voiculescu este mai liber în seara asta decât eşti tu la Cotroceni. Faceţi audienţă pe publicitate. Este felul nostru de a supravieţui prin publicitate.

22.11. Actorul Dorel Vişan intră în direct la Antena 3: „Sunt cu sufletul şi cu inima mea lângă voi şi nu cred că cineva ar îndrăzni ca o emisiune aşa minunată cu telespectatori minunaţi să fie văduviţi în acest proces.”

Răzvan Dumitrescu - Noi am pornit cu cinci invitaţi la drum şi iată câţi suntem.

Adrian Ursu - Duminică la cinci am zis că ne plimbăm la Cotroceni. O să fie vreme frumoasă.

22.15. Mihai Gâdea povesteţe cum în urmă cu 10 ani a primit un telefon de la asistenta luI Dan Voiculescu. „Ne-am întâlnit în ziua aceea şi mi-a zis că vrea să vin la viitorul Antenei 3. Nici nu exista postul. (...) Ceea ce vreau să vă spun, cu mâna pe inimă şi în faţa lui Dumnezeu e că aceşti oameni sunt nevinovaţi. ICA a fost, de fapt salvată”

22.22. Aplauze pentru Ghişe, candidat independent la preşedinţie, prezent şi el în studio. Singurul politician, punctează Bogdan Chirieac.

22.23. Mihai Gâdea – Astăzi am vorbit cu Victor Ponta, dar l-am simţit oripilat despre această confiscare de sediu de televiziune. Desigur cred că era sincer în această oripilare. 

22.24. Adrian Ursu vine cu un argument emoţional: ne-au sunat şi victimele accidentului din Muntenegru că sunt alături de noi. Tot el sugerează că „plimbări” ar trebui să se facă în întreaga ţară, nu numai în Bucureşti.

22.26. Cristina Ţopescu îl laudă pe Ghişe. Este un Don Quijote al politicii, pe care noi ne-am hotărât să-l votăm.

22.27. Încep atacurile la ziariştii care au acoperit acest eveniment. „Eu am zis că mi-e scârbă de ei”, a spus Mircea Badea. Cristina Ţopescu: „Sunt oameni care lucrează de mulţi ani în acest trust, este normal să existe o loialitate faţă de Dan Voiculescu. Când e vorba de B1 TV, unde e un alt om lăudat, e vorba de servilism, nu de loialitate”

22.30. Bogdan Chirieac: „Ţinta e clară: Antena 3. Despre Voiculescu: Dacă voia să se îndoaie, ca alţii, o făcea. Dar n-a făcut-o, a rămas în tranşee.”

22.45. Actriţa Carmen Tănase a intrat în direct la Antena 3: „Vreau să vă spun că astăzi am retrăit un amalgam de sentimente pe care le-am trăit pentru prima dată acum 47 de ani, când am aflat că tatăl meu este arestat. Atunci nu am înţeles mare lucru, am simţit revoltă, tristeţe, frică. Asttăzi am trăit exact acelaşi amalgam de sentimente, dar am simţit şi mirosul vremurilor de atunci. Nu credeam că după ce acum 24 de ani am zbierat ca o apucată libertate pe stradă, că voi atrăi acum fix aceleaşi sentimente şi arome de acum 47 de ani când a fost groaza copilăriei mele. NU pot înţelege bucuria, frenezia unor oameni în aceste momente.”

23.09. Andreea Berecleanu: „Probabil că noi suntem de vină pentru că s-a ajuns aici pentru că am apărat libertatea de exprimare.

23.13. Oana Stancu citeşte un mesaj trimis de Nicu Alifantis: Îmi pare tare rău, sunt dezgustat de tot ce se întâmplă.

23.18. În studioul Antenei 3 o doamnă a adus un tort pe care scrie Antena 3 este aici.

23.31. Monica Ghiurco a apărut ăn studioul Antenei 3: „Trebuie ca noi jurnaliştii să manifestăm această solidaritate de breaslă atât de necesară în această ţară. Eu am trecut recent printr-o experienţă similară, am simţit pe propria piele ce înseamnă să fii cenzurat. Sunt aici pentru  a face un apel la presa respectabilă din România. M-am mândrit cu realizările voastre profesionale, deşi nu lucrez la Antena 3. Aţi fost printre foarte puţinii care aţi reuşit să aduceţi la lumină adevărul. Mai vreau să subliniez ceva pentru că cred că este un moment de răscruce, cred că este momentul trezirii conştiinţei civice, pentru că trebuie să avem şi este un moment prielnic”.

23.35. În studio au apărut şi Ecaterina Andronescu şi Gabriela Firea.

Gabriela Firea: „Am tot sperat că este doar un coşmar şi că acesta se va termina. Am fost şi în turn şi acum am simţit nevoia să vin şi aici pentru că atât eu cât şi familia mea am considerat că este un moment de răscruce.Aceşti oameni care acum se bucură, din diferite motive, au nevoie de o replică pe măsură. ”

Voiculescu special 8 Voiculescu special 7 Voiculescu special 6 Voiculescu special 5 Voiculescu special 4 Voiculescu special 3 Voiculescu special 2 Voiculescu special 1

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • LATRINA 3 E AICI?DA....SI CE DACA :))))....TRAGETI APA SLUGI VOICULESCIENE CA PUTE RAU HAZNAUA VOASTRA
 • Domnu' Calin, va e rau? Nici unul dintre noi nu e coleg cu Voiculescu si cu Mencinicopschi. Cei despre care scrie articolul, alde Badea si Gadea, nu sunt in pericol. Din pacate, indivizii organizeaza o demonstratie ilegala, arunca injurii si minciuni la adresa unor persoane care nu au nici o legatura cu sentinta (deputati, membri CNA, penelisti etc.) - ceea ce ar trebui sa le aduca amenzi de la politie si CNA. Daca ii amendeaza, sunt martiri si victime; daca nu ii amendeaza, se formeaza impresia ca legea e numai pentru fraieri ca tine.
 • de-a dreptul PENIBIL adica daca fura oamenii lui basescu justitia isi face datoria, daca fura seful tau, sa iasa oamenii in strada sa faca revolutie sa salveze jaful din banii Statului Roman jerpeliti de un infractor.
 • In sfarsit Varanul la Puscarie,la Latrina 3 parca e la Priveghi. HA HA HA Doamne ce Penibili sunt. Alo domnul gadea ia spuneti domnule cum e cu Puscariasul voiculescu ? hai spalati creierii Romanilor cu faptele sale dati cartile pe fata,nici acum nu aveti Tupeu ???
 • Oda Varanuli iubit... asemenea manifestari te duc cu gandul la odele lui Ceausescu de pe stadioane in zilele de 23 August. Pionieri si soimi ai patriei ieseau cu toti sa-l slaveasca pe tatucu de atunci. Astazi tatucu Voiculescu a luat locul lui Ceausescu, dar nu intr-u totul, caci atunci, in '89 cineva a avut grija ca cei doi sa nu mai zica nimic de cei care i-au sustinut pana atunci (Ilici, Felix etc... si care ince sunt printre noi, umbre ale comunismului). Daca nu erau chemati minerii pentru a preveni punctul 8 din Proclamatia de la Timisoara si daca legea lustratiei ar fi fost aplicata, acum eram poate prea linistiti, mult mai civilizati si omenosi, mult mai politicosi si veseli...
 • Aaaaa hahhahahahahahahhahaha, mor de raaaas!!!
  Aveti rezistati, dar sa va vad de maine sau cand v-or da afara :)))))))))
  Boschetarilor, sunteti rusinea unei tari de ras. Noi sunteti mai scarbosi decat niste gandaci de bucatarie. Muriti toti!!!
 • pentru aplaudacii varanului
  Dragii mei nu intrati in panica,va veti putea lua in continuare spalatura zilnica pe creier de la A3,ca nimeni nu darama blocul,o sa fie chiriasi la stat,pentru urmatorii 20-30 de ani,asta daca nu se muta in Pache Protopopescu,ca tot au luat vedetee la ProTV sediul e gol acum :)
 • Pacat...nu ai inteles nimic...astia isi apara mogulul...vor rating, isi doresc scandalul si publicitatea gratuita, prin orice metoda...restul nu ii intereseaza...
 • Iesiti in strada, fratilor. Iesiti. Ca doar v-ati facut casele cu banii de la "dom' Profesor"". Gadea si altii ca el de la Antena 3 sunt indatorati pana peste gat la varan. Iesiti sa va aparati casele si salariile. Noi nu avem niciun motiv. Stiu doar ca voi injurati pe gratis iar noi nu mai suntem de acord sa ascltam.
 • Sunteti penibili aparati-va drepturile si colegii pt. urmati
 • Daca vreti sa va solidarizati cu Voiculescu, mergeti si impartiti aceeasi celula de inchisoare cu el...
 • Daca nu intra in direct si asistentele lui Capatos sa planga, nu rezolva nimic :)))
 • Pai n-au renuntat la emisiunea "Vedete la apa". Se potriveste de minune titlul la noua emisiune.
 • V-as ruga sa nu mai transmiteti "minut cu minut". Circul asta, cu copii de 5 ani pushi sa spuna "antena 3 este aici" si cu organizare de proteste ilegale, poate fi caracterizat foarte simplu in doua fraze: "La Antene are loc un circ cu copii de 5 ani pushi sa spuna "antena 3 este aici" si cu organizare de proteste ilegale. La urmatoarea shedinta, CNA va avea mult de lucru cu acest nou OTV." Restul e snoava menita sa discute ceea ce nu este de discutat.
 • Na, ca Black Friday s-a mutat la Antene !! Poate-l vor si pe Cesnavicius sa le faca o restructurare. Ce se mai bucurau ei acum cateva luni de miscarile din Pro TV !! Uite ca roata se-nvarte !! Poate se cere Mona inapoi la Pro. S-a cam inchis robinetul cu bani !! Distractia de-abia de-acum incepe !!

Trimite un comentariu

sus