Skip to main content

Bendeac despre Antena 1: Mi s-ar parea o soluţie inteligenta din partea lor ca, dupa atâta timp, să încheie amiabil contractul. Altfel, ori îi dau în judecată, ori mă întorc în Antene

 
Mihai bendeac- Jurnalul unui burlac
Mihai bendeac- Jurnalul unui burlac

Mihai bendeac- Jurnalul unui burlacMihai Bendeac le dă un fel de "ultimatum" celor de la Antena 1 să încheie "amiabil contractul până luni", în caz contrar îi va da în judecată sau se întoarce la postul din Băneasa. "Dacă mă doriţi atât de mult, eu mă pot întoarce. Şi ar fi un spectacol", scrie Bendeac pe Facebook.

Publicitate

Chiar dacă Mihai Bendeac şi Antena 1 sunt într-o relaţie tensionată de aproape un an (cu schimb de contre din ambele părţi), până acum nimeni nu a făcut un pas în justiţie: "E clar ca ori eu voi depune pangeri penale, ori ei vor actiona in instanta", scrie Bendeac.

"Daca pana luni nu vor face asta (să încheie contractul), ii anunt ca marti ori ii dau in judecata ori ma intorc in Antena. Inca nu m-am decis! Oricare dintre variante este periculoasa, dar a doua ar fi geniala. Fiindca as filma 24 de ore din 24, live stream, procesul de productie si tot ce se intampla. Si nu stiu ce o sa vreau sa parodiez", a scris Bendeac pe pagina sa de Facebook.

De ce ar face asta?

Contactat de Paginademedia.ro, Mihai Bendeac a declarat că "nu am nimic de ascuns". "Dacă ei mă doresc atât de tare, mă voi întoarce, mi-aş pune o cameră cum a purtat Bercea la cravată şi aş filma absolut tot. Live stream 24 de ori din 24. Eu nu am nimic de ascuns şi, oricum, ei sunt apostolii libertăţii de exprimare", a spus actorul pentru Paginademedia.ro.

Realizatorul emisiunii "Jurnalul unui burlac", de la Prima TV, a mai scris că aceasta este ultima oară când mai face referire la "domnii Badea, Gadea, Voiculescu".

"Ii anunt pe domnii Badea, Gadea, Voiculescu ca aceasta este ultima data cand fac referire la dansii. Verbal. Textual. Adresativ. In parodii, poate, daca voi simti nevoia. Dar o pot face altii mai bine, pare-se. (Fortza Mondenii! :)) )"

Indiferent ce vor face/spune referitor la mine, incepand de astazi, 14 august 2014, sunt in silenzio stampa vizavi de aceste persoane", a spus Mihai Bendeac.

Comediantul a mai spus că începând de astăzi nu va mai face referiri nici la postul Antena 1. De ce?

"Cred că nu li se poate întâmpla nimic mai rău decât să nu li se mai acorde atenţie", a declarat Bendeac pentru Paginademedia.ro.

În legătură cu patronii de presă?

Mihai Bendeac, pentru Paginademedia.ro:

"Eu nu am nicio problemă cu Voiculescu. Pe mine m-a interesat faptul că mi-a interzis să parodiez anumite persoane. Burci nu mi-a interzis. Nu este treaba mea cu şi-au făcut banii patronii de presă din România. Mă interesează să spun liber ce am de zis."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    mai bendeac, dar pe cate secole ai incheiat tu contractul cu astia de la antena? ca vad ca inca mai stai dupa el... si daca tot te bate gandul sa te intorci, de ce ai mai plecat? nu puteai sa filmezi ce voiai tu si pana acum? daca zici ca asta vei face pe viitor...
  • Mm Mm
    Pai sa deschida proces si sa isi rezolve problemele,ce le tot scrie pe facebook?Cati ani are?
  • spongebob spongebob
    Sunt actori gen Bendeac sau Manole care castiga mai bine decat un corporatist, jucand teatru. daca joci 4-5 spectacole saptamanal cum fac multi din actorii tineri ajungi sa castigi la cateva mii de euro lunar
  • dannyboy31 dannyboy31
    Se zbate ca pestele pe uscat.
  • urasc, deci exist urasc, deci exist
    cred ca acest artist al boborului, naomi deh, este excesiv mediatizat. in fapt lucrurile sunt simple: a vrut un salariu de corporatist, dar cu reguli boeme. "ma platiti ca pe un corporatist, dar nu imi impuneți reguli !" nu se poate nene...nu vrei reguli ? joaca pe scandura de la teatru pt 1.000 de ron. vrei 10.000 de euro ? pai vezi ca "decat reguli."

Trimite un comentariu

sus