Skip to main content

Comisia de Etică şi Arbitraj a TVR, sesizată în „cazul Monica Ghiurco şi Antena 3”

 
monica-ghiurco--1--71676_62366500
monica-ghiurco--1--71676_62366500

Foto: tvr.ro
Foto: tvr.ro

Publicitate

Ieşirile publice ale prezentatoarei TVR Monica Ghiurco, în care aceasta s-a solidarizat cu jurnaliştii de la Antena 3 şi a participat la mitingul organizat duminică la Palatul Cotroceni, stârnesc primele reacţii ale instituţiei în care lucrează, scrie Adevărul.

După ce s-a declarat solidară cu jurnaliştii de la Antena 3, prezentatoarea Monica Ghiurco (TVR) va trebui să răspundă în faţa Comisiei de Etică şi Arbitraj a TVR, care s-a sesizat în acest caz, conform reprezentanţilor Serviciului Comunicare, Relaţii Internaţionale, Relaţii Publice şi Protocol.

Monica Ghiurco a avut mai multe ieşiri publice, în urma cărora a declarat că „susţine libertatea de exprimare” şi că este alături de jurnaliştii de la Antena 3. De altfel, prezentatoarea TVR a fost prezentă în studioul televiziunii din Băneasa, unde a subliniat solidaritatea faţă de angajaţii postului lui Dan Voiculescu. Pe pagina personală de Facebook, vedeta TVR a postat mai multe mesaje, după ce a primit numeroase critici legate de gestul său.

„Dacă aveţi vreun reproş pe care să mi-l aduceţi în ceea ce priveşte activitatea mea de jurnalist la TVR (partizanat, dezechilibru editorial, minciună, reacredinţă, manipulare) chiar vă rog să o faceţi! Dacă se poate cu probe, ca să nu mai pierdem vremea în dispute sterile. În rest vă asigur că nu are de ce să îmi fie ruşine, câtă vreme adevărul, libertatea individului, responsabilitatea individuală şi egalitatea în faţa legii sunt valorile în care cred şi în virtutea cărora acţionez. Mai suntem într-o ţară liberă, nu? Acum poftiţi, înjuraţi-mă dacă aşa consideraţi!”, a scris Monica Ghiurco pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gogu de la cazane gogu de la cazane
    bine punctat, mihai!!
  • gogu de la cazane gogu de la cazane
    pentru ca HL nu este angajata a TVR, este o pensionara colaboratoare. In cazul lu' Ghiurco e mai nasol, ca are contract de exclusivitate pe imagine...
  • mihai mihai
    Doamna GHIURCO le poarta de grija slugilor lui VOICULESCU.II e teama sa nu se inchida HAZNAUA 3,in schimb n-a scos o vorba nu s-a revoltat cand peste 600 de oameni au fost dati afar din TVR.Nu s-a revoltat nu a mai mers pe la televiziuni sa spuna cum sunt dati afar oamenii din TVR de SAFTOIU si ZGABERCEA!RUSINE MONICA GHIURCO!!!
  • banu manta banu manta
    Monica Ghiurco s-ar potrivi la Antena 3 exact ca o capsuna pe un tort de frisca.

    Pacat ca saptamana are doar 7 zile si ziua doar 24 de ore si nu mai e loc pentru inca o emisiune care sa dezvaluie atrocitatile comise de regimul Basescu.
  • uuk uuk
    ana are pix. cu pasta.
    ana noteaza:
    basescu: smecher.
    hrebenciuc, dragnea: smecheri
    ponta, voiculescu: smecheri prosti.
    ana: scuze, proasta.
    miza meciului: sa abuzeze Romania estul sau vestul.
    simplu, scurt.
    restul e abureala.
  • Daniel Daniel
    Ghiurco da impresia ca se activeaza in prezenta PSD! Sau mi se pare?
  • Livia Pila Livia Pila
    Doamna Lucia HOTU Longin e o santajista. O nemernica. A dat oameni afara, dar ea a ramas. Ia bani cu nemiluita montind si remintind Memorialul durerii. Si-a plasat fiul analfabet in postul de director. Ipochimenul e INTERIMAR de un an. Pentru famiglia HOTU nu exista lege. Doar noi putem avea dispret pentru ea.
  • moni moni
    Afara cu Ghiurco din Tvr...noi nu platim pentru subiectiva asta... Daca vrea, sa si-o tina Gadea pt.Antene...
  • cristi cristi
    Bravo "enigma"! La asta ma gandeam si eu.
    Care e treaba cu Hossu Longin?
  • Alin Alin
    este cam aceeasi situatie cu cea de la digi24, cu citre, parca.
    pana la urma e normal ca individ sa ai pareri, dar sa nu le expui in spatiul public folosind si uniforma si ecusonul de serviciul actual.
  • Enigma Otiliei Enigma Otiliei
    De ce nu se sesizeaza comisia si in cazul lui Hossu-Longin?
  • noName noName
    Locul tău chiar că e la cazane. Habar nu ai cum funcţionează presa. Articolul nu este "furat", este preluat, iar acest lucru este legal deoarece există o înţelegere în acest sens între cele două entităţi de presă.
  • noName noName
    Se pare că doar ambalajul e de ea.
  • Ana BlandianaGrecu Ana BlandianaGrecu
    Pai acum sa inchida si Antena 3, asta este telul final al Presedintelui.
  • urasc, deci exist ! urasc, deci exist !
    nu ii poti interzice unui om sa aiba o opinie si sa si-o manifeste. sesizarea comisiei este stupida. in orice caz, rtv sau a3, o asteapta cu bratele deschise.

Trimite un comentariu

sus