Skip to main content

Cristi Dorombach – Piticu pleacă de la Libertatea.ro. Urmează alte plecări de la vârful tabloidului

 
cristi-dorombach piticu
cristi-dorombach piticu

cristi-dorombach piticu
Sursa foto: Piticu.ro Foto: zoso.ro

Publicitate

Cristi Dorombach (piticu.ro) pleacă de la coordonarea site-urilor Libertatea. Departamentul de resurse umane al companiei Ringier a anunţat că “Cristi Dorombach, Publisher Online al site-urilor libertatea.ro, auto-bild.ro si sportnews.ro a ales sa urmeze noi provocari si sa paraseasca Ringier incepand cu data de 15 august”.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, în perioada următare sunt aşteptate şi alte plecări de la vârful redacţiei tabloidului, care urmează să se relanseze în această toamnă. Este vorba de cei doi redactori-şefi adjuncţi ai ziarului, Florin Saiu şi Paul Bardaşu. Ei vor mai lucra la Libertatea până pe 15 august.

Potrivit aceloraşi informaţii, şi redactorul-şef al tabloidului, Daniel Gorgonaru ar urma să părăsească echipa însă începând din toamnă.

Ringier discută pentru conducerea ziarului cu mai multe nume, printre care Horia Ghibuţiu, fost redactor-şef FHM, şi Mihaela Călinoiu, fost redactor-şef Story.

Anunţul intern al Ringier:

"Cristi Dorombach, Publisher Online al site-urilor libertatea.ro, auto-bild.ro si sportnews.ro a ales sa urmeze noi provocari si sa paraseasca Ringier incepand cu data de 15 august.

Atributiile sale vor fi preluate de Alin Dospinescu, care devine astfel Publisher Online pentru intreg portofoliul extins al Ringier: libertatea.ro, auto-bild.ro si sportnews.ro, unica.ro, elle.ro,avantaje.ro, viva.ro, psychologies.ro, si care va continua sa-i raporteze ierarhic Directorului General.

Alin s-a alaturat Ringier in iulie 2013, iar in decurs de un an a reusit sa imbunatateasca considerabil rezultatele site-urilor de lifestyle feminin. Experinta de aproximativ 6 ani in zona de online (marketing, social media, SEO, content management si project management) i-a conferit lui Alin atuurile ce il vor ajuta sa gestioneze la fel de bine proiectele in care se va implica pe viitor.

Echipa Ringier ii multumeste lui Cristi pentru contributia sa si ii ureaza lui Alin mult succes in continuare!"

Cristi Dorombach a venit la Ringier în iunie, anul trecut. Înainte de Libertatea, Dorombach a fost Project manager în grupul Realitatea-Caţavencu timp de aproape cinci ani şi jumătate, în intervalul 2008-2013. Scrie pe blogul personal, piticu.ro, de peste nouă ani.

Potrivit datelor BRAT – SATI, site-ul Libertatea.ro avea, în luna iulie, un număr de 34,3 milioane de afişări de la 2,7 milioane de vizitatori unici.

Alte plecări sunt aşteptate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, urmează şi alte plecări de la tabloidul Libertatea, care urmează să fie relansat în această toamnă, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eugen Eugen
    Piticu, acest expert in exploatari miniere de suprafata...Acum are timp sa se afirme in domeniul pe care il stapaneste cel mai bine. Piticule, pune-ti vesta RMGC si casca pe cap, si la treaba...

Trimite un comentariu

sus