Skip to main content

EXCLUSIV. Mai mulţi foşti angajaţi ai Pro TV cer executarea silită a companiei care deţine licenţa. Ce alte procese mai are Pro TV cu foştii angajaţi

 
protv
protv

protv

Publicitate

Compania Pro TV SA, deţinătoarea licenţei posturilor Pro TV, Acasă TV şi Sport.ro este parte a mai multor procese prin care i se cere “încuviinţarea executării silite”.

Un număr de 13 cereri de executare silită de la toţi atâţia foşti angajaţi ai televiziuni au fost depuse în data de 8 august.

Încuviinţarea executării silite a fost depusă, pentru toţi angajaţii, de către executorul judecătoresc Carmen Gabriela Popa.

Din informaţiile Paginademedia.ro, sumele pe care le au de recuperat sunt datorii salariale.

Nu sunt singurele procese cu foşti angajaţi pe care le are Pro TV, în urma restrusturărilor care au avut loc în ultimele luni şi a concedierilor făcute de noul management al postului după plecarea lui Adrian Sărbu.

Câteva dintre acestea:

- Departamentul PR. Fostele angajate ale departamentului de PR din Pro TV, restructurate subit la începutul lunii mai, au decis să dea postul în judecată, dar şi două dintre firmele pe care ele erau angajate: Business Personal Company şi Filmlance Ageny 2000. Detalii, aici.

- Elena Petre, fost director executiv, se judecă pentru litigii de muncă. Elena Petre a părăsit Pro TV la 1 ianuarie 2014, dată la care a încetat şi mandatul lui Adrian Sârbu la conducerea companiei. Detalii, aici

- Doina Gradea – fost şef al Pro TV Internaţional şi asistenta lui Adrian Sârbu în anii 90 – contestă în instanţă concedierea de la postul TV. Detalii, aici

- George Negrilă – a lucrat pentru Pro TV peste cinci ani, ca director de imagine şi operator. Are trei acţiuni împotriva firmelor pe care era angajat să lucreze pentru Pro TV. Detalii, aici

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • uuk uuk
    tu ori esti ironc, ori esti complet dus.
  • mad79 mad79
    Apropo de probleme!
    In momentul in care intru de pe tableta cu Android,ultima stire care imi apare,este cea legata de intentia lui Voiculescu,de a da in judecata,fosti angajati,Ca sa vad ceva noutati massmedia,trebuie sa intru in sectiunea Massmedia,iar acolo sunt stiri noi!
    BIZAR!!!
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Buna, Mihai. Avem noi ceva probleme si nu apar noile articole. Apasa te rog Control+F5 si ar trebui sa se rezolve. Multumim pentru comentariu
  • CTS CTS
    Mai, cetatene! Cum te astepti tu sa faca Felix ceva? In primul rand nu are niciun interes impotriva PRO TV-ului, in al doilea rand e la inchisoare, si in al treilea rand i-a si furat Basescu toti banii. Nu e destul de evident?
  • titit titit
    Aceste sume ar trebui sa fie platite de cei care ia tinut la peste program si ia chemat de noapte la munca fara sa anunte I.T.M ul.Aceste sume trebuiau platite atunci as ca acum trebuie sa plateasca si darile la stat.
  • titit titit
    Pt.cei doi (Petrisor;Gaetano)acest proces cu cei 13.se judeca. de 2 ani si jumatate.Pe 10 iul.sa dat sentinta si sumele de. bani,dar nu a platit.Vedeti pe tribunal.ro procesul lor.Daca. ia muncit acum sa plateasca.Calculul sum.(400.000.lei)!!!
  • Mihai Mihai
    Scuzati comentariul offtopic, dar homepage-ul site-ului nu e actualizat - ultimul articol e cel cu Vlad Craioveanu, de pe 29 iulie. Poate aruncati o privire.
  • Gaetano Gaetano
    Ce coincidenta !! Fix pe 8 august !! Cand s-a dat dracului si Varanul ! Executorul judecatoresc o fi platit de Intact ? Ca am inteles ca PR-istele au fugit la Antena. Din nou, cam neinspirata mutare. Parerea mea !
  • Gaetano Gaetano
    Oare de ce au fost subit concediatele PR-istele ? Are cumva vreo legatura cu faptul ca ele s-au ocupat in paralel de promovarea si lansarea filmului Selfie ?! Produs de cine ? De o persoana apropiata stim noi cui. (care nu mai era in gratiile actionarilor ). Asta e: trebuiau sa-si asume riscul.
  • parerea mea parerea mea
    Petrisor,
    Ca sa ceara incuviintarea silita a ProTv , trebuie sa existe un titlu executoriu Ar fi interesant de stiut in ce consta acest titlu? din ce scrii tu, rezulta ca doar au procese cu pro tv, dar cel mai probabil este ca le-au si castigat. Daca asa este cazul aici, aceste decizii au caracter executoriu, chiar daca exista cai de atac.
    este gresit sa spui ca Pro TV are procese pentru "incuviintarea executarii silite". Atunci cand un creditor are un titlu executoriu, acesta cere instantei incuviintarea executarii, fara sa fie nevoie sa anunte sau sa citeze debitorul (pro TV in cazul nostru). Debitorul poate intervene si cere suspendarea executarii doar dupa ce instanta a incuviintat executarea.
    deci, cine si ce titluri executorii are asupra ProTv SA?

Trimite un comentariu

sus