Skip to main content

EXCLUSIV. Mai mulți foști angajați ai Pro TV cer executarea silită a companiei care deține licența. Ce alte procese mai are Pro TV cu foștii angajați

 

protv

Publicitate

Compania Pro TV SA, deținătoarea licenței posturilor Pro TV, Acasă TV și Sport.ro este parte a mai multor procese prin care i se cere “încuviințarea executării silite”.

Un număr de 13 cereri de executare silită de la toți atâția foști angajați ai televiziuni au fost depuse în data de 8 august.

Încuviințarea executării silite a fost depusă, pentru toți angajații, de către executorul judecătoresc Carmen Gabriela Popa.

Din informațiile Paginademedia.ro, sumele pe care le au de recuperat sunt datorii salariale.

Nu sunt singurele procese cu foști angajați pe care le are Pro TV, în urma restrusturărilor care au avut loc în ultimele luni și a concedierilor făcute de noul management al postului după plecarea lui Adrian Sărbu.

Câteva dintre acestea:

- Departamentul PR. Fostele angajate ale departamentului de PR din Pro TV, restructurate subit la începutul lunii mai, au decis să dea postul în judecată, dar și două dintre firmele pe care ele erau angajate: Business Personal Company și Filmlance Ageny 2000. Detalii, aici.

- Elena Petre, fost director executiv, se judecă pentru litigii de muncă. Elena Petre a părăsit Pro TV la 1 ianuarie 2014, dată la care a încetat și mandatul lui Adrian Sârbu la conducerea companiei. Detalii, aici

- Doina Gradea – fost șef al Pro TV Internațional și asistenta lui Adrian Sârbu în anii 90 – contestă în instanță concedierea de la postul TV. Detalii, aici

- George Negrilă – a lucrat pentru Pro TV peste cinci ani, ca director de imagine și operator. Are trei acțiuni împotriva firmelor pe care era angajat să lucreze pentru Pro TV. Detalii, aici

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Apropo de probleme!
  In momentul in care intru de pe tableta cu Android,ultima stire care imi apare,este cea legata de intentia lui Voiculescu,de a da in judecata,fosti angajati,Ca sa vad ceva noutati massmedia,trebuie sa intru in sectiunea Massmedia,iar acolo sunt stiri noi!
  BIZAR!!!
 • Buna, Mihai. Avem noi ceva probleme si nu apar noile articole. Apasa te rog Control+F5 si ar trebui sa se rezolve. Multumim pentru comentariu
 • Mai, cetatene! Cum te astepti tu sa faca Felix ceva? In primul rand nu are niciun interes impotriva PRO TV-ului, in al doilea rand e la inchisoare, si in al treilea rand i-a si furat Basescu toti banii. Nu e destul de evident?
 • Aceste sume ar trebui sa fie platite de cei care ia tinut la peste program si ia chemat de noapte la munca fara sa anunte I.T.M ul.Aceste sume trebuiau platite atunci as ca acum trebuie sa plateasca si darile la stat.
 • Pt.cei doi (Petrisor;Gaetano)acest proces cu cei 13.se judeca. de 2 ani si jumatate.Pe 10 iul.sa dat sentinta si sumele de. bani,dar nu a platit.Vedeti pe tribunal.ro procesul lor.Daca. ia muncit acum sa plateasca.Calculul sum.(400.000.lei)!!!
 • Scuzati comentariul offtopic, dar homepage-ul site-ului nu e actualizat - ultimul articol e cel cu Vlad Craioveanu, de pe 29 iulie. Poate aruncati o privire.
 • Ce coincidenta !! Fix pe 8 august !! Cand s-a dat dracului si Varanul ! Executorul judecatoresc o fi platit de Intact ? Ca am inteles ca PR-istele au fugit la Antena. Din nou, cam neinspirata mutare. Parerea mea !
 • Oare de ce au fost subit concediatele PR-istele ? Are cumva vreo legatura cu faptul ca ele s-au ocupat in paralel de promovarea si lansarea filmului Selfie ?! Produs de cine ? De o persoana apropiata stim noi cui. (care nu mai era in gratiile actionarilor ). Asta e: trebuiau sa-si asume riscul.
 • Petrisor,
  Ca sa ceara incuviintarea silita a ProTv , trebuie sa existe un titlu executoriu Ar fi interesant de stiut in ce consta acest titlu? din ce scrii tu, rezulta ca doar au procese cu pro tv, dar cel mai probabil este ca le-au si castigat. Daca asa este cazul aici, aceste decizii au caracter executoriu, chiar daca exista cai de atac.
  este gresit sa spui ca Pro TV are procese pentru "incuviintarea executarii silite". Atunci cand un creditor are un titlu executoriu, acesta cere instantei incuviintarea executarii, fara sa fie nevoie sa anunte sau sa citeze debitorul (pro TV in cazul nostru). Debitorul poate intervene si cere suspendarea executarii doar dupa ce instanta a incuviintat executarea.
  deci, cine si ce titluri executorii are asupra ProTv SA?

Trimite un comentariu