Skip to main content

Fostul director de marketing al Guerrilla, şef pe tot grupul Ringier pe marketing

 
Adrian Popescu Ringier
Adrian Popescu Ringier

Adrian Popescu Ringier

Publicitate

Adrian Popescu, fostul director de marketing al postului Radio Guerrilla, va coordona marketingul grupului Ringier România. El îşi va intra în atribuţii de la 1 septembrie.

Popescu va fi responsabil de strategia grupului pe zona de marketing a tuturor brandurilor grupului Ringier (print şi online), dar şi pe site-ul eJobs, din portofoliul grupului elveţian.

Contactat de Paginademedia.ro, Adrian Popescu a confirmat numirea.

În ultimii zece ani, Adrian Popescu a coordonat marketingul postului de radio Guerrilla şi a fost angajat încă de la începuturile proiectului.

În ultimele luni, după ce licenţele au fost retrase de CNA, postul a funcţionat online, cu resurse de finanţare minime.

Este venirea lui Adrian Popescu la Ringier un semn legat de viitorul incert al Radio Guerrilla?

“Nu ştim niciodată ce ne rezervă viitorul. Acolo este un proces în desfăşurare în instanţă, care încă nu s-a finalizat”, a declarat Adrian Popescu pentru Paginademedia.ro.

“Eu sunt optimist”, a continuat el. “Radio Guerrilla emite online în acest moment”, a mai spus Adrian Popescu.

Carte de vizită Adrian Popescu:

2005-2014: Director Marketing şi PR Radio Guerrilla
2003-2004: Director Marketing şi PR Kiss FM şi Radio Star
2001-2002: Director PR Murfatlar Romania
1999-2002: Coordonator Marketing şi PR Pro FM
1998-1999: Project Manager Departament Corporate Affairs Tofan Grup

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radone Radone
    Burci, recent balacarit aici e un personaj cheie. Dobrovolschi si Popescu sunt si ei, la fel si Varanul sau Cornateanu, si ei clienti obisnuiti ai cancanurilor din subsolurile paginii de media. Nu vad de ce ar mai vrea vreunul dintre astia sa mai apara vreodata pe-aici de buna voie.
  • alex alex
    Constat ca lumea ne cunoaste foarte bine! Bravo!...Pe bune? Nu stiam cine era in spatele meu, cine imi sufla in ceafa! Voi? Marsh!
  • Chris Simion Chris Simion
    "Un om inteligent se recunoaste dupa un singur indiciu: toti imbecilii se unesc impotriva lui" ( John Kennedy Toole - "Conjuratia imbecililor")
  • Chris Simion Chris Simion
    @Oana: Ai uitat de...Pascal Bruckner, Frederic Beigbeder, Eric - Emmanuel Schmitt, Mathias Malzieu...si multi altii...
  • Jean Jean
    @radone
    Explica ce inseamna "personaje cheie din media" te rugam. Cei care fura mai tare clientul sau santajeaza furnizorul ? Sau cei care isi dosesc banii "munciti" in companii fantoma prin nu stiu ce insula de la polul sud pentru a nu platii taxe ? Sau cei care capuseaza companii de stat sau multinationale inseland fiscul si partenerii? Se strange latzul si ajunge si la voi. Consiliul Concurentei e pe drum. Urmeaza DNA-ul ...
  • Doru Doru
    Felicitari Adrian si mult noroc. Bine ca ai scapat de la mizeria aia de radio. Succes.
  • Fufi Fufi
    Radone ai un limbaj de Rahova. Ai facut liceul la seral cu Vanghelie ? Smecheria e virtute in media. Cine da o tzeapa e cel mai tare din fatza blocului prietene ? Pune mana pe o carte inainte de a avea pareri despre industria de media te rog.
  • lili web lili web
    @radone
    Ai un limbaj elevat dar plin de greseli gramaticale. Sub pseudonimul tau se ascunde o fetitza de provincie care papa un salariu gros prin vreo corporatie. Esti prima generate in botosei dragutza? De unde vii ?! Te-ai maritat in Bucale?! Tecuci, Vaslui, Tandarei, Zimnicea sau Campia Turzii ? Alege tu si castigi un abonament RATB gratiut pentru o luna sau un weekend in doi la Amara.
  • Oana Oana
    E foarte tare doamna regizoare. Cu un barbat la primarie, altul la berarie, cu Popescu la afise si bilete si cu Antena 3 la orice gaz pe care-l emana poate candida si la primaria din Topraisar. Mai scutiti-ne cu nulitati create de familia Voiculescu.
  • radone radone
    S-a umplut de javre si pe aici. La munca, bagabontilor, nu la scris comentarii sub preudonim in timpul programului! Toti ratatii scriu sub pseudonim si ataca personal pe un site de informatii profesionale. Sa iti fie rusine, Petrisor Obae! nu e prima data cand faci asta. Comentariile pe site-ul tau sunt o adevarata latrina. Un site fara moderator e sat fara caini.Corporatiile ar trbui sa se fereasca sa trimita comunicate aici pentru ca permiti ca personaje cheie din media sa fie terfelite de o gloata de postaci anonimi.

    Felicitari, Adrian Popescu! Nu mor caii can vor cainii.
  • uimita uimita
    Pai si madamme director stanculescu. Nu mai e mare director? Folosita si aruncata???
  • Chris Simion Chris Simion
    Ce tare e Chris Simion! Felicitari Adrian Popescu!
  • ongistu' ongistu'
    Ce poza tareee are Popescuuuu ! Seamana cu Arafat in tinerete. Pe bune. Ii lipseste doar fularul. Hi ! Hi ! Hi !
  • lili web lili web
    @viktor
    Glumesti sau nu ai ascultat muzica la Guerilla seara? Era de neascultat. Cum se imbata cineva punea ce vroia. La fel si cu Adrian Popescu care dupa ce se cherchelea prin vreo bodega filozofa cu organe genitale pe facebook-ul radioului. Singura chestie interesanta era matinalul. Atat.
  • Dan Dan
    Mihnea Vasiliu chiar n-are urma de bun simt. E pe fatza cardasia cu toti betivii si spagarii cu care a facut afaceri si pe la Realitatea lu' Vantu. Incet incet si-a mutat toti prietenii la Ringier. Probabil ca pe elvetieni nu-i mai intereseaza de business din Romania ca nu pot fi niste manageri straini atat de prosti sa nu vada ce face asta pe aici.

Trimite un comentariu

sus