Skip to main content

Fostul director de marketing al Guerrilla, şef pe tot grupul Ringier pe marketing

 
Adrian Popescu Ringier
Adrian Popescu Ringier

Adrian Popescu Ringier

Publicitate

Adrian Popescu, fostul director de marketing al postului Radio Guerrilla, va coordona marketingul grupului Ringier România. El îşi va intra în atribuţii de la 1 septembrie.

Popescu va fi responsabil de strategia grupului pe zona de marketing a tuturor brandurilor grupului Ringier (print şi online), dar şi pe site-ul eJobs, din portofoliul grupului elveţian.

Contactat de Paginademedia.ro, Adrian Popescu a confirmat numirea.

În ultimii zece ani, Adrian Popescu a coordonat marketingul postului de radio Guerrilla şi a fost angajat încă de la începuturile proiectului.

În ultimele luni, după ce licenţele au fost retrase de CNA, postul a funcţionat online, cu resurse de finanţare minime.

Este venirea lui Adrian Popescu la Ringier un semn legat de viitorul incert al Radio Guerrilla?

“Nu ştim niciodată ce ne rezervă viitorul. Acolo este un proces în desfăşurare în instanţă, care încă nu s-a finalizat”, a declarat Adrian Popescu pentru Paginademedia.ro.

“Eu sunt optimist”, a continuat el. “Radio Guerrilla emite online în acest moment”, a mai spus Adrian Popescu.

Carte de vizită Adrian Popescu:

2005-2014: Director Marketing şi PR Radio Guerrilla
2003-2004: Director Marketing şi PR Kiss FM şi Radio Star
2001-2002: Director PR Murfatlar Romania
1999-2002: Coordonator Marketing şi PR Pro FM
1998-1999: Project Manager Departament Corporate Affairs Tofan Grup

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • viktor viktor
    A fost cel mai bun radio pe care l-am ascultat in Romania. Nu ma mai regasesc in grilele celorlalte posturi. Ca peste tot cu bune si cu rele, cu oameni mici si cu oameni mari, a fost o poveste frumoasa.
  • lorin lorin
    @jorj
    Mihaiu la TVR ?! TVR-ul are nevoie de oameni profesionisti si nu de pitici scandalagii si de pupincuristi politici. Cand mai vorbeste de tvr sau de Stelian Tanase guvernariciul sa se urce pe un scaunel ca sa para mai inalt. In schema emisiunilor TVR nu exista loc pentru cameleoni frustrati ca nu mai papa bani publici pentru emisiuni la comanda. TVR-ul nu este Alba ca Zapada ca sa hraneasca pitici agramati. M-ai inteles dragutza ?
  • dana m. dana m.
    Guerilla a murit in momentul in care a plecat Calin Husar. Sat fara caini si fara nici o viziune de business. Playlist-ul ajunsese de nivelul unei discoteci de cartier din periferia brasoveana. Vantu a plecat si el pentru niste ani asa ca rezultatul este cel de azi. Adio radio Guerilla. Odihneasca-se in pace.
  • maciu piciu maciu piciu
    Succes Adriane ! Sa-ti mearga bine unde te duci. Bine ca ai scapat de anturajul care nu-ti facea cinste.
  • lorin lorin
    A fost un radio bun si bine facut. Imi pare rau ca s-a terminat asa urat. Mihaiu nu mi-a placut niciodata dar matinalul lui Dobrovolschi si Craioveanu era tare haios. De cand a plecat Craioveanu devenise un fel de telejurnalul de seara din 1988. Pacat.
  • reporter tacut reporter tacut
    @dumas fiul
    Sigur e Popescu. Doar ca e varianta lui macho cu barbutza si cu briceag.
    L-a copiat pe Dobro de pe vremea cand purta peruca.
  • ana lugojana ana lugojana
    Adrian Poescu trebuia sa mai aiba putintica rabdare. Liviu Mihaiu tot ciocaneste pe la usile PSD-ului ca sa prinda alt mandat de guvernarici in delta. Traficul cu scrumbie si cu hamsii are nevoie de marketing puternic. La fel si cu viitorul post de radio Vocea Ceamurliei. Sau Caraorman FM. Dobro, cu mieunatul lui matinal, da foarte bine in natura cu broscutele de pe Razelm. Cu o conditie: sa nu sperie pestii cu periutele lui vibratoare. Fir intins !
  • ion ion
    ok.. cum zici tu :)
  • dumas fiul dumas fiul
    Petrisor esti sigur ca asta-i poza lui Popescu de la Guerilla ? Seamana mai degraba ca aia pe care-i cauta americanii prin Irak sau cu Florin Salam.
  • guvernariciul guvernariciul
    Bai postacilor. Guerilla emite pe net pana se rezolva procesele. Este pe val si are audiente. Nu sta in Popescu sau Dobrovolschi. S-au perindat pe la radio si Exarhu, Vintila, Craioveanu sau Dina si radioul a functionat mai bine. Sobolanii sar din barca cand e furtuna.
  • roxette roxette
    @haplea
    Gresesti. Boss-ul la Guerilla era Mihaiu. Restul erau doar masa de manevra. Popescu la caratul sticlelor pe barter si Dobrovolschi (cand venea la program) la injurat pe dusmanii lu' sefu in matinalul lui rasuflat. Si asa s-a cantat prohodul si la Guerilla. Sa-i fie frecventa usoara .
  • tudor dan tudor dan
    @guliver
    Popescu are scoala Lui Mihaiu si la Ringier se va descurca cu brio in clanui Mihnea. Tre sa pape si burta lui ceva. La Guerilla s-a facut jaf la marketing. Pe langa celebrele bartere despre care scria Vintila acum in Libertatea o sa-si promoveze amantele netalentate din teatru la pagina 3. Pe cat punem pariu ca orice partz al gastii lui Chris Simion o sa apara in tot trustul Ringier ?
  • andra andra
    Adi Popescu ajunge la Ringier pe poarta din spate. A sapat si a tot sapat pana s-a saturat Mihnea Vasiliu si l-a uns sef la marketing. Partea proasta e ca Popescu va trebui sa cotizeze lunar la Mihnea cu procente din barterele pe care le va aranja. La Guerilla se taia tortul in trei cu Mihaiu si Dobrolica. Mi-e sila de media de la noi.
  • Haplea Haplea
    Dobrovolsky si Mihaiu si-au batut joc de proiectul Guerrilla. Acum, amandoi ling clantele de la usile PSD-ului sa intre si ei in corul Romania OTV..
  • Guliver Guliver
    Toate numele noi apărute in schema la Ringier sunt prieteșuguri si combinații ale lui Mihnea Vasiliu. Absolut niciunul dintre ăștia anunțați cu surle si trâmbițe pe poziții babane, unde încasează găleți cu bani, n- a făcut ceva remarcabil in presa! Rezultatele se vor vedea. Succesuri!

Trimite un comentariu

sus