Skip to main content

FOTO. Dispariţia lui Robin Williams tratată pe larg în presa românească: S-a stins comedia

 
Robin Williams GSP
Robin Williams GSP

Robin Williams GSPGALERIE FOTO. Tragica dispariţie a actorului Robin Williams a fost tratată intens de presa românească de astăzi. Aproape fiecare cotidian central i-a acordat actorului american cel puţin o pagină din ediţia de astăzi.

Publicitate

Nu a făcut excepţie nici ziarul Gazeta Sporturilor, care i-a dedicat două pagini intitulate sugestiv "S-a sinucis comedia". Publicaţia condusă de Cătălin Tolontan a vorbit despre pasiunea lui Robin Williams pentru sport şi despre prietenia lui cu ciclistul Lance Amstrong.

România liberă a titrat pagina de cultură "Robin Williams, un comic trist". Cotidianul ediatat de Medien Holding vorbeşte despre probleme actorului american cu alcoolul, drogurile şi depresia.

Evenimentul zilei tratează subiectul dispariţiei marelui actor de comedie pe două pagini. Cotidianul titrează "A murit clovnul care se lupta cu demonii. Robin Williams, actorul învins de droguri şi alcool".

Ziarul Adevărul vine cu un titlu mai spiritual: "Lumea îşi ia adio de la Robin Williams:'Fă-L şi pe Dumnezeu să râdă'". Cotidianul a publicat în pagina 23 declaraţiile lui Barack Obama şi Morgan Freeman cu privire la dispariţia actorului de comedie.

"Robin Williams a fost aviator, doctor, geniu, dădacă, preşedinte, profesor, Peter Pan şi orice altceva. Dar a fost unic", a spus preşedintele SUA.

Tabloidul Click! i-a acordat acestui subiect două pagini care se găsesc sub titlul: "Robin Williams: Oamenii buni ajung în iad". Această declaraţie aparţine chiar actorului american. Explicaţia afirmaţiei fiind "deoarece nu se pot ierta pe ei înşişi".

Ziarul Libertatea a titrat sec "S-a sinucis din cauza depresiei".

Robin Williams Adevarul

Robin Williams Click

Robin Williams EVZ

Robin Williams Jurnalul

Robin Williams Libertatea

Robin Willias Romania libera

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mr. Geo Mr. Geo
    Ati uitat sa mentionati ca tot azi ziaristul deontologic Stelian Negrea a produs o flatulenta, deoarece ieri a mancat o pruna. Fructul era o conspiratie pusa la cale de mogulii care au atentat la libertatea sa de constiinta, greu pusa la incercare pentru ca mogulii refuza in continuare sa il plateasca.

Trimite un comentariu

sus