Skip to main content

GALERIE FOTO. Adrian Ursu, la plimbare: „Mai bine confiscat decât pe creier spălat”

 
Plimbarea Antena 3 Ursu Buna
Plimbarea Antena 3 Ursu Buna

Plimbarea Antena 3 Ursu Buna

Publicitate

Vedetele Antenei 3 au mers printre protestatari purtând tricouri albe cu mesaje. „Mai bine confiscat decât pe creier spălat”, scria pe tricoul lui Adrian Ursu, realizator la Antena 3.

Şi Mihai Gâdea, director general al postului de ştiri, a apărut tot cu un tricou alb pe care stă sctis „Imposibil de confiscat”, în timp ce Mircea Badea a apărut cu mesajul: „Justiţia execută ordine şi oameni”.

În jur de 2.000 de oameni s-au strâns la protestul deghizat în „plimbare” al celor de la Antena 3.

Plimbare Gadea tricouMircea Badea plimbare tricou

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Infractorul Voiculescu Infractorul Voiculescu
    Adunatura mancatorilor de rahat platiti cu milioane de euro de infractorul Voiculescu....lingatori de dosuri voiculesciene
  • stefan stefan
    a3 a fost pe primul loc ieri in audiente? s-a mai intalnit in vreo tara ca o televiziune de stiri sa fie pe primul loc ?
  • cel cel
    Voi ati spalat creierele pensionarilor!!! sunteti niste mincinosi infecti impeuna cu toti telespectatorii vostri.
  • Ina Ina
    Pentru ca mi se intampla extrem de rar sa scriu comentarii, dar pt ca astazi sunt extrem de revoltata fata de ceea ce am vazut, as vrea sa mai subliniez doua aspecte:
    1. Am votat-o pe Dna Ecaterina Andronescu, dar am votat-o ca sa ma sustina pe mine, pe cei ca mine, nu pe Antena 3. Daca tot a avut timp sa isi petreaca in studiourile Antena 3, ma intreb de ce nu a folosit acest timp ca sa si-l petreaca cu cetatenii din colegiu, care au votat-o?
    2. Intr-un spot pe Antena 3, Mircea Badea intreaba: "Cine te apara pe tine, daca se ia cineva de tine?"... Mircea Badea, este raspunsul... Nu DLe Badea, nu vreau sa ma aparati Dvs, vreau sa ma apere statul si institutiile statului!
  • geo geo
    Doar 2.000 plimbareti pe canicula aia ucigatoare...din estimarile lor...credeam ca toata tara este alaturi de televiziunea "confiscata" ...

Trimite un comentariu

sus