Skip to main content

GRILA KANAL D. Mihai Calin, inapoi la un concurs dupa 15 ani. Catalin Botezatu isi muta modelele la turci. KidSing, emisiunea de forta. Se intoarce Suleyman

 
Mihai Calin
Mihai Calin

Mihai Calin
Foto: iubire ca-n filme.ro

Publicitate

PROGRAME. Mihai Calin, actorul care prezenta la ProTV, cu aproape 20 de ani in urma, emisiunea concurs Stii si castigi, revine intr-un program concurs, in noua grila a Kanal D. Titlul: Norocul bate la usa.

Inainte de detalii, cateva din elementele noii grile Kanal D.

- Emisiunea de forta a grilei de toamna este KidSing, talent show cu copii prezentat de Dan Bordeianu, cu Gabriel Cotabita, Antonia si Willmark in juriu. Va fi miercurea.

- Suleyman Magnificul, ultimul sezon. Va avea tot doua episoade pe saptamana, joi si vineri. Incepe pe 4 septembrie.

-Catalin Botezatu va veni la Kanal D cu emisiunea Super Model cu Catalin Botezatu. Va fi duminica, incepand din octombrie. Botezatu a realizat sezoanele trecute emisiunea Next Top Model by Catalin Botezatu, la Antena 1.

-Liviu Varciu, care prezenta Camera Comorilor, nu mai are emisiune din toamna la Kanal D. Nici Cove nu apare cu vreun program.

- Emisiunea Paparazzi se muta vinerea (inainte era duminica). Va fi prezentata de Ilinca Vandici, care o inlocuieste pe Adelina Pestritu.

- Sambata seara, dupa Asta-i Romania, incepe o emisiune de umor, Discote K, regizata de Emanuel Parvu.

Mihai Calin, emisiune concurs pe strada

Noua emisiune concurs prezentata de Mihai Calin se va numi Norocul bate la usa. Formatul: concurentii sunt abordati direct pe strada cu intrebari. Daca sunt de acord, concursul se muta la ei acasa. In aceasta a doua faza a concursului, concurentii pariaza pe diverse obiecte pe care le au prin casa.

“Deocamdata am filmat un episod pilot sa ne obisnuim. A fost ca o repetitie. Vom fi gata sa incepem filmarile pentru sezon pe 22 septembrie, astfe incat sa incepem pe 10 octombrie”, a spus Mihai Calin.

Mihai Calin a fost una dintre imaginile Pro TV la lansarea postului in 1995. O scurta perioada a fost si la matinal, alaturi de Florin Calinescu. A prezentat apoi emisiunea Stii si castigi, iar apoi, intre 1997 si 1999, programul Roata norocului. Dupa Superbingo de la Pro TV, din 2001, nu a mai aparut in calitate de prezentator, ci doar de actor in serialele de pe Acasa TV

Grila de toamna Kanal D in Prime-Time, pe zile:

In cursul saptamanii, dupa amiaza este a lui Teo (care revine pe 8 septembrie), iar seara, de luni pana joi, este WowBiz cu Madalin Ionescu si Adelina Pestritu (WowBiz se reia pe 1 septembrie)

Luni. Serialul turcesc Tradarea.

Marti. Tradarea

Miercuri. KidSing. Talent-showul cu copii. Incepe pe 10 septembri.

Joi. Suleyman Magnificul, ultimul sezon, care numara 27 de episoade

Vineri. Suleyman Magnificul. Dupa intra Paparazzi, cu Ilinca Vandici, incepand din 5 septembrie

Sambata. Asta-i Romania, urmata de la 21.30 de emisiunea Discote K, regizata de Emanuel Parvu

Duminica. Ochii din umbra, cu Ernest. Din octombrie, pe langa Ernest, intra in grila si Super Model cu Catalin Botezatu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Ai dreptate :)) Toata lumea se va uita la prima ca are grila noua :)
  • Pavel Pavel
    Un format asemanator cu cel prezentat de Mihai Calin a mai fost la Prima, daca nu ma insel. Deci, nici in toamna asta nu'i nimic de vazut la turci.
  • ion din balon ion din balon
    Nora pentru fiul meu non stop :))
  • andy andy
    grila de la antene o prezentati?
  • geo geo
    KidSing se anunta tare iar Suleyman este pus pe acelasi tronson orar cu Vocea si ChixFactor...Sa inteleg ca Teo si Wowbiz ramin in grila...pentru ca nu mai pomeniti nimic de ele...

Trimite un comentariu

sus